Kto co robi po pracy?
+2
Meliza
Jrek
6 posters
Strona 1 z 1
Kto co robi po pracy?
Cześć wszystkim, to stało się bardzo interesujące, kto co robi po pracy? Ja, na przykład, lubię grać w darmowe automaty https://automatyhazardowegry.pl/
Re: Kto co robi po pracy?
Grać lubię, ale w bezpieczniejsze gry:) Wystarczy mi moja konsola playstation 5 do tego żeby świetnie zająć sobie czas wieczorem. Jeżeli też lubicie grać to zakup konsoli jest pierwszą rzeczą którą powinniście zrobić. Najlepiej też mieć i jakiś większy telewizor.
Meliza- Zagląda zagląda
- Liczba postów : 64
Data rejestracji : 07/10/2019
Ja czytam książki, uprawiam sport, chodzę na basen. Lubię też filmy oglądać.
dana- Wpadam tu
- Liczba postów : 19
Data rejestracji : 08/01/2021
Generalnie można robić wiele rzeczy. Ja mam tak, że staram się wykorzystywać swój wolny czas aktywnie, po prostu nie marnować go. Oczywiście też sobie odpoczywam, to każdy powinien robić. A od jakiegoś czasu zacząłem uczyć się języka angielskiego. Tak, żeby nauczyć się swobodnie wypowiadać, taki mam cel. Korzystam z takich lekcji https://youtu.be/8WN_LKh-TwI i szczerze polecam. Nie trwają długo, ale dzięki metodzie aktywnego mówienia dużo dają.
daren- Wpadam tu
- Liczba postów : 36
Data rejestracji : 08/01/2021
Warto zainwestować w swój
rozwój osobisty
rozwój osobisty
Ewakot677- Wpadam tu
- Liczba postów : 29
Data rejestracji : 26/10/2021
A może tak dobra książka? Według mnie to całkiem dobry pomysł na spędzenie wieczoru:) Ze znalezieniem książki nie powinno być problemu. Jak macie w planach coś sobie kupić to polecałabym oskar i pani róża, mnie bardzo się spodobała.
Maxim- Oblatywacz
- Liczba postów : 110
Data rejestracji : 08/10/2019
Similar topics
» Która strona daje możliwość pracy jako streamer w Polsce z elastycznym grafikiem pracy?
» Zmiana pracy
» Zmiana pracy
» Zmiana pracy
» Ekologia w pracy
» Zmiana pracy
» Zmiana pracy
» Zmiana pracy
» Ekologia w pracy
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: