Forum biznesowo pracowe
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Mój siostrzeniec ma wkrótce urodziny, nie wiem, co mu dać, to koleś, proszę, coś wartościowego, czy poradziłbyś?

+2
PanKake
PupaMini
6 posters

Go down

Mój siostrzeniec ma wkrótce urodziny, nie wiem, co mu dać, to koleś, proszę, coś wartościowego, czy poradziłbyś? Empty Mój siostrzeniec ma wkrótce urodziny, nie wiem, co mu dać, to koleś, proszę, coś wartościowego, czy poradziłbyś?

Pisanie by PupaMini Sro Kwi 07, 2021 11:49 am

Mój siostrzeniec ma wkrótce urodziny, nie wiem, co mu dać, to koleś, proszę, coś wartościowego, czy poradziłbyś?

PupaMini
Świeżynka
Świeżynka

Liczba postów : 2
Data rejestracji : 07/04/2021

Powrót do góry Go down

Mój siostrzeniec ma wkrótce urodziny, nie wiem, co mu dać, to koleś, proszę, coś wartościowego, czy poradziłbyś? Empty Re: Mój siostrzeniec ma wkrótce urodziny, nie wiem, co mu dać, to koleś, proszę, coś wartościowego, czy poradziłbyś?

Pisanie by PanKake Sro Kwi 07, 2021 4:07 pm

Wiem, co ci doradzić, będzie wyglądał fajnie w swetrze i spodniach, ja zawsze biorę swetry https://shopsy.pl/swetry-meskie co nie jest, czasem sam zazdroszczę mężczyznom))

PanKake
Świeżynka
Świeżynka

Liczba postów : 2
Data rejestracji : 07/04/2021

Powrót do góry Go down

Mój siostrzeniec ma wkrótce urodziny, nie wiem, co mu dać, to koleś, proszę, coś wartościowego, czy poradziłbyś? Empty Re: Mój siostrzeniec ma wkrótce urodziny, nie wiem, co mu dać, to koleś, proszę, coś wartościowego, czy poradziłbyś?

Pisanie by Maxim Sro Lip 14, 2021 4:34 am

Dobrze by było wiedzieć ile lat ma siostrzeniec i pod tym kątem coś doradzić. Ja tak poleciłabym może telefon, z takiego prezentu każde dziecko, oczywiście już trochę starsze, się ucieszy. Postaw tak na redmi 9. Ja mam właśnie telefon od Xiaomi i jestem bardzo zadowolona.

Maxim
Oblatywacz
Oblatywacz

Liczba postów : 110
Data rejestracji : 08/10/2019

Powrót do góry Go down

Pisanie by bociek Wto Wrz 28, 2021 4:12 pm

Może spróbuj kupić swojemu siostrzeńcowi książki? Nie od dziś wiadomo, że pomagają poszerzać horyzonty. Jeśli szukałbyś dobrej księgarni, to koniecznie sprawdź sobie ten adres https://www.taniaksiazka.pl/dezorientacje-antologia-polskiej-literatury-queer-blazej-warkocki-p-1553003.html . Moim zdaniem warto do nich zajrzeć, bo mają naprawdę świetną ofertę. Polecam!

bociek
Szyszka Vip Ekspert, Wyżej w statusie na forum już się nie da:)

Liczba postów : 358
Data rejestracji : 18/07/2021

Powrót do góry Go down

Pisanie by sowiet Wto Mar 15, 2022 5:20 pm

Jak dla mnie najlepszym rozwiązaniem zawsze jest szukanie sprawdzonych informacji w Internecie i tak samo w przypadku 40 urodzin szukałem takich informacji. Właśnie dlatego od razu polecam każdemu doskonały wpis ze strony https://zamowprezent.pl/co-kupic-na-40-urodziny gdzie fajnie opisano to co przy takiej okazji nada się na prezent.

sowiet

Liczba postów : 1167
Data rejestracji : 24/03/2021

Powrót do góry Go down

Pisanie by setka Sro Maj 18, 2022 5:38 am

Moim zdaniem super opcją będzie impreza niespodzianka Smile Pomyślcie ze znajomymi i rodziną nad czymś takim. doświadczenia wiem, ze na takie okazje super się sprawdza stoiska wynajem wata cukrowa Na mojej ostatniej imprezie zrobiło to furorę.

setka

Liczba postów : 381
Data rejestracji : 11/08/2021

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Powrót do góry

- Similar topics

Pozwolenia na tym forum: