Hotel SPA nad morzem
+2
Maxim
jalinka
6 posters
Strona 1 z 1
Hotel SPA nad morzem
Planującwakacje nad morzem pakiety rodzinne są mega opcją na nie wydanie fortuny. Otóż my w zeszłym roku skorzystaliśmy z pakietu dla pięcioosobowej rodziny w Pensjonacie Maximus Spa. Zresztą, co ja będę wam pisać, kliknijcie i sprawdźcie sami. Myślę, że oferta jest jak najbardziej do zaakceptowania.
jalinka- Wpadam tu
- Liczba postów : 39
Data rejestracji : 05/02/2019
Re: Hotel SPA nad morzem
Nad morzem jest wiele fajnych hoteli, ja to jednak skupiam się na morzu jak jadę nad morze, baseny są mi nie potrzebne. No chyba, że z pogodą jest nieciekawie, to wtedy spa się przydaje. Polecam postawić na sporty wodne jak już jedziecie nad morze. Ja to najbardziej lubię deski sup, kajaki też są ok. Mam swój sprzęt już, teraz kupowałam plecak wodoszczelny na kajak
Maxim- Oblatywacz
- Liczba postów : 110
Data rejestracji : 08/10/2019
condo.pl to bardzo dobra i sprawdzona inwestycja . Jeżeli chcesz wiedzieć więcej szczegółów to koniecznie zajrzyj na ich stronę internetową. Znajdziesz tam wszystko co posiadają w swojej ofercie specjalne oferty, galerie zdjęć a jeżeli będziesz miał jakieś pytania to możesz zadzwonić pod nr podany na stronie. Polecam
Daniel332- Oblatywacz
- Liczba postów : 131
Data rejestracji : 17/07/2019
Jeśli lubicie odwiedzać niebanalne miejsca, to powinniście z odwiedzić hotel https://quadrille.pl/ w Gdyni. Pałacowy zespół budynków pięciogwiazdkowego obiektu robi niesamowite wrażenie. A to dopiero początek. Ponieważ wnętrze zaprasza nas do świata Alicji w Krainie Czarów. Każdy zakamarek tego tajemniczego miejsca chowa przed nami sporo niespodzianek. Tak więc warto zajrzeć do hotelu tylko dla dorosłych i poczuć magię tego miejsca.
Zdzisio92- Szyszka Vip Ekspert, Wyżej w statusie na forum już się nie da:)
- Liczba postów : 1509
Data rejestracji : 19/11/2021
Dawno nie byłam w spa, polecicie jakiś obiekt?
jalyn.wolf- Świeżynka
- Liczba postów : 4
Data rejestracji : 27/04/2023
Też bardzo chciałabym się wybrać na jakieś wakacje w tym roku, ale kompletnie nie umiem się zdecydować na jakąś konkretną ofertę. Z tego powodu chciałabym się was zapytać co o tym myślicie? https://www.hotelmasovia.pl/ Jest to hotel w Giżycku na Mazurach. Co o tym myślicie?
nadia.wolf- Świeżynka
- Liczba postów : 4
Data rejestracji : 27/04/2023
Myślę, że taki relaks i wypoczynek znajdziecie w hotelu https://www.sofitelgrandsopot.com/pl/ . Położony przy samiutkiej plaży nad Morzem Bałtyckim w sercu Sopotu. To idealne miejsce zarówno na krótki weeekendowy wypad z drugą połówką, jak i z przyjaciółką. To bardzo klimatyczne miejsce i z pewnością każdy wypocznie tam doskonale.
Zdzisio92- Szyszka Vip Ekspert, Wyżej w statusie na forum już się nie da:)
- Liczba postów : 1509
Data rejestracji : 19/11/2021
Similar topics
» Jaki hotel nad morzem z basenem?
» inwestycje nad morzem
» Wakacje nad morzem czy w górach?
» Wakacje nad morzem z psem
» Apartamenty nad morzem - jakie znacie?
» inwestycje nad morzem
» Wakacje nad morzem czy w górach?
» Wakacje nad morzem z psem
» Apartamenty nad morzem - jakie znacie?
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: