opony letnie
+2
warnik
loca
6 posters
Strona 1 z 1
opony letnie
hej hej, powiedzcie, gdzie zamówić opony letnie 15 ? Chciałabym w najblizszym czasie to ogarnac, zeby miec juz z glowy
loca- Zagląda zagląda
- Liczba postów : 96
Data rejestracji : 22/11/2021
Re: opony letnie
Nie powiedziałeś nic zbytnio o jakim aucie mowa i dokładnym rozmiarze, ale polecam zajrzeć do https://jakie-opony.pl/opony/15 znajdziesz tam sporty asortyment opon
warnik- Świeżynka
- Liczba postów : 3
Data rejestracji : 22/08/2022
W sumie teraz, to chyba już trzeba rozglądać się za zimowymi. Ten wrzesień to pogodowa masakra. Pomału przymierzam się do wymiany opon, ale jutro odwiedzam swojego mechanika z aldy - http://aldamotorsport.pl/mechanik-ferrari-gdansk/ i zapytam, czy to już czas, czy jeszcze się wstrzymać.
lexy- Wpadam tu
- Liczba postów : 27
Data rejestracji : 15/06/2022
Sama ostatnio zastanawiałam się, gdzie mogłabym zamówić porządne opony zimowe do swojego samochodu. Znajoma doradziła mi, że ten sklep oponyprofi.pl ma bardzo duży asortyment całkiem dobrych cenach, więc myślę że zdecyduje się tam na zamówienie. Dajcie znać, sobie uważacie o ich produktach.
skubi- Szyszka Vip Ekspert, Wyżej w statusie na forum już się nie da:)
- Liczba postów : 294
Data rejestracji : 12/08/2021
W internecie znajdziecie wiele różnych sklepów z oponami.
wypożyczalnia video poznań
wypożyczalnia video poznań
Hakuna31- Szyszka Vip Ekspert, Wyżej w statusie na forum już się nie da:)
- Liczba postów : 781
Data rejestracji : 20/11/2021
Muszę przyznać, że jeżeli potrzebujecie opon do samochodów elektrycznych i nie wiecie za bardzo do kogo w tej sprawie się zgłosić, to widziałam, że w ofercie tej firmy autoopony.com można znaleźć całkiem spory ich wybór. Proponuję zerknąć na ich stronę w wolnej chwili, a może akurat jakiś produkt przypadnie wam do gustu. Dajcie znać, co na ich temat uważacie
bociek- Szyszka Vip Ekspert, Wyżej w statusie na forum już się nie da:)
- Liczba postów : 358
Data rejestracji : 18/07/2021
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: