Jaki moduł ratalny w sklepie na platformie Atomstore?
2 posters
Strona 1 z 1
Jaki moduł ratalny w sklepie na platformie Atomstore?
Jaki możecie polecić moduł ratalny na platformie Atomstore? Mam tam sklep od niedawna i chciałbym zacząć przyjmować w nim płatności w ratach oraz leasing.
jowiłka- Zagląda zagląda
- Liczba postów : 95
Data rejestracji : 21/11/2021
Re: Jaki moduł ratalny w sklepie na platformie Atomstore?
Jedyny system ratalny jaki mogę polecić na tą platformę, to iRaty. Jest to system, który możesz znaleźć w wielu sklepach internetowych. Bardzo dużą jego zaletą jest to, że ma duży odsetek akceptowanych wniosków kredytowych.
Bartek90- Oblatywacz
- Liczba postów : 135
Data rejestracji : 24/11/2021
Niewątpliwie jest to duża zaleta, że jest duży poziom akceptowanych wniosków. Jednak nim wybiorę ten system, to mam jeszcze dwa pytania.
Jak wdrożyć ten moduł do sklepu oraz czy są jeszcze jakieś plusy, posiadania tego systemu w sklepie?
Jak wdrożyć ten moduł do sklepu oraz czy są jeszcze jakieś plusy, posiadania tego systemu w sklepie?
jowiłka- Zagląda zagląda
Jeśli chodzi o wdrożenie systemu do sklepu, to wystarczy, że wejdziesz na tą stronę - https://iplatnosci.pl/ i zarejestrujesz swój sklep. Następnie otrzymasz instrukcje, jak wdrożyć moduł do sklepu.
Co do plusów, to jednym z największych jest to, że możesz liczyć na prowizje, za każdy zaakceptowany wniosek.
Co do plusów, to jednym z największych jest to, że możesz liczyć na prowizje, za każdy zaakceptowany wniosek.
Bartek90- Oblatywacz
- Liczba postów : 135
Data rejestracji : 24/11/2021
Oooo bardzo dobra wiadomość, że mogę otrzymać prowizje za każdy zaakceptowany wniosek ratalny.
Jutro zarejestruje sklep na stronie którą podałeś i mam nadziej, że najpóźniej we wrześniu, będę mogła oferować klientom płatność w ratach.
Jutro zarejestruje sklep na stronie którą podałeś i mam nadziej, że najpóźniej we wrześniu, będę mogła oferować klientom płatność w ratach.
jowiłka- Zagląda zagląda
Similar topics
» Jaki moduł ratalny w sklepie na platformie sStore?
» Jaki system ratalny w sklepie internetowym na platformie home.pl?
» Jaki moduł płatności ratalnej dla sklepu na IAI SHOP?
» Kołdra zimowa - w jakim sklepie?
» Płatność ratalna w Twoim sklepie internetowym
» Jaki system ratalny w sklepie internetowym na platformie home.pl?
» Jaki moduł płatności ratalnej dla sklepu na IAI SHOP?
» Kołdra zimowa - w jakim sklepie?
» Płatność ratalna w Twoim sklepie internetowym
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: