Wyposażenie gastronomiczne
4 posters
Strona 1 z 1
Wyposażenie gastronomiczne
Cześć,
Chciałbym zapytać Was, czy możecie powiedzieć mi gdzie można kupić dobrej jakości wyposażenie do kuchni gastronomicznej. Zarówno w zakresie mebli roboczych, pieców, zmywarek, jak i urządzeń chłodniczych. Ważna jest dobra dostępność oraz konkurencyjne ceny.
Chciałbym zapytać Was, czy możecie powiedzieć mi gdzie można kupić dobrej jakości wyposażenie do kuchni gastronomicznej. Zarówno w zakresie mebli roboczych, pieców, zmywarek, jak i urządzeń chłodniczych. Ważna jest dobra dostępność oraz konkurencyjne ceny.
Sewilla- Oblatywacz
- Liczba postów : 134
Data rejestracji : 03/09/2022
Re: Wyposażenie gastronomiczne
Zawsze warto zapoznać się z ofertą Invest Horeca u których bez problemów skompletujesz całe wyposażenie do kuchni restauracyjnej. Dostępne są w m.in meble robocze https://investhoreca.pl/q/?keywords=nierdzewn Jednocześnie można znaleźć piece, zmywarki, czy urządzenia chłodnicze typu lodówki do wina, czy pojemniki gastronomiczne, które pomogą Wam po prostu wszystko sobie ładnie rozdzielić.
KamilEz- Wyjadacz forumowy
- Liczba postów : 183
Data rejestracji : 12/09/2022
jednak biznes gastronomiczny to duże tempo i często coś się psuje lub czegoś na kuchni brakuje. Jeżeli stały robocze, piece, trzony, zmywarki itd. to na pewno warto mieć na uwadze Invest Horeca gdzie dostępne są różne marki i też nie ma problemów z dostawami większych sprzętów. Samych sukcesów!
Kella- Zagląda zagląda
- Liczba postów : 51
Data rejestracji : 19/09/2022
I jak tam idą poszukiwania? Ja jestem zdania, że najlepiej jednak nawiązać współpracę długofalową z jednym sprawdzonym dostawcą który dba o dokładność pakowania i terminowość przeprowadzanych realizacji.
Sewilla- Oblatywacz
- Liczba postów : 134
Data rejestracji : 03/09/2022
Gastronomiczne urządzenia można znaleźć w Invest Horeca https://investhoreca.pl/ u których bez problemów będziecie mogli znaleźć szeroki wybór propozycji jeśli chodzi o poszczególne elementy wyposażenia gastronomicznego w tym oczywiście trzony, piece i urządzenia chłodnicze m.in lodówki do wina. Dobre ceny, terminowe realizacje i pomocna obsługa.
Michalina676- Wpadam tu
- Liczba postów : 34
Data rejestracji : 28/10/2022
Similar topics
» Wyposażenie gastronomiczne
» Wyposażenie gastronomiczne - hurtownia do współpracy
» Wyposażenie dla gastronomii
» Biznes gastronomiczny - stoły robocze nierdzewne gastronomiczne
» Wyposażenie gastronomiczne - hurtownia do współpracy
» Wyposażenie dla gastronomii