Praca w firmie proptradingowej - ile płacą?
+6
sowiet
penopa
Kacper77
brubinart
antoni333
Kaszmirka
10 posters
Strona 1 z 1
Moze na forum jest ktoś bliżej zorientowany?
Na stronie pamietnika giełdowego tutaj http://at-trader.blogspot.com/2016/10/praca-w-firmie-prop-tradingowej-vs.html znalazłam sporo fajnych tekstów do poczytania w tym temacie, w tym właśnie pokazany dzień z biura takiego tradera na forexie - super opcja, sama chciałabym tak pracować, może jakies podpowiedzi?
Moze na forum jest ktoś bliżej zorientowany?
Na stronie pamietnika giełdowego tutaj http://at-trader.blogspot.com/2016/10/praca-w-firmie-prop-tradingowej-vs.html znalazłam sporo fajnych tekstów do poczytania w tym temacie, w tym właśnie pokazany dzień z biura takiego tradera na forexie - super opcja, sama chciałabym tak pracować, może jakies podpowiedzi?
Kaszmirka- Zagląda zagląda
- Liczba postów : 93
Data rejestracji : 08/03/2014
Re: Praca w firmie proptradingowej - ile płacą?
Może pani skorzysta z bardzo dobrej oferty https://syrowka.com/ . Sam z tego ostatnio skorzystałem i naprawdę jestem z tego powodu bardzo zadowolony.
antoni333- Świeżynka
- Liczba postów : 4
Data rejestracji : 06/07/2020
Na prawdę bardzo ciekawe i warte uwagi informacje
brubinart- Świeżynka
- Liczba postów : 3
Data rejestracji : 22/09/2020
Warto zawsze sprawdzać ile dostaniemy pieniędzy na rękę. Zarobki 4000 zł brutto ile to będzie netto sprawdź na kalkulatorze wynagrodzeń FACHPRACY . Takie narzędzie jest bardzo przydatne. Można bowiem wszystko dokładnie obliczyć i w ten sposób zweryfikować czy takie zatrudnienie i wynagrodzenie nam odpowiada czy też nie.
Kacper77- Szyszka Vip Ekspert, Wyżej w statusie na forum już się nie da:)
- Liczba postów : 583
Data rejestracji : 24/11/2020
Pewnie takie informacje są utajone, nie będą się tym chwalić. W każdym razie i tak praca Holandia jest dużo lepiej płatna dlatego rozważam wyjazd. Może w przyszłym roku się uda
penopa- Wyjadacz forumowy
- Liczba postów : 175
Data rejestracji : 17/12/2020
Niestety ja nigdy nie pracowałem w takiej firmie więc również nie mogę za bardzo nic na ten temat powiedzieć. Jednak jestem przekonany, że prowadzać własną działalność warto jest być na bieżąco z różnymi informacjami. Mi spodobało się to co przeczytałem na stronie https://www.epuap.pl/audyt-kadrowy-na-czym-polega/ i faktycznie już wiem na czym polega audyt kadrowy.
sowiet- Szyszka Vip Ekspert, Wyżej w statusie na forum już się nie da:)
- Liczba postów : 1167
Data rejestracji : 24/03/2021
Myślicie, że w tego typu firmie można już postawić na automatyzację RPA? Znalazłem ostatnio dość ciekawą ofertę: https://antal.pl/dla-pracodawcy/usluga/agencja-pracy-robotow-rpa i zastanawiam się, jak takie działania wyglądają w praktyce, jeśli pewne elementy można bezbłędnie zautomatyzować. Zapewne w firmie proptradingowej również można byłoby wprowadzić pewne udogodnienia.
Zdzisio92- Szyszka Vip Ekspert, Wyżej w statusie na forum już się nie da:)
- Liczba postów : 1509
Data rejestracji : 19/11/2021
Sprawdź kalkulator wypłat (obliczenie z brutto na netto) z Fachpracy 2900 brutto który zdecydowanie ułatwi Ci wybór oferty, która od strony finansowej będzie po prostu najbardziej odpowiadała twoim oczekiwaniom finansowym. Pozdrawiam i życzę jak najlepszych decyzji w zmianie życia zawodowego
Sewilla- Oblatywacz
- Liczba postów : 134
Data rejestracji : 03/09/2022
Przecież to wszystko zależy od bardzo wielu różnych czynników. Myślę, że na przykład komisjoner w Toruniu zarabiać będzie inaczej, niż na podobnym stanowisku w Warszawie. A jakie Wy macie doświadczenia w tym temacie?
urland3- Wyjadacz forumowy
- Liczba postów : 184
Data rejestracji : 22/01/2023
Praca
Szukasz pracy za granicą? Konkretne portale pracy to doskonałe źródło ofert z różnych krajów Unii Europejskiej. Znajdź propozycje, które pozwolą ci realizować zawodowe cele, oferując jednocześnie atrakcyjne warunki finansowe oraz opcje zakwaterowania, nawet bez znajomości lokalnego języka. Tym bardziej, że są również agencje pracy Niemcy polecane przez pracowników. Mam nadzieję, że poszukiwania pójdą pomyślnie!
KamilEz- Wyjadacz forumowy
- Liczba postów : 183
Data rejestracji : 12/09/2022
Similar topics
» Zabezpieczenia w firmie
» Jak za pomocą narzędzia do zarządzania zadaniami zespołu zwiększyć wydajność w firmie?
» Pierwsza praca
» Innowacje w zarządzaniu: ai w twojej firmie
» Kurs z rozliczania podatków w firmie?
» Jak za pomocą narzędzia do zarządzania zadaniami zespołu zwiększyć wydajność w firmie?
» Pierwsza praca
» Innowacje w zarządzaniu: ai w twojej firmie
» Kurs z rozliczania podatków w firmie?
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: