Forum biznesowo pracowe
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

gry internetowe

4 posters

Go down

gry internetowe Empty gry internetowe

Pisanie by Daniel332 Sro Lut 10, 2021 2:10 pm

Pragnę przedstawić świetną platforme do zagrania w super grę na stronie https://gryonline2.pl/automaty-za-darmo/ Jestem zadowolona bo moje dzieci lubią czasami skorzystać z komputera i zagrać na tej stronie. Wybrałam im taką grę która rozwija ich zainteresowania i jest łatwa do nauki.

Daniel332
Oblatywacz
Oblatywacz

Liczba postów : 131
Data rejestracji : 17/07/2019

Powrót do góry Go down

gry internetowe Empty Re: gry internetowe

Pisanie by dupechko Czw Lut 11, 2021 7:43 pm

wow!

dupechko
Świeżynka
Świeżynka

Liczba postów : 7
Data rejestracji : 11/02/2021

Powrót do góry Go down

Pisanie by PatkaM Czw Maj 06, 2021 7:27 pm

Teraz to można grać wszędzie, ja dużo podróżuje, więc dobry telefon, duży to przydatna rzecz. Mam pościągane kilka gier i tak zabijam czas w podróży. Rozglądam się i za nowym telefonem, może to będzie realme 8 Pro wszystko tu wygląda bardzo dobrze.

PatkaM
Zagląda zagląda
Zagląda zagląda

Liczba postów : 80
Data rejestracji : 06/10/2019

Powrót do góry Go down

Pisanie by ozonee Sob Maj 15, 2021 12:36 pm

A wiecie, że takie gry internetowe mogą być uzależniające? Otóż właśnie to. Dlatego też raczej lepiej jest z tym skończyć. Bo znam moją znajomą która zaczynała od takiej gier internetowych a teraz to bez takiej gry nie potrafi się oprzeć. A do tego doszły jeszcze innego typu używki aby móc jakoś funkcjonować. Zastanawiałam się jak jej w tym pomóc i znalazłam ośrodek Forest w którym to odbędzie pełną terapię i poradzi sobie z uzależnieniem.

ozonee
Wyjadacz forumowy
Wyjadacz forumowy

Liczba postów : 163
Data rejestracji : 06/06/2019

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Powrót do góry

- Similar topics