Remont mieszkania
+44
vizzka
erling
penopa
kapeluszka
Kalina
Bronek
Enyo
Mixon2
fiołek
ogreenholt
lulu88
reynolds.yoshiko
jany05
Alberto
szarlottka
prezes
mohammad52
ntowne
Krysia1
Kostela
bociek
joanna
skubi
corsa
Hakuna31
setka
Hommmar
bjorn23
Bonia
Molly Poll
karola43
Bartek90
Grzesiek13
janek332
Zdzisio92
Kacper77
kalas
jowiłka
franek
sarcia
Dżess
Daniel332
sowiet
Sara212
48 posters
Strona 5 z 5
Strona 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Remont mieszkania
Polecam firmę https://projektowanie-wnetrz-online.pl mają kadrę doświadczonych specjalistów swoje zadania wykonują zawsze na wysokim poziomie także myślę że naprawde warto im zaufać
karola43- Zagląda zagląda
- Liczba postów : 62
Data rejestracji : 21/01/2022
Jestem przed swoim pierwszym remontem w życiu i nie wiem nic na ten temat. Zastanawia mnie wiele kwestii, a w tym między innymi czy malować najpierw sufit czy ściany? Jakie macie doświadczenie w tym temacie i w jaki sposób wy zabieracie się za malowanie??
welly32- Zagląda zagląda
- Liczba postów : 83
Data rejestracji : 17/05/2023
Jeżeli szukacie firmy, która zajmuje się dystrybucją oraz montażem systemów zabudowy tarasu, to polecam Wam sprawdzić stronę, gdzie znajdziecie ofertę firmy Twinson - deska kompozytowa . Czy ktoś z Was również korzystał z ich oferty?
Grzesiek13- Szyszka Vip Ekspert, Wyżej w statusie na forum już się nie da:)
- Liczba postów : 505
Data rejestracji : 26/03/2021
Przy okazji możecie też rzucić okiem na artykuł https://www.doradca-techniczny.pl/jak-dobrac-dobre-meble-mlodziezowe-czy-musza-byc-nudne/ . Na pewno takie dobre porady się wam przydadzą, jak będziecie wyposażać pokój dziecka. A znajdziecie tam wskazówki - jak praktycznie wyposażyć pokój?
Justyna- Wyjadacz forumowy
- Liczba postów : 186
Data rejestracji : 01/03/2023
Zdecydowaliśmy się z żoną na remont naszej łazienki, ale ciężko nam było znaleźć inspirację oraz dobre materiały w dobrej cenie, dlatego popytaliśmy znajomych, którzy dali świetne rekomendacje salonom Jorapol w Płońsku, Płocku i Sochaczewie. Dzięki uprzejmości, fachowej wiedzy doradcy oraz dostępnym w salonie ekspozycjom za jednym razem znaleźliśmy pomysł i wszystkie potrzebne do realizacji materiały, bez drastycznego uszczuplenia zakładanego na remont budżetu.
007- Wpadam tu
- Liczba postów : 38
Data rejestracji : 11/06/2023
Strona 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» remont - porady
» remont dachu
» remont dachu
» Turystyczny wynajem mieszkania?
» Zakup mieszkania na własność
» remont dachu
» remont dachu