Opony - kurier
5 posters
Strona 1 z 1
Opony - kurier
Mam pytanko odnośnie przesyłki opon - czy można za pomocą kuriera, czy nie weźmie takiej przesyłki? Ma ktoś z was doświadczenie w tej kwestii?
sarcia- Wyjadacz forumowy
- Liczba postów : 192
Data rejestracji : 21/05/2021
Re: Opony - kurier
Oczywiście że kurier opony weźmie z tym że musisz skorzystać z usług takiego, który ma w ofercie transport opon. Tu https://www.oponykurierem.pl/jak-wysylac-opony-kurierem/ możesz zerknąć, cała strona jest poświecona wysyłce opon
penopa- Wyjadacz forumowy
- Liczba postów : 175
Data rejestracji : 17/12/2020
W takich sytuacjach doceniam, że mój mechanik Ferrari Katowice nie tylko naprawia moje auto, ale również wymienia opony. Nie muszę się martwić transportem opon, ich wyborem, zwłaszcza montażem. Oddaje auto, a potem odbieram.
lexy- Wpadam tu
- Liczba postów : 27
Data rejestracji : 15/06/2022
Myślę, że jest wiele sklepów internetowych, w których można bez problemu zamówić opony samochodowe. Jednym z nich jest autoopony.com. Mój znajomy mi o nim powiedział i jestem pewien, że i Ty znajdziesz odpowiedni produkt do swojego samochodu, ponieważ wybór jest bardzo szeroki.
bociek- Szyszka Vip Ekspert, Wyżej w statusie na forum już się nie da:)
- Liczba postów : 358
Data rejestracji : 18/07/2021
Jednym z najlepszych sposobów na uniknięcie oszustw jest korzystanie z aplikacji dostarczanych przez zaufane firmy kurierskie, które pozwalają śledzić status dostawy. Osoby, które korzystają z takich rozwiązań, mogą łatwiej zweryfikować, czy osoba stojąca pod drzwiami rzeczywiście jest kurierem. Szczegóły na temat takich technologii można znaleźć na stronie https://swiecie24.pl/pl/723_artykuly-sponsorowane/17180_jak-nie-dac-sie-oszukac-osobom-udajacym-kurierow.html i ponadto, warto zawsze zapisywać lub robić zdjęcie dowodu tożsamości kuriera, co może być pomocne w przypadku konieczności zweryfikowania jego tożsamości.
sowiet- Szyszka Vip Ekspert, Wyżej w statusie na forum już się nie da:)
- Liczba postów : 1167
Data rejestracji : 24/03/2021
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: