Forum biznesowo pracowe
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

portal ogłoszeniowy

5 posters

Go down

portal ogłoszeniowy Empty portal ogłoszeniowy

Pisanie by ozonee Wto Sty 19, 2021 9:15 am

Siemanko. Właśnie zastanawiam się nad tym czy korzystacie często z takich portali ogłoszeniowych? Bo moja znajoma pokazała mi ten portal https://www.ceneolokalnie.pl/na którym to można praktycznie znaleźć wszystko i to nie tylko do domu czy mieszkania. To też może i racja, aby zacząć przeglądać takie portale, bo można tam znaleźć całkiem fajne propozycje.

ozonee
Wyjadacz forumowy
Wyjadacz forumowy

Liczba postów : 163
Data rejestracji : 06/06/2019

Powrót do góry Go down

portal ogłoszeniowy Empty Re: portal ogłoszeniowy

Pisanie by sally88 Wto Lip 12, 2022 3:48 pm

Takich portali jest sporo, ja bym polecała iść w kierunku czegoś bardziej tematycznego jak iAutomatyka

sally88
Świeżynka
Świeżynka

Liczba postów : 3
Data rejestracji : 21/04/2022

Powrót do góry Go down

Pisanie by ustokes Czw Lis 24, 2022 12:04 pm

Ja zawsze, gdy chcę się zdecydować na zakup czegoś to sprawdzam lokalne portale ogłoszeniowe. W ogóle, lubię być na bieżąco na temat tego, co się dzieje w mojej okolicy. Sam pochodzę z Gdańska i uwielbiam tą miejscowość! Przez to, bardzo często sprawdzam Wiadomości Gdańsk - https://gdansk-wiadomosci.pl/. A wy znacie może jakieś portale ogłoszeniowe, gdzie ogłaszają się osoby mieszkające w Gdańsku? Chętnie się z czymś takim zapoznam! A może znacie jakiś inny portal informacyjny, który możecie polecić?
ustokes
ustokes
Świeżynka
Świeżynka

Liczba postów : 4
Data rejestracji : 24/11/2022

Powrót do góry Go down

Pisanie by gdaugherty Czw Lis 24, 2022 12:27 pm

Zanim zaczniesz czytać portal informacyjny online, sprawdź jego wiarygodność. Jednym ze sposobów jest sprawdzenie polityki dziennikarskiej i redakcyjnej portalu informacyjnego. Ja już mam swoje sprawdzone strony, których często używam Cool

Świeżynka
Świeżynka

Liczba postów : 5
Data rejestracji : 23/11/2022

Powrót do góry Go down

Pisanie by Grzesiek13 Pią Lis 25, 2022 11:36 am

Zdecydowanie polecam Wam sprawdzić stronę https://www.kierowcazwyobraznia.pl , na której znajdziecie fantastyczny portal informacyjny, z najróżniejszymi artykułami na różne tematy. Jest to portal, który sam regularnie odwiedzam w poszukiwaniu wiedzy i informacji.

Grzesiek13
Szyszka Vip Ekspert, Wyżej w statusie na forum już się nie da:)
Szyszka Vip Ekspert, Wyżej w statusie na forum już się nie da:)

Liczba postów : 510
Data rejestracji : 26/03/2021

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Powrót do góry

- Similar topics

Pozwolenia na tym forum: