Praca Niemcy
4 posters
Strona 1 z 1
Praca Niemcy
Pracujecie w kraju, czy może jednak zdecydowaliście się wyjechać za granicę? Ja podjąłem jednak decyzje o wyjeździe bo udało mi się trafić na firmę która oferowała bardzo dobre warunki. Ogólnie jeśli szukacie dla siebie opcji to możecie zajrzeć do portalu pracy FachPraca, bo oczywiście że jest dostępna praca niemcy bez języka z zakwaterowaniem od zaraz. Wystarczy tylko poszukać i poczekać na konkretne propozycje w swojej branży.
KamilEz- Wyjadacz forumowy
- Liczba postów : 183
Data rejestracji : 12/09/2022
Re: Praca Niemcy
Jeśli szukasz dobrze płatnej pracy i niekoniecznie zagranicą to postaw na zawód elektryka który szybko zdobędziesz tutaj https://www.zawodelektryk.pl/ Nie tylko dostaniesz zawód ale i wszelkie niezbędne uprawnienia. Dzięki nim możesz liczyć na stałą pracę w kraju i zagranicą oraz wysokie zarobki.
Krysia1- Szyszka Vip Ekspert, Wyżej w statusie na forum już się nie da:)
- Liczba postów : 463
Data rejestracji : 30/07/2022
Szukasz pracy w sektorze medycznym? Dania jest znana z wysokiej jakości swojego systemu opieki zdrowotnej. Serwis https://www.globelus.pl/oferty-pracy/dania zawiera oferty pracy dla lekarzy, pielęgniarek, i innych specjalistów medycznych. Możliwości kariery w tym kraju mogą być wartościowym krokiem dla każdego profesjonalisty w dziedzinie medycyny.
sowiet- Szyszka Vip Ekspert, Wyżej w statusie na forum już się nie da:)
- Liczba postów : 1167
Data rejestracji : 24/03/2021
Wiadomo, że każdy szuka jak najlepszych warunków pracy i dobrego zarobku. Nie ma co sie oszukiwać, w Polsce wynagrodzenia nie są wysokie, dlatego wiele osób wyjeżdża zagranicę. Można podjąć się np. pracy jako opiekun osób starszych. Firma SeniHelp24 organizuje tego typu wyjazdy - sprawdźcie sobie.
penopa- Wyjadacz forumowy
- Liczba postów : 175
Data rejestracji : 17/12/2020
Similar topics
» Praca w firmie proptradingowej - ile płacą?
» Pierwsza praca
» Pierwsza praca za granicą?
» Praca w kraju
» Nowa praca - zachodniopomorskie
» Pierwsza praca
» Pierwsza praca za granicą?
» Praca w kraju
» Nowa praca - zachodniopomorskie
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: