Forum biznesowo pracowe
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Dzierżawa ekspresu do kawy do biura

3 posters

Go down

Dzierżawa ekspresu do kawy do biura Empty Dzierżawa ekspresu do kawy do biura

Pisanie by kwinto Sob Sty 09, 2021 11:21 am

Witam! Panowie, wiecie co? U mnie dosyć często w robocie rozważają czy nie skusić się na coś takiego jak dzierżawa ekspresu do kawy do biura. Wiem, że różnie można postrzegać tego rodzaju inwestycję, ale z drugiej strony... dzierżawiąc ekspres, zamiast kupując go, można wybrac o wiele, wiele lepszy sprzęt niż standardowy bo jednak nie płacimy całości z góry. Plus dobra obsługa. Plus świetna kawa ziarnista. Nic, tylko polecać! Tak przynajmniej myślę, hehe.

kwinto
Świeżynka
Świeżynka

Liczba postów : 2
Data rejestracji : 09/01/2021

Powrót do góry Go down

Dzierżawa ekspresu do kawy do biura Empty Re: Dzierżawa ekspresu do kawy do biura

Pisanie by zbigniew2223 Sro Sty 13, 2021 7:46 am

Szkoda że w tym wątku nie ma odpowiedzi. moim zdaniem to naprawdę jest bardzo źle.

zbigniew2223
Świeżynka
Świeżynka

Liczba postów : 3
Data rejestracji : 13/01/2021

Powrót do góry Go down

Dzierżawa ekspresu do kawy do biura Empty Re: Dzierżawa ekspresu do kawy do biura

Pisanie by PatkaM Pon Mar 22, 2021 3:43 pm

Ekspres jest bardzo ważny w każdym biurze, ale wiadomo, że nie najważniejszy. Jeżeli chodzi o ekspres do kawy to nie jest to aż tak drogi zakup, myślę, że spokojnie będziecie mogli kupić porządny ekspres w dobrej cenie. W kwestii urządzenia biura najważniejsze są odpowiednie, nowoczesne meble biurowe. Zadbaliście już o te? Też w przypadku pracy zdalnej bardzo ważne jest to żeby odpowiednio urządzić sobie domowe biuro. Firma https://mikomaxsmartoffice.com/pl/jak-zaaranzowac-pokoj-do-pracy-zdalnej-skuteczna-praca-w-home-office/ na pewno wam tu pomoże.

PatkaM
Zagląda zagląda
Zagląda zagląda

Liczba postów : 80
Data rejestracji : 06/10/2019

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Powrót do góry

- Similar topics

Pozwolenia na tym forum: