Forum biznesowo pracowe
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Zdrowie - jak o nie dbać

+6
Krysia1
lupka
bociek
skubi
fiołek
Zdzisio92
10 posters

Go down

Zdrowie - jak o nie dbać Empty Zdrowie - jak o nie dbać

Pisanie by Zdzisio92 Nie Lis 12, 2023 5:24 pm

Dzisiaj natrafiłam na interesujący artykuł na stronie https://auraherbals.pl/leksykon/potas/ dotyczący składnika niezbędnego dla naszego organizmu - Potasu. Znajdziemy go między innymi w bananach! Czy ktoś już miał okazję przeczytać? Chętnie usłyszę Wasze spostrzeżenia na ten temat!

Zdzisio92
Szyszka Vip Ekspert, Wyżej w statusie na forum już się nie da:)

Liczba postów : 1514
Data rejestracji : 19/11/2021

Powrót do góry Go down

Zdrowie - jak o nie dbać Empty Re: Zdrowie - jak o nie dbać

Pisanie by fiołek Pią Lis 17, 2023 5:16 pm

Szukałem miejsca, w którym mógłbym przeprowadzić badania kliniczne za rozsądną cenę. Nigdy nie przypuszczałem, że będzie to możliwe za darmo. Takie miejsce znajdziesz tutaj: clinicalbs.com. Uważam, że warto skorzystać, z pewnością można sporo zaoszczędzić.

fiołek
Wyjadacz forumowy
Wyjadacz forumowy

Liczba postów : 229
Data rejestracji : 21/02/2023

Powrót do góry Go down

Pisanie by skubi Pią Lis 17, 2023 6:16 pm

Muszę przyznać że sama ostatnio poszukiwałam jakiegoś sprawdzonego miejsca, w którym mogłabym liczyć na pomoc ze strony ortopedów. Znajomy doradził mi, że w CM Gamma w Warszawie przyjmują wybitni specjaliści w tym zakresie, którzy z pewnością byliby w stanie pomóc w nawet trudnych przypadkach. Słyszałam, że nawet podejmują się operacji kręgosłupa, więc może warto byłoby się do nich zgłosić w tej sprawie?

skubi

Liczba postów : 298
Data rejestracji : 12/08/2021

Powrót do góry Go down

Pisanie by bociek Nie Lis 19, 2023 10:21 am

Moim zdaniem, jeśli chodzi o leczenie raka, należy wybrać ośrodek medyczny o sprawdzonej reputacji - słyszałam, że Onkolmed.pl oferuje również innowacyjną terapię celowaną, która pozwala skutecznie walczyć z rakiem bez uszkadzania zdrowych tkanek. Co na ich temat uważacie?

bociek

Liczba postów : 359
Data rejestracji : 18/07/2021

Powrót do góry Go down

Pisanie by lupka Wto Lis 28, 2023 10:51 am

Z rozmów z kolegami wiem, że wielu z nich korzysta z usług Medivita i są zadowoleni z poziomu opieki. Przychodnia ta wydaje się mieć dobrą reputację wśród pacjentów, co jest ważnym czynnikiem przy wyborze miejsca, w którym chcemy leczyć swoje zdrowie. Jeśli ktoś jest zainteresowany, warto zajrzeć na ich stronę internetową i zapoznać się z ofertą.

lupka
Wyjadacz forumowy
Wyjadacz forumowy

Liczba postów : 213
Data rejestracji : 13/10/2022

Powrót do góry Go down

Pisanie by Krysia1 Sro Lis 29, 2023 7:26 pm

Jeżeli chodzi o zdrowie to na pewno trzeba zwrócić uwagę na to co się pije. Warto wykorzystać ofertę tej firmy https://aquamo.com.pl/blog/przydatnosc-dystrybutorow-wody-w-sektorze-horeca która dostarcza wodę mineralną z żywieckich źródeł. Możesz ją zamówić na atrakcyjnych warunkach w wielu planach. Dzięki nim będziesz miał najlepszą wodę.

Krysia1

Liczba postów : 476
Data rejestracji : 30/07/2022

Powrót do góry Go down

Pisanie by Zdzisio92 Sro Lis 29, 2023 8:48 pm

Hej, jeszcze raz nawiązując do zdrowia to ostatnio trafiłem na bardzo ciekawy artykuł https://www.papilot.pl/zdrowie/62839/40-lat-minelo-i-co-dalej-oto-jak-zadbac-o-zdrowie-po-przekroczeniu-tej-granicy ,dotyczący zdrowia po 40 roku życia. Polecam przeczytać.

Zdzisio92

Powrót do góry Go down

Pisanie by Czerwik Nie Gru 17, 2023 10:01 am

Kluczem jest według mnie zbilansowana, dopasowana indywidualnie dieta. Teraz sporo produktów zwłaszcza tych gotowych jest bardzo przetworzona, stad tez organizm z czasem raz że nabiera dodatkowej masy, a dwa moze mieć róznego rodzaju zaburzenia. Bezpieczniej jest gotowac w domu zgodnie z zaleceniami bariatry jak ten https://odchudzanie.medicover.pl/bariatria-czym-jest-zabiegi-i-poradnie/

Czerwik
Wpadam tu
Wpadam tu

Liczba postów : 39
Data rejestracji : 15/07/2022

Powrót do góry Go down

Pisanie by Zdzisio92 Nie Gru 31, 2023 5:27 pm

Dziś trafiłam na bardzo ciekawy artykuł na stronie https://www.bielsko.info/zdrowie/37092-rehabilitacja-po-zlamaniach-kosci-rola-krioterapii-w-procesie-gojenia który omawia rolę krioterapii w procesie rehabilitacji po złamaniach kości. To naprawdę fascynujące podejście do leczenia! Czy ktoś już miał okazję przeczytać ten artykuł? Jakie są Wasze myśli na temat roli krioterapii w procesie rehabilitacji po złamaniach?

Zdzisio92

Powrót do góry Go down

Pisanie by Hakuna31 Pią Maj 10, 2024 2:17 pm

Staram się korzystać z usług specjalistów, zwłaszcza w przypadku spraw związanych ze zdrowiem. Zainteresowanym tematem mogę polecić sprawdzić stronę, na której znajdziecie ofertę nowoczesnej kliniki medycznej w Poznaniu, która specjalizuje się m.in. w położnik poznań .

Hakuna31

Liczba postów : 788
Data rejestracji : 20/11/2021

Powrót do góry Go down

Pisanie by Kacper77 Sob Cze 08, 2024 3:31 pm

Wielu z nas unika rozmów o zdrowiu urologicznym, ale chciałbym zaznaczyć, jak ważne jest, aby mężczyźni, zwłaszcza po 40. roku życia, regularnie zgłaszali się na badania urologiczne. Profilaktyczne badania krwi, takie jak PSA (Prostate-Specific Antigen), mogą pomóc w wykryciu raka prostaty we wczesnym stadium. Tutaj https://uclinic.pl/badanie-prostaty-jak-wyglada-i-kto-powinien-je-wykonywac/ dowiecie się jak wygląda badanie prostaty.

Kacper77

Liczba postów : 583
Data rejestracji : 24/11/2020

Powrót do góry Go down

Pisanie by Hommmar Pon Wrz 16, 2024 11:36 pm

Słuch jest ważnym aspektem zdrowia, szczególnie w starszym wieku. Audio Medica - https://audiomedika.pl/ oferuje rozwiązania, które mogą poprawić komfort życia seniorów, w tym nowoczesne aparaty słuchowe oraz przystępne cenowo opcje, takie jak tanie aparaty słuchowe. Dla osób szukających dyskretnych opcji, dostępne są niewidoczne aparaty słuchowe. Możliwość uzyskania dofinansowania do aparatów słuchowych sprawia, że nowoczesna technologia staje się bardziej dostępna dla seniorów, wspierając ich codzienne funkcjonowanie.

Hommmar
Wyjadacz forumowy
Wyjadacz forumowy

Liczba postów : 174
Data rejestracji : 12/01/2021

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Powrót do góry

- Similar topics