Przedwczesny poród – jak rozpoznać?
+2
nusletta
darek33232
6 posters
Strona 1 z 1
Przedwczesny poród – jak rozpoznać?
Jestem niesamowicie zadowolony bo przeczytałem artykuł https://mamadha.pl/przedwczesny-porod-jak-rozpoznac/ .Każdy kto ten artykuł przeczyta to na pewno dowie się bardzo dużo.
darek33232- Szyszka Vip Ekspert, Wyżej w statusie na forum już się nie da:)
- Liczba postów : 516
Data rejestracji : 04/08/2020
Re: Przedwczesny poród – jak rozpoznać?
że dobrze zrobi jak z tej oferty skorzysta.
nusletta- Świeżynka
- Liczba postów : 9
Data rejestracji : 12/10/2021
Jeśli czujecie, że dzieje się w Waszej głowie coś złego, to nie zamykajcie się z tym w samotności! Przecież powinnyscie jak najbardziej racjonalnie podejść do zwalczania takich stanów. Wiem, że w https://psychomedic.pl/tokofobia-zaswiadczenie-cesarskiego-ciecia/ możecie liczyć na pomoc dobrych specjalistów, więc śmiało moglibyście zwrócić uwagę na to, w jaki sposób dzisiaj zawalczyć o dobry nastrój w czasie ciąży.
Tymoteusz1- Wyjadacz forumowy
- Liczba postów : 152
Data rejestracji : 16/12/2020
Oj ja sie mega obawialam porodu. Mialam zaplanowane cesarskie cięcie ze wzgledu na stan zdrowia. Wybralismy z mezem wspolnie szpital Medicover i powiem szczerze, ze bardzo dobrze wspominam. Opieka pierwsza klasa
loca- Zagląda zagląda
- Liczba postów : 96
Data rejestracji : 22/11/2021
Jak już mowa o ciąży, to nie ukrywam, że sama ostatnio poszukiwałam jakiś przydatnych informacji, które pozwoliłyby mi się przygotować do tego okresu. Dowiedziałam się, że położna środowiskowa oferuje pomoc w pierwszych dniach po porodzie i moim zdaniem, jej rola może być nieoceniona. Dajcie znać, czy wykorzystaliście z takiego wsparcia po wyjściu ze szpitala
bociek- Szyszka Vip Ekspert, Wyżej w statusie na forum już się nie da:)
- Liczba postów : 358
Data rejestracji : 18/07/2021
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: