Witaminy na nadmierne wypadanie włosów
+2
Tymoteusz1
darek33232
6 posters
Strona 1 z 1
Witaminy na nadmierne wypadanie włosów
Teraz na pewno bardzo dużo osób zainteresuje się bardzo ciekawym artykułem https://oeparol.pl/witaminy-na-nadmierne-wypadanie-wlosow/ .Sam ten artykuł przeczytałem i bardzo dużo się dowiedziałem.
darek33232- Szyszka Vip Ekspert, Wyżej w statusie na forum już się nie da:)
- Liczba postów : 516
Data rejestracji : 04/08/2020
Re: Witaminy na nadmierne wypadanie włosów
Na pewno powinniście się dobrze zastanowić nad tym, czy czasem nie mace braków w organizmie. Moim zdaniem dobrym pomysłem mogłoby być na pewno rozpoczęcie odpowiednej suplementacji, chociażby witaminą b. Poczytajcie na ten temat więcej, bo to bardzo ważna rzecz.
Tymoteusz1- Wyjadacz forumowy
- Liczba postów : 152
Data rejestracji : 16/12/2020
Ostatnio zmieniony przez bociek dnia Pią Lip 22, 2022 11:10 am, w całości zmieniany 1 raz
bociek- Szyszka Vip Ekspert, Wyżej w statusie na forum już się nie da:)
- Liczba postów : 359
Data rejestracji : 18/07/2021
Skoro mówimy o włosach, chciałam zapytać, jak radzicie sobie z ich wypadaniem? Ja ostatnio zdałam sobie sprawę, że moje włosy szybko wypadają po przebytej infekcji i szukałam w internecie pomocnych wskazówek na ten temat. Znajoma powiedziała mi, że na tej stronie bloga https://vitapil.pl/blog/wypadanie-wlosow-po-covid-19-i-infekcjach-wirusowych znajdują się treści poświęcone temu tematowi i postanowiłam zajrzeć, żeby dowiedzieć się jak sobie z tym radzić. Dajcie znać, czy wy też macie ten problem.
fiołek- Wyjadacz forumowy
- Liczba postów : 229
Data rejestracji : 21/02/2023
Każdy kto chce zadbać o siebie powinien zainteresować się ofertą marki Tymofarm. U nich znajdziesz suplementy na bazie ziół które pomogą uzupełnić braki witamin jak i wzmocnią cały organizm. Dla skóry najlepsza będzie Neoglandyna a na wzmocnienie Padma.
Krysia1- Szyszka Vip Ekspert, Wyżej w statusie na forum już się nie da:)
- Liczba postów : 476
Data rejestracji : 30/07/2022
Similar topics
» Wypadanie włosów: Skutki nadmiernej stylizacji i farbowania.
» witaminy c
» Suplementacja witaminy d?
» zdrowie i witaminy
» witaminy jakie
» witaminy c
» Suplementacja witaminy d?
» zdrowie i witaminy
» witaminy jakie
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: