Forum biznesowo pracowe
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Czy ktoś wie, na które kursy testowania gier warto zwrócić uwagę?

2 posters

Go down

Czy ktoś wie, na które kursy testowania gier warto zwrócić uwagę? Empty Czy ktoś wie, na które kursy testowania gier warto zwrócić uwagę?

Pisanie by Старислав Wto Paź 15, 2024 12:11 pm

Siema, koledzy gracze! Od dawna marzyłem o tym, by dostać się do branży gier wideo, a teraz w końcu mam ku temu okazję, ale wybór jest olbrzymi! Czy ktoś wie, na które kursy testowania gier warto zwrócić uwagę? Chciałbym znaleźć coś naprawdę fajnego i praktycznego, aby od razu zacząć pracę. Wszelkie wskazówki będą mile widziane!

Старислав
Wpadam tu
Wpadam tu

Liczba postów : 17
Data rejestracji : 15/05/2024

Powrót do góry Go down

Czy ktoś wie, na które kursy testowania gier warto zwrócić uwagę? Empty Re: Czy ktoś wie, na które kursy testowania gier warto zwrócić uwagę?

Pisanie by thestarnataly Wto Paź 15, 2024 12:20 pm

Hej!!! Ostatnio widziałem reklamę jakiejś platformy edukacyjnej dla graczy, podrzucam link: https://skvot.pl/course/444-game-tester Może znajdziesz tam coś ciekawego? Przykro mi, że nie mogę powiedzieć więcej - sam tylko gram w gry i nigdy nie próbowałem testować. Powodzenia w nowej przygodzie!

thestarnataly
Wpadam tu
Wpadam tu

Liczba postów : 17
Data rejestracji : 01/04/2024

Powrót do góry Go down

Powrót do góry

- Similar topics

Pozwolenia na tym forum: