Bardzo dobre schody
4 posters
Strona 1 z 1
Bardzo dobre schody
Mogę się pochwalić ,że mam bardzo ładne schody bo skorzystałem z bardzo profesjonalnej firmy drewniane schody .Z tej firmy codziennie korzysta bardzo dużo osób i to na pewno jest bardzo dobrze.
janek332- Szyszka Vip Ekspert, Wyżej w statusie na forum już się nie da:)
- Liczba postów : 1184
Data rejestracji : 05/08/2020
Re: Bardzo dobre schody
Jeżeli mogłabym ci coś podpowiedzieć, to myślę że warto również zainteresować się informacjami na stronie portalu jakim jest nobiles.pl. Ja znalazłam wiele praktycznych porad i wskazówek na temat tego, jak najlepiej odnowić schody z palet. Polecam i wam tam zerknąć, a myślę że nie będziecie żałować.
bociek- Szyszka Vip Ekspert, Wyżej w statusie na forum już się nie da:)
- Liczba postów : 358
Data rejestracji : 18/07/2021
ja lubię niesztampowe rozwiązania dlatego chciałabym w moim domu mieć takie balustrady https://www.panszklarz.net.pl/oferta/balustrady-szklane/ to na pewno fajnie otworzy górę i wizualnie będzie wyglądać super!
lupka- Wyjadacz forumowy
- Liczba postów : 213
Data rejestracji : 13/10/2022
Hej, zauważyłam, że jest tutaj sporo osób z doświadczenie więc mam pytanie. Czy ktoś z Państwa ma schody granitowe? Słyszałam, że granit jest bardzo trwałym materiałem, a mi zależy przede wszystkim na tym, aby moje schody służyły mi przez długi czas. Co sądzicie na ten temat? Jednocześnie chciałabym zapytać, czy ktoś z Państwa miał już doświadczenie z zamawianiem na stronie polskiekonsorcjumgranitu.pl/ ? Będę wdzięczna za wszelkie sugestie
Enyo- Oblatywacz
- Liczba postów : 117
Data rejestracji : 04/03/2023
Similar topics
» Bardzo dobre tynkowanie
» Bardzo dobre nieruchomości
» bardzo dobre KURSY
» bardzo dobre SZKOLENIE
» Bardzo dobre studia
» Bardzo dobre nieruchomości
» bardzo dobre KURSY
» bardzo dobre SZKOLENIE