Jak dobrać biustonosz w ciąży i na okres karmienia?
4 posters
Strona 1 z 1
Jak dobrać biustonosz w ciąży i na okres karmienia?
Wczoraj znajomej powiedziałem , że warto przeczytać artykuł jaki biustonosz kupić w ciąży . Dużo można z tego artykułu się dowiedzieć.
janek332- Szyszka Vip Ekspert, Wyżej w statusie na forum już się nie da:)
- Liczba postów : 1184
Data rejestracji : 05/08/2020
Re: Jak dobrać biustonosz w ciąży i na okres karmienia?
Ten artykuł https://puppo.pl/krewetki-w-ciazy-i-podczas-karmienia-piersia-czy-mozna-je-jesc/ może okazać się bardzo pomocny. Dowiecie się tam bowiem czy można jeść w ciąży i podczas karmienia piersią krewetki. Rozejrzyjcie się tam na spokojnie. Uważam, że taka wiedza naprawdę może okazać się bardzo pomocna i przydatna.
Kacper77- Szyszka Vip Ekspert, Wyżej w statusie na forum już się nie da:)
- Liczba postów : 583
Data rejestracji : 24/11/2020
Biustonosz musi być odpowiednio dobrany do powiększającego się biustu. Już w ciąży on się znacznie powiększa i może powodować dyskomfort. Ja jestem dopiero w 3 miesiącu dlatego na razie nie mam z tym problemu. Czytam już za to o badaniach prenatalnych, wiem, że mogę wykonać już badanie nifty pro a widzę, że w moim mieście jest aż dwa autoryzowane punkty pobrań. Zapisać na takie badanie można się nawet tego samego dnia.
oszela- Zagląda zagląda
- Liczba postów : 94
Data rejestracji : 27/11/2021
Przeglądy ginekologiczne są niezbędne, aby zapewnić kobietom zdrowie na różnych etapach życia. Odpowiednio wybrane placówki, takie jak https://www.boramed.pl/ które oferują szeroki zakres badań i konsultacji, pomagają w utrzymaniu zdrowia reprodukcyjnego i ogólnego. Dostęp do nowoczesnych metod diagnostycznych i terapeutycznych zwiększa efektywność opieki.
sowiet- Szyszka Vip Ekspert, Wyżej w statusie na forum już się nie da:)
- Liczba postów : 1168
Data rejestracji : 24/03/2021
Similar topics
» Jak dobrać moc kotła do powierzchni domu?
» Biustonosz siateczkowy
» dolegliwości w ciąży
» Biustonosz damski
» Biustonosz z obniżonym zapięciem
» Biustonosz siateczkowy
» dolegliwości w ciąży
» Biustonosz damski
» Biustonosz z obniżonym zapięciem
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: