Kosmetyki do włosów
5 posters
Strona 1 z 1
Kosmetyki do włosów
Dzisiaj natrafiłam na interesujący artykuł na stronie https://doba.pl/wroclaw/artykul/bledy-i-pulapki-czego-unikac-podczas-rozjasniania-wlosow-w-domu-/48539/17/noa123 który omawia temat błędów i pułapek podczas rozjaśniania włosów w domu. Autorzy artykułu przedstawiają sytuacje, które warto omijać podczas procesu rozjaśniania włosów, aby uniknąć niepożądanych efektów. Jeśli planujecie przeprowadzić zmianę koloru we własnym domu, to warto zapoznać się z tymi wskazówkami. Czekam na Wasze opinie i ewentualne doświadczenia w komentarzach!
Zdzisio92- Szyszka Vip Ekspert, Wyżej w statusie na forum już się nie da:)
- Liczba postów : 1509
Data rejestracji : 19/11/2021
Re: Kosmetyki do włosów
ja włosów nie rozjaśniam i sama w życiu bym nie ryzykowała za to przyciemniać już bezpieczniej samemu mi pomaga henna od Orientany, dodatkowo wzmacnia włosy, nie tylko koloryzuje
Molly Poll- Wpadam tu
- Liczba postów : 21
Data rejestracji : 13/07/2020
u mnie fajnie sprawdza sie szampon Hair Coach od Bielendy. mam teraz ładne zdrowe, lsniące wlosy
alladyn12- Zagląda zagląda
- Liczba postów : 51
Data rejestracji : 06/10/2022
Kupowanie kosmetyków do włosów w internecie ma wiele zalet. Po pierwsze, oszczędzamy czas, unikając wizyt w sklepach stacjonarnych. Po drugie, mamy dostęp do recenzji innych użytkowników, co pomaga w wyborze najlepszych produktów. Po trzecie, często możemy skorzystać z promocji i rabatów, które w sklepach fizycznych są rzadziej dostępne. Tutaj https://hair-shop.pl/pl/menu/farby-do-wlosow-173.html na pewno znajdziecie wiele ciekawych propozycji.
Kacper77- Szyszka Vip Ekspert, Wyżej w statusie na forum już się nie da:)
- Liczba postów : 583
Data rejestracji : 24/11/2020
Świetne farby do włosów firmy Color&Soin, które ich nie niszczą, a wręcz poprawiają ich kondycję, poleciła mi koleżanka, która też od niedawna ich używa i jest bardzo zadowolona. Farby i kosmetyki do włosów Color&Soin nie zawierają jak popularnie stosowane farby amoniaku, PPD, silikonów i innej chemii, która niszczy włosy. Farby te można dostać w sklepie internetowym lub w dobrych aptekach.
007- Wpadam tu
- Liczba postów : 38
Data rejestracji : 11/06/2023
Similar topics
» Kosmetyki do włosów
» FARBY DO WŁOSÓW
» ROZJAŚNIACZE DO WŁOSÓW
» DEKOLORYZACJA WŁOSÓW
» Tonery do włosów
» FARBY DO WŁOSÓW
» ROZJAŚNIACZE DO WŁOSÓW
» DEKOLORYZACJA WŁOSÓW