Forum biznesowo pracowe
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Medycyna estetyczna Gdańsk

+3
bociek
fiołek
Mixon2
7 posters

Go down

Medycyna estetyczna Gdańsk Empty Medycyna estetyczna Gdańsk

Pisanie by Mixon2 Wto Maj 09, 2023 4:27 am

Stylage S + RRS HA Tensor Lift to połączenie preparatu Stylage S z wypełniaczem RRS HA Tensor Lift, który również zawiera krzemionkę oraz kwas hialuronowy. Preparat ten działa podobnie jak Stylage Tensor Lift S, ale dodatkowo pobudza regenerację skóry i wpływa na odnowę komórek. Stylage S + RRS HA Tensor Lift stosowany jest do korekcji zmarszczek, modelowania owalu twarzy, a także do poprawy jędrności skóry.

Oba preparaty mają wysoką skuteczność i bezpieczeństwo stosowania, a ich efekty utrzymują się do kilku miesięcy. Przed zabiegiem konieczna jest konsultacja ze specjalistą medycyny estetycznej, który dobierze odpowiedni preparat i dawkowanie w zależności od indywidualnych potrzeb pacjenta.

Wskazania do stosowania Stylage Tensor Lift S i Stylage S + RRS HA Tensor Lift to m.in.: opadające policzki, bruzdy nosowo-wargowe, asymetria twarzy, utrata jędrności skóry, zmarszczki oraz zwężanie porów. https://www.clinicanova.pl Preparaty te stosowane są również w celach profilaktycznych, aby zapobiec utracie elastyczności i jędrności skóry oraz zminimalizować objawy starzenia się skóry.

Mixon2
Wyjadacz forumowy
Wyjadacz forumowy

Liczba postów : 289
Data rejestracji : 18/05/2022

https://aletorcik.pl/kruszonka-przepis-podstawowy/

Powrót do góry Go down

Medycyna estetyczna Gdańsk Empty Re: Medycyna estetyczna Gdańsk

Pisanie by fiołek Sro Wrz 27, 2023 10:32 am

Właśnie jestem w trakcie poszukiwań jakościowej firmy, która będzie w stanie zrealizować dobrej jakości szkolenia z zakresu medycyny estetycznej. Ktoś zna jakąś dobrą firmę?

fiołek
Wyjadacz forumowy
Wyjadacz forumowy

Liczba postów : 229
Data rejestracji : 21/02/2023

Powrót do góry Go down

Pisanie by bociek Pią Wrz 29, 2023 7:52 am

Również szukam dobrej firmy, która prowadzi ciekawe szkolenia z zakresu medycyny estetycznej. Głównie interesuje mnie powiększanie ust. Ktoś, coś? Jakiś link?

bociek
Szyszka Vip Ekspert, Wyżej w statusie na forum już się nie da:)

Liczba postów : 358
Data rejestracji : 18/07/2021

Powrót do góry Go down

Pisanie by skubi Sob Wrz 30, 2023 6:35 am

Wiecie co, ja słyszałam, że firma Volomis ma spore doświadczenie, jeżeli chodzi o szkolenia z zakresu medycyny estetycznej. Ostatnio znajoma wspominała mi, że można się u nich zapisać na naukę w zakresie modelowania ust i dużym plusem jest to, że mamy od razu dostępną modelkę jak i preparat do ćwiczeń. Myślę, że to super sprawa.

skubi

Liczba postów : 294
Data rejestracji : 12/08/2021

Powrót do góry Go down

Pisanie by minka Pon Paź 02, 2023 8:36 am

W dzisiejszych czasach warto korzystać z nowoczesnych technologii w dziedzinie medycyny estetycznej. Szukałem miejsc, które oferują najnowsze rozwiązania i trafiłem na https://www.medestetic.com.pl/ Moim zdaniem warto zwrócić uwagę na ich ofertę i przemyśleć, czy nie jest to miejsce, które spełni Twoje oczekiwania.

minka
Wyjadacz forumowy
Wyjadacz forumowy

Liczba postów : 209
Data rejestracji : 07/04/2022

Powrót do góry Go down

Pisanie by Kacper77 Wto Paź 31, 2023 12:35 pm

Dzień dobry! Mam pytanie odnośnie mezoterapii osoczem bogatym w płytki krwi (PRP). Czy ktoś mógłby podzielić się swoimi doświadczeniami z tym zabiegiem? Czy faktycznie przynosi zauważalne efekty w poprawie jakości skóry? Czy może są jakieś alternatywne zabiegi? Może ktoś coś więcej powiedzieć na temat efektów? Z tego co widzę, to tutaj https://medicapark.pl/ wykonują sporo różnych zabiegów.

Kacper77

Liczba postów : 583
Data rejestracji : 24/11/2020

Powrót do góry Go down

Pisanie by Hakuna31 Wto Paź 31, 2023 3:20 pm

Jakie macie zdanie na temat zabiegów medycyny estetycznej?

https://magfin.pl/pl/obsluga-cudzoziemcow/oswiadczenie-o-powierzeniu-wykonywania-pracy-cudzoziemcowi/

Hakuna31

Liczba postów : 781
Data rejestracji : 20/11/2021

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Powrót do góry

- Similar topics

Pozwolenia na tym forum: