Forum biznesowo pracowe
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Praca - zmiana

+2
dasti
KamilEz
6 posters

Go down

Praca - zmiana Empty Praca - zmiana

Pisanie by KamilEz Sob Lip 29, 2023 8:48 am

Za granicą oferty pracy są jak najbardziej najkorzystniejsze. Dlatego też warto sprawdzić możliwości jakie pojawiają się na portalach z ofertami pracy i na przykład na FachPraca znajdziesz oferty pracy, które pomogą Ci wykorzystać potencjał tego regionu. Rozpocznij swoją nową karierę i co najważniejsze zacznij się rozwijać w tym co lubisz, szczególnie jeśli ma to być praca za granicą bez języka dla par. Pozdrawiam i powodzenia!

KamilEz
Wyjadacz forumowy
Wyjadacz forumowy

Liczba postów : 183
Data rejestracji : 12/09/2022

Powrót do góry Go down

Praca - zmiana Empty Re: Praca - zmiana

Pisanie by dasti Nie Lip 30, 2023 10:16 am

Ja polecam również MG Solutions. W dużym uproszczeniu, jest to firma zajmująca się rekrutacją polskich pracowników do firm znajdujących się zarówno na terenie naszego kraju, jak i za granicą.

dasti
Zagląda zagląda
Zagląda zagląda

Liczba postów : 72
Data rejestracji : 12/04/2023

Powrót do góry Go down

Pisanie by Vookk32 Pon Lip 31, 2023 9:13 pm

A chcielibyście mieć 4 dniowy tydzień pracy? Co sądzicie o takim modelu pracy, że w 4 dni robi się wszystkie godziny, czyli pracuje dłużej a weekend trwa 3 dni? Ja byłbym jak najbardziej za Smile A Wy? Człowiek mógłby gdzieś wyjechać i w ogóle...

Vookk32
Zagląda zagląda
Zagląda zagląda

Liczba postów : 85
Data rejestracji : 17/02/2023

Powrót do góry Go down

Pisanie by ubecker Czw Sie 10, 2023 3:58 pm

Witajcie, społeczności! Mam pytanie związane z tematem kontrolowania czasu pracy pracownika. Chciałbym się dowiedzieć, co dokładnie oznacza ta praktyka i w jaki sposób jest ona realizowana w różnych firmach. Czy ktoś z Was miał doświadczenie z kontrolą czasu pracy pracowników lub może wie, jakie są najczęstsze metody jej przeprowadzania? Czy zamieszczone tutaj https://hrnest.pl/rejestrowanie-czasu-pracy informacje są wiarygodne? Chętnie poznam Wasze opinie i wskazówki na ten temat. Dzięki z góry za wszystkie odpowiedzi!
ubecker
ubecker
Świeżynka
Świeżynka

Liczba postów : 4
Data rejestracji : 10/08/2023

Powrót do góry Go down

Pisanie by skubi Wto Sie 15, 2023 2:03 pm

Powiem szczerze, że też szukałem pracy w branży IT, ale trudno było znaleźć sensowną ofertę. Na tej stronie https://www.globallogic.com/pl/careers/ udało mi się znaleźć kilka ciekawych propozycji i chyba z nich skorzystam.. Warto sprawdzić jeżeli ktoś z was szuka pracy w branży IT.

skubi
Szyszka Vip Ekspert, Wyżej w statusie na forum już się nie da:)

Liczba postów : 294
Data rejestracji : 12/08/2021

Powrót do góry Go down

Pisanie by Zdzisio92 Nie Wrz 03, 2023 11:57 am

Dzisiaj natknąłem się na artykuł, który moim zdaniem jest niezwykle wartościowy, zwłaszcza dla osób zainteresowanych tematami związanymi z executive search i rozwojem kariery. Artykuł omawia, jak budować strategiczną wizję sukcesu w poszukiwaniu i zatrudnianiu najlepszych liderów. Autor artykułu przedstawia różne aspekty tego procesu, wskazując na kluczowe czynniki sukcesu oraz najlepsze praktyki w dziedzinie executive search. To z pewnością lektura dla rekruterów, menedżerów i osób, które dążą do osiągnięcia sukcesu w swojej karierze. Jeśli jesteście zainteresowani tematem, to polecam przeczytać artykuł: https://epoznan.pl/news-news-142407-budowanie_strategicznej_wizji_sukcesu_w_executive_search_jak_znalezc_i_zatrzymac_najlepszych_liderow Chętnie poznam wasze opinie i doświadczenia w tym zakresie!

Zdzisio92

Liczba postów : 1509
Data rejestracji : 19/11/2021

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Powrót do góry

- Similar topics

Pozwolenia na tym forum: