Mój siostrzeniec ma wkrótce urodziny, nie wiem, co mu dać, to koleś, proszę, coś wartościowego, czy poradziłbyś?
+2
PanKake
PupaMini
6 posters
Strona 1 z 1
Mój siostrzeniec ma wkrótce urodziny, nie wiem, co mu dać, to koleś, proszę, coś wartościowego, czy poradziłbyś?
PupaMini- Świeżynka
- Liczba postów : 2
Data rejestracji : 07/04/2021
Re: Mój siostrzeniec ma wkrótce urodziny, nie wiem, co mu dać, to koleś, proszę, coś wartościowego, czy poradziłbyś?
Wiem, co ci doradzić, będzie wyglądał fajnie w swetrze i spodniach, ja zawsze biorę swetry https://shopsy.pl/swetry-meskie co nie jest, czasem sam zazdroszczę mężczyznom))
PanKake- Świeżynka
- Liczba postów : 2
Data rejestracji : 07/04/2021
Re: Mój siostrzeniec ma wkrótce urodziny, nie wiem, co mu dać, to koleś, proszę, coś wartościowego, czy poradziłbyś?
Dobrze by było wiedzieć ile lat ma siostrzeniec i pod tym kątem coś doradzić. Ja tak poleciłabym może telefon, z takiego prezentu każde dziecko, oczywiście już trochę starsze, się ucieszy. Postaw tak na redmi 9. Ja mam właśnie telefon od Xiaomi i jestem bardzo zadowolona.
Maxim- Oblatywacz
- Liczba postów : 110
Data rejestracji : 08/10/2019
Może spróbuj kupić swojemu siostrzeńcowi książki? Nie od dziś wiadomo, że pomagają poszerzać horyzonty. Jeśli szukałbyś dobrej księgarni, to koniecznie sprawdź sobie ten adres https://www.taniaksiazka.pl/dezorientacje-antologia-polskiej-literatury-queer-blazej-warkocki-p-1553003.html . Moim zdaniem warto do nich zajrzeć, bo mają naprawdę świetną ofertę. Polecam!
bociek- Szyszka Vip Ekspert, Wyżej w statusie na forum już się nie da:)
- Liczba postów : 358
Data rejestracji : 18/07/2021
Jak dla mnie najlepszym rozwiązaniem zawsze jest szukanie sprawdzonych informacji w Internecie i tak samo w przypadku 40 urodzin szukałem takich informacji. Właśnie dlatego od razu polecam każdemu doskonały wpis ze strony https://zamowprezent.pl/co-kupic-na-40-urodziny gdzie fajnie opisano to co przy takiej okazji nada się na prezent.
sowiet- Szyszka Vip Ekspert, Wyżej w statusie na forum już się nie da:)
- Liczba postów : 1167
Data rejestracji : 24/03/2021
Moim zdaniem super opcją będzie impreza niespodzianka Pomyślcie ze znajomymi i rodziną nad czymś takim. doświadczenia wiem, ze na takie okazje super się sprawdza stoiska wynajem wata cukrowa Na mojej ostatniej imprezie zrobiło to furorę.
setka- Szyszka Vip Ekspert, Wyżej w statusie na forum już się nie da:)
- Liczba postów : 381
Data rejestracji : 11/08/2021
Similar topics
» prezent na 18 urodziny
» Urodziny dla dzieci
» Olśniewające sukienki na 18 urodziny w Lou
» Proszę o pomoc w doborze odpowiedniego kompleksowego systemu
» Proszę o pomoc w doborze odpowiedniego kompleksowego systemu-IP
» Urodziny dla dzieci
» Olśniewające sukienki na 18 urodziny w Lou
» Proszę o pomoc w doborze odpowiedniego kompleksowego systemu
» Proszę o pomoc w doborze odpowiedniego kompleksowego systemu-IP