Torby i Reklamówki jednorazowe
4 posters
Strona 1 z 1
Torby i Reklamówki jednorazowe
Wczoraj trafiłem na bardzo ciekawą ofertę sklepu internetowego niupak.eu . W tym sklepie internetowym kupuje dużo osób.
janek332- Szyszka Vip Ekspert, Wyżej w statusie na forum już się nie da:)
- Liczba postów : 1184
Data rejestracji : 05/08/2020
Re: Torby i Reklamówki jednorazowe
Jeżeli chodzi o opakowania foliowe, reklamówki różnego rodzaju, to my zamawiamy je zawsze z firmy FOL-PLAST z Pilawy. Te producent ma szeroką ofertę, bez problemu można tam zakupić torby tupu MARKET, T-SHIRT, T-SHIRT na rolce (bez gilzy i z gilzą) i wiele innych. Firma ma atrakcyjne ceny, zdecydowanie warto się u nich zaopatrzyć, polecam.
tymi- Zagląda zagląda
- Liczba postów : 69
Data rejestracji : 03/03/2022
My mamy torby papierowe, z plastików zrezygnowaliśmy już dawno temu. Torby oferujemy do zakupów w naszym sklepie, są one z logo. Produkuje je dla nas producent Mer Plus z Sulejówka, jesteśmy zadowoleni z jakości ich produktów. Torby są wytrzymałe, logo na nich wygląda elegancko, cenowo to wyszło korzystnie. Firma jest zdecydowanie godna polecenia.
dain- Zagląda zagląda
- Liczba postów : 50
Data rejestracji : 30/03/2022
Dokładnie same torby reklamowe są czymś ważnym i ja jestem zdania, ze jak najbardziej fajnie jest wiedzieć gdzie je zamawiać. Uważam, że bardzo fajny ich wybór jest zawsze w https://reklamowegadzety.pl/c/kosze-plecaki-torby-piknikowe i ja je właśnie tam zamawiam.
sowiet- Szyszka Vip Ekspert, Wyżej w statusie na forum już się nie da:)
- Liczba postów : 1174
Data rejestracji : 24/03/2021
Similar topics
» rękawiczki jednorazowe gdzie kupujecie?
» Torby miejskie
» Torby bawełniane
» torby reklamowe bawełniane
» Torby miejskie
» Torby bawełniane
» torby reklamowe bawełniane
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: