Forum biznesowo pracowe
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Kurs z rozliczania podatków w firmie?

5 posters

Go down

Kurs z rozliczania podatków w firmie? Empty Kurs z rozliczania podatków w firmie?

Pisanie by Alfa Czw Lip 14, 2016 9:23 am

Kurs z rozliczania podatków w firmie?
Może podpowiedzieć coś, co pozwoli potem rozliczać samodzielnie całą firmę?
Mała bo mała, ale papierologia się mnoży

Alfa
Oblatywacz
Oblatywacz

Liczba postów : 111
Data rejestracji : 14/03/2014

Powrót do góry Go down

Kurs z rozliczania podatków w firmie? Empty Re: Kurs z rozliczania podatków w firmie?

Pisanie by Kaszmirka Sob Lip 16, 2016 2:22 pm

Wg mnie w takiej sytuacji najlepiej byłoby poszukać jakichś profesjonalnych szkoleń podatkowych, no bo wiadomo, że nie ma co podpadać fiskusowi - to się nigdy dobrze nie kończy.
Zajrzyj do WLR training group: http://www.wlr.com.pl/szkolenia,1-Podatki.html - oni prowadzą różnego rodzaju kursy zwiazane z podatkami, wiele różnych typów, więc naprawdę jest w czym wybrać.

Pytanie, czy znajdziesz czas przy prowadzeniu firmy jeszcze na to, żeby się samej rozliczać? Smile

Kaszmirka
Zagląda zagląda
Zagląda zagląda

Liczba postów : 93
Data rejestracji : 08/03/2014

Powrót do góry Go down

Kurs z rozliczania podatków w firmie? Empty Re: Kurs z rozliczania podatków w firmie?

Pisanie by ragi27 Czw Mar 26, 2020 3:04 pm

Jak dla mnie takie zadania powierzam firmie rachunkowej która bezproblemowo rozlicza całą moją księgowowść, możesz zobaczyć www.mk-mkconsulting.pl. Doświadczenie i jakość.

ragi27
Wpadam tu
Wpadam tu

Liczba postów : 16
Data rejestracji : 11/07/2019

Powrót do góry Go down

Pisanie by karol44443 Wto Kwi 28, 2020 4:04 am

Każda firma bardzo dobrze wie jak się rozlicza podatki.To naprawdę jest bardzo łatwe.

karol44443
Świeżynka
Świeżynka

Liczba postów : 3
Data rejestracji : 28/04/2020

Powrót do góry Go down

Pisanie by sowiet Pią Sie 13, 2021 4:53 pm

Akurat ja niezbyt mam czas na takie rzeczy i chcę prowadzić spółkę za granicą kraju. Jestem zdania, że właśnie dlatego najlepszym wyborem było podjęcie współpracy z firmą http://www.thompsonstein.com/ która zapewnia mi pełne wsparcie właśnie w tym zakresie.

sowiet
Szyszka Vip Ekspert, Wyżej w statusie na forum już się nie da:)

Liczba postów : 1167
Data rejestracji : 24/03/2021

Powrót do góry Go down

Pisanie by sowiet Pon Sty 24, 2022 5:30 pm

W sumie jeśli jeszcze mówimy o samych podatkach to jakiś czas temu na jednej stronie www miałem okazję dowiedzieć się co nieco na tematy związane z porozumieniami. Chodzi o kwestie podatkowe pomiędzy Wielką Brytanią i Unią Europejską. Myślę, że są to dość istotne kwestie.

sowiet

Liczba postów : 1167
Data rejestracji : 24/03/2021

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Powrót do góry

- Similar topics

Pozwolenia na tym forum: