Forum biznesowo pracowe
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Bardzo dobra księgowość

+17
Enyo
joanna
alladyn12
Kella
Grzesiek13
Hakuna31
iglot
setka
Dżess
opio
oszela
Tymoteusz1
Maxim
caffe
muvik
sowiet
janek332
21 posters

Go down

Bardzo dobra księgowość Empty Bardzo dobra księgowość

Pisanie by janek332 Pon Wrz 13, 2021 1:32 pm

Jeśli komuś zależy na bardzo dobrej księgowości to ja kilka tygodni temu skorzystałem z księgowość działalności gospodarczej warszawa .Codziennie z tej oferty naprawdę korzysta bardzo dużo osób.

janek332
Szyszka Vip Ekspert, Wyżej w statusie na forum już się nie da:)

Liczba postów : 1184
Data rejestracji : 05/08/2020

Powrót do góry Go down

Bardzo dobra księgowość Empty Re: Bardzo dobra księgowość

Pisanie by sowiet Pon Paź 18, 2021 7:12 pm

Z całą pewnością dla każdej osoby, która prowadzi własną działalność to przede wszystkim wsparcie w podatkach oraz w przepisach prawa jest niezwykle ważne. Jeśli natomiast ktoś chce mieć spółkę za granicą to wtedy na pewno firma http://www.thompsonstein.com/ jest w stanie zapewnić nam takie wsparcie na całej linii.

sowiet

Liczba postów : 1167
Data rejestracji : 24/03/2021

Powrót do góry Go down

Pisanie by muvik Wto Paź 19, 2021 12:25 pm

Księgową to ja mam świetną. Kiedy mi klienci zaczęli zalegać z płatnościami, ona pokazała mi taki https://doradcafinansowy-bydgoszcz.pl/faktoring/ wpis i namówiła na konsultację faktoringu. Dziś klienci spłacają, a ja niczym się nie martwię. To dla mnie fajna sprawa, że mogę tak sobie w kryzysie poradzić.

muvik
Wpadam tu
Wpadam tu

Liczba postów : 21
Data rejestracji : 15/01/2021

Powrót do góry Go down

Pisanie by caffe Wto Paź 26, 2021 12:38 pm

Trudno znaleźć dobrą księgową, ale i z programem do fakturowania jest różnie. Stąd wydaje mi się, że warto pomyśleć o poszukaniu w sieci. Na przykład ten https://www.mega-tech.com.pl/ program jest prosty, intuicyjny i co ważne, polecany. Akurat możecie trafić na fajną promocję. Kto wie, może właśnie z nim nie będziecie mieli problemów. A teraz możecie promocję na niego załapać.

caffe
Wpadam tu
Wpadam tu

Liczba postów : 38
Data rejestracji : 01/05/2020

Powrót do góry Go down

Pisanie by Maxim Sro Gru 29, 2021 8:41 am

Kluczowa rzecz przy prowadzeniu firmy, szczególnie w Polsce... Przepisy podatkowe są bardzo skomplikowane i warto mieć kogoś kto się tym zajmie. Już sama forma prawna działalności może sporo zmienić, można pomyśleć np. o przejściu na spółkę z o.o. Firma https://fcenter.pl/ pomaga w takich sytuacjach, również zajmują się księgowością, doradztwem podatkowym i kadrami dla firm.

Maxim
Oblatywacz
Oblatywacz

Liczba postów : 110
Data rejestracji : 08/10/2019

Powrót do góry Go down

Pisanie by Tymoteusz1 Sro Gru 29, 2021 10:08 pm

Moim zdaniem w Polsce ciężko byłoby skutecznie rozliczać się z Urzędem Skarbowym bez pomocy dobrego biura rachunkowego. Biorąc pod uwagę takie informacje jak https://wintax.pl/uslugi-ksiegowe/ dochodzę do wniosku, że faktycznie lepiej skorzystać z odpowiedniego zaplecza księgowego, by nie narażać się na konsekwencje z powodu nieprawidłowych rozliczeń.

Tymoteusz1
Wyjadacz forumowy
Wyjadacz forumowy

Liczba postów : 152
Data rejestracji : 16/12/2020

Powrót do góry Go down

Pisanie by oszela Sro Sty 26, 2022 5:38 pm

Najlepsze usługi księgowe w Warszawie świadczy kancelaria https://wzpartners.pl/ . Działają już od lat na rynku, obsługują kompleksowo zarówno małe firmy jak i średnie przedsiębiorstwa. Oprócz usług z zakresu księgowości realizują także obsługę płacową, doradztwo biznesowe czy podatkowe.

oszela
Zagląda zagląda
Zagląda zagląda

Liczba postów : 94
Data rejestracji : 27/11/2021

Powrót do góry Go down

Pisanie by opio Sro Kwi 20, 2022 10:23 am

Nam też zależy na tym, by nasza księgowość była prowadzona w rzetelny sposób. Dlatego zdecydowaliśmy się skorzystać z usług firmy Amtes z Gliwic. Oni od lat, nieprzestanie wykonują swoją pracę na wysokim poziomie, są terminowi i skrupulatni. Uważam, że warto skorzystać z ich usług. Lepiej trafić nie mogliśmy, zdecydowanie ich polecam.

opio
Zagląda zagląda
Zagląda zagląda

Liczba postów : 69
Data rejestracji : 06/04/2022

Powrót do góry Go down

Pisanie by Dżess Sob Maj 28, 2022 9:14 pm

A nie myśleliście nad tym, aby wdrążyć u siebie program dla księgowych i samodzielnie się zająć kwestiami rozliczeniowymi. Teraz mamy takie oprogramowania, że naprawdę wszystko łatwo się prowadzi.... Myślę, że warto na ten temat pomyśleć.

Dżess
Oblatywacz
Oblatywacz

Liczba postów : 124
Data rejestracji : 24/04/2021

Powrót do góry Go down

Pisanie by setka Wto Maj 31, 2022 10:33 am

Jeśli mam być z wami w 100% szczera, to ja zdecydowałam się na księgowość w Krakowie ze względu na wiele pochlebnych opinii. I faktycznie nie zawiodłam się. Biuro jest naprawdę rzetelne i terminowe.

setka

Liczba postów : 381
Data rejestracji : 11/08/2021

Powrót do góry Go down

Pisanie by iglot Sro Cze 08, 2022 4:48 pm

Bardzo dobra księgowość to także taka która zajmuje się kwestiami podatkowymi w firmie. Wszyscy dobrze wiemy, że takie rozliczenia z roku na rok stają się coraz bardziej problematyczne ze względu na stałe zmiany, nowe unormowania w prawie podatkowym. Są też takie kwestie które same w sobie są trudne do opanowania, każda księgowa na pewno dobrze wie co to cena transferowa i jak skomplikowane są dotyczące tego zagadnienia regulacje prawne.

iglot
Wpadam tu
Wpadam tu

Liczba postów : 34
Data rejestracji : 20/12/2021

Powrót do góry Go down

Pisanie by Hakuna31 Wto Lip 05, 2022 7:15 pm

Według mnie w przypadku spraw związanych z księgowością oraz rachunkowością warto zdecydować się na pomoc ekspertów. W mojej firmie korzystam z usług biura rachunkowego GRIMP, które specjalizuje się m.in. w kupno gotowej spółki z o.o. .

Hakuna31

Liczba postów : 781
Data rejestracji : 20/11/2021

Powrót do góry Go down

Pisanie by Grzesiek13 Pon Lip 25, 2022 7:30 pm

Ja znam firmę która oferuje gotowe spółki z VAT to teraz świetna oferta zwłaszcza dla tych co chcą zakładać własne biznesy. To zapoznajcie się koniecznie. Polecam serdecznie.

Grzesiek13

Liczba postów : 505
Data rejestracji : 26/03/2021

Powrót do góry Go down

Pisanie by Kella Wto Wrz 20, 2022 5:43 pm

Ze swojego doświadczenia mogę polecić Wam do sprawdzenia bardzo dobry program do fakturowania, a dokładnie Faktura VAT 2022 od RafSoft https://www.rafsoft.net/ uważam, że to akurat jeden z lepszych programów do fakturowania który przede wszystkim jest stabilny, dokładny i też rozbudowany w zależności od tego jaką firmę prowadzicie i jakie macie wymagania oraz potrzeby. Dla mnie pakiet Standard w zupełności wystarcza, natomiast do dużej firmy lepszą opcją będzie PRO.

Kella
Zagląda zagląda
Zagląda zagląda

Liczba postów : 51
Data rejestracji : 19/09/2022

Powrót do góry Go down

Pisanie by alladyn12 Czw Lis 10, 2022 9:29 am

w firmie, w ktorej pracuje korzystamy z uslug wirtualnego biura- superksiegi.pl jest to bardzo dobre biuro rachunkowe. zawsze wszystko na czas. cena za usluge bardzo dobra.

alladyn12
Zagląda zagląda
Zagląda zagląda

Liczba postów : 51
Data rejestracji : 06/10/2022

Powrót do góry Go down

Pisanie by joanna Wto Lis 15, 2022 3:54 pm

Po porady księgowe mysłowice możecie z całą pewnością się zgłosić do biura rachunkowego MDA Consulting Group. Oni mają obszerną i co ważne bieżącą wiedzę w tym zakresie, możecie więc wiele się dowiedzieć o księgowości, możecie wiele rozwiązać wątpliwości...

joanna
Zagląda zagląda
Zagląda zagląda

Liczba postów : 57
Data rejestracji : 01/08/2022

Powrót do góry Go down

Pisanie by Hakuna31 Nie Sty 08, 2023 11:38 am

Warto korzystać z usług specjalistów, aby nie marnować swojego czasu oraz pieniędzy. Dlatego chciałbym Wam polecić sprawdzić strone https://firmowareklama.blogspot.com/2022/11/czym-jest-pozycjonowanie-w-bing.html , na której znajdziecie bardzo interesujący artykuł na temat pozycjonowania w Bing.

Hakuna31

Liczba postów : 781
Data rejestracji : 20/11/2021

Powrót do góry Go down

Pisanie by Enyo Wto Kwi 11, 2023 8:09 pm

Cześć, ja kiedyś prowadziłam sama księgowość i tyle z tego wyszło, że musiałam skorzystać z usług audyt finansowy warszawa i dopiero dzięki ich pomocy wyszłam na prosto. W sumie jestem ciekawa czy są tutaj takie osoby, które musiały skorzystać a audytu. Chętnie wysłucham historii innych osób Smile
Enyo
Enyo
Oblatywacz
Oblatywacz

Liczba postów : 117
Data rejestracji : 04/03/2023

Powrót do góry Go down

Pisanie by Grzesiek13 Sro Kwi 12, 2023 3:22 pm

Warto korzystać z usług specjalistów, aby nie marnować swojego czasu i pieniędzy.

Reklama : Jak schudnąć

Grzesiek13

Liczba postów : 505
Data rejestracji : 26/03/2021

Powrót do góry Go down

Pisanie by KamilEz Sro Lip 12, 2023 5:50 pm

Szukając odpowiedniego programu do fakturowania dla swojej firmy to sprawdź w takim razie Faktura VAT 2023 w wersji Standard https://www.rafsoft.net/ w przypadku którego można liczyć na pełne wsparcie obsługi, wysoką jakość i jednocześnie pełne wsparcie aby fakturowanie, archiwizacja oraz rozliczenia szły sprawnie i co najważniejsze z pominięciem wielu błędów a jednak był ten problem w wielu programach innych, które miałem okazję przetestować.

KamilEz
Wyjadacz forumowy
Wyjadacz forumowy

Liczba postów : 183
Data rejestracji : 12/09/2022

Powrót do góry Go down

Pisanie by penopa Wto Sie 22, 2023 8:28 pm

Szukasz usług księgowych w Gdańsku i okolicach? Nie szukaj dalej niż Alfa Business! Świadczą oni szeroki zakres usług, w tym księgowość online, outsourcing kadr, usługi płacowe oraz usługi BHP. Wszystkie szczegóły ich oferty można znaleźć na ich stronie internetowej, a także skontaktować się z nimi w celu uzyskania bezpłatnej wyceny. Pozwól Alfa Business zająć się Twoimi potrzebami księgowymi i uwolnij swój czas, aby skupić się na innych aspektach swojej działalności.

penopa
Wyjadacz forumowy
Wyjadacz forumowy

Liczba postów : 175
Data rejestracji : 17/12/2020

Powrót do góry Go down

Pisanie by sarcia Wto Sie 22, 2023 10:33 pm

Posiadanie wykwalifikowanego zespołu księgowych i specjalistów ds. płac zapewni, że wszystkie operacje finansowe i płacowe będą obsługiwane prawidłowo i skutecznie. Z Aforti AC możesz mieć pewność, że Twoje finanse i pracownicy są w dobrych rękach więc warto bliżej przyjrzeć się ich ofercie

sarcia
Wyjadacz forumowy
Wyjadacz forumowy

Liczba postów : 192
Data rejestracji : 21/05/2021

Powrót do góry Go down

Pisanie by Hommmar Czw Wrz 21, 2023 8:16 am

W Gdańsku istnieje wiele biur rachunkowych, ale biuro rachunkowe Wróblewska wyróżnia się swoją długoletnią obecnością na rynku. Od 1994 roku świadczą kompleksowe usługi księgowe, kadrowe, podatkowe i biznesowe. Z ich pomocą można być pewnym, że finanse firmy są w dobrych rękach. A to klucz do sukcesu każdego biznesu.

Hommmar
Wyjadacz forumowy
Wyjadacz forumowy

Liczba postów : 172
Data rejestracji : 12/01/2021

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Powrót do góry

- Similar topics