Jaki system ratalny w sklepie internetowym na platformie home.pl?
3 posters
Strona 1 z 1
Jaki system ratalny w sklepie internetowym na platformie home.pl?
Posiadam sklep internetowy na platformie home.pl. Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad wprowadzeniem do niego, płatności w ratach. Dlatego szukam jakiegoś sytemu płatności ratalnej do tej platformy. Znacie jakiś ?
jowiłka- Zagląda zagląda
- Liczba postów : 95
Data rejestracji : 21/11/2021
Re: Jaki system ratalny w sklepie internetowym na platformie home.pl?
Słyszałaś o systemie ratalnym iRaty? Jeśli nie, to koniecznie nadrób zaległości. Moim zdaniem, jest to najlepszy moduł ratalny do platformy home.pl. Na pewno będziesz miała większą ilość klientów i przy okazji dodatkowy dochód, ponieważ od każdego udzielonego wniosku otrzymasz prowizję.
Bartek90- Oblatywacz
- Liczba postów : 135
Data rejestracji : 24/11/2021
Raty w sklepie internetowym
Widziałam gdzieś stopki, że niektóre sklepy internetowy go używają. Nie pomyślałam o tym, żeby po nim poczytać. Jak to się mówi "Najciemniej pod latarnią". Może masz jakieś namiary na kogoś, kto się zajmuje takim system ratalnym?
jowiłka- Zagląda zagląda
Wiele sklepów z tego modułu korzysta. Jak jeszcze miałem swój sklep, to również miałem moduł od iRaty. Niestety sklep musiałem zamknąć z powodów zdrowotnych. Jeśli chodzi o firmę, która wdraża taki moduł, to polecam https://www.platformafinansowa.pl/wspolpraca. Bardzo miło wspominam z nimi współpracę.
Bartek90- Oblatywacz
- Liczba postów : 135
Data rejestracji : 24/11/2021
Bartek90 napisał:Wiele sklepów z tego modułu korzysta. Jak jeszcze miałem swój sklep, to również miałem moduł od iRaty. Niestety sklep musiałem zamknąć z powodów zdrowotnych. Jeśli chodzi o firmę, która wdraża taki moduł, to polecam https://www.platformafinansowa.pl/wspolpraca. Bardzo miło wspominam z nimi współpracę.
Bardzo Ci dziękuje za odpowiedzi na moje pytania, bardzo mi tym pomogłeś. W najbliższym czasie, zamierzam uruchomić ten moduł w swoim sklepie. Mam nadzieje, że obroty mojego sklepu znacznie się zwiększą. Jak będę miała jakieś pierwsze wyniki, to dam Ci znać
jowiłka- Zagląda zagląda
Słuchajcie, jeśli potrzebujecie pomocy w obsłudze informatycznej swojej firmy, to zdecydowanie polecam zajrzeć na stronę https://enicom.pl/ i zapoznać się z ofertą tej firmy. Świadczą usługi na bardzo wysokim poziomie - na pewno sprostają waszym wymaganiom.
setka- Szyszka Vip Ekspert, Wyżej w statusie na forum już się nie da:)
- Liczba postów : 381
Data rejestracji : 11/08/2021
Similar topics
» Jaki moduł ratalny w sklepie na platformie Atomstore?
» Jaki moduł ratalny w sklepie na platformie sStore?
» Raty oraz leasing w sklepie internetowym
» Płatność ratalna w Twoim sklepie internetowym
» Jaki system płatności ratalnej dla sklepu na Shopgold?
» Jaki moduł ratalny w sklepie na platformie sStore?
» Raty oraz leasing w sklepie internetowym
» Płatność ratalna w Twoim sklepie internetowym
» Jaki system płatności ratalnej dla sklepu na Shopgold?
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: