Forum biznesowo pracowe
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Projekt domu Narcyz

+8
Sewilla
Tymoteusz1
PaniPa
Maxim
sarcia
sowiet
ozonee
caffe
12 posters

Go down

Projekt domu Narcyz Empty Projekt domu Narcyz

Pisanie by caffe Czw Paź 29, 2020 11:12 am

HEJ, JAK WAM SIĘ PODOBA PROJEKT DOMU NARCYZ 3 https://www.mgprojekt.com.pl/narcyz-2 OD MG PROJEKT? Mi właśnie bardzo, ale staram się zrobić listę projektów, jakie jeszcze sa podobne i które warto zobaczyć. Myślę, że możecie mi w tym pomóc. Co wy na to?

caffe
Wpadam tu
Wpadam tu

Liczba postów : 38
Data rejestracji : 01/05/2020

Powrót do góry Go down

Projekt domu Narcyz Empty Re: Projekt domu Narcyz

Pisanie by ozonee Czw Mar 04, 2021 12:39 pm

Jeśli chodzi o projekty domu to wiadomo, że każdy szuka jak najlepszej opcji dla siebie. I tak najlepiej i najszybciej można znaleźć coś w internecie. I tak też udało mi się znaleźć taki projekty domów z wnętrzami bo jednak taki projekt zdecydowanie lepszy jest. Ale każdy sam decyduje o tym jaki projekt wybierze.

ozonee
Wyjadacz forumowy
Wyjadacz forumowy

Liczba postów : 163
Data rejestracji : 06/06/2019

Powrót do góry Go down

Pisanie by sowiet Sob Maj 08, 2021 6:21 am

Kiedyś również myślałem o tym, aby mieć dom, ale trochę się na ten moment w moim życiu zmieniło. W sumie miałem okazję w dość krótkim czasie sprzedać moje mieszkanie i to było najważniejsze. Firma http://axnieruchomosci.pl/ bez najmniejszego problemu skupiła moją nieruchomość.

sowiet
Szyszka Vip Ekspert, Wyżej w statusie na forum już się nie da:)

Liczba postów : 1168
Data rejestracji : 24/03/2021

Powrót do góry Go down

Pisanie by sarcia Sob Maj 22, 2021 12:28 am

Jestem na tym samym etapie i nie wiem czy wziąć projekt indywidualny czy gotowy. Są spore różnice i nie wiem czy postawić na cenę czy dopasowanie. Co Waszym zdaniem jest ważniejsze?

sarcia
Wyjadacz forumowy
Wyjadacz forumowy

Liczba postów : 192
Data rejestracji : 21/05/2021

Powrót do góry Go down

Pisanie by Maxim Nie Cze 20, 2021 2:36 pm

Wszystko musicie przemyśleć przy wyborze projektu, jak już ten wybierzecie to raczej nie będziecie mogli zbyt wiele zmienić. Każda decyzja będzie tu bardzo ważna. Zastanawialiście się już nad tym czy brać klimatyzacje? Jeżeli chodzi o mnie to mogę gorąco wam to polecić, szczególnie że teraz klimatyzatory mają funkcje chłodzenia jak i też funkcje grzania, którą wykorzystacie zimą. Zobaczcie sobie firmę https://erco-lodz.pl/klimatyzacja/klimatyzacja-do-domu/ Oni się już takimi rzeczami zajmą.

Maxim
Oblatywacz
Oblatywacz

Liczba postów : 110
Data rejestracji : 08/10/2019

Powrót do góry Go down

Pisanie by sowiet Wto Cze 29, 2021 5:34 pm

Całkiem niedługo ja również będę wybierał mój projekt domu, ale przede wszystkim na początku muszę szybko sprzedać mieszkanie. Bardzo fajnie, że firma http://szybkatransakcja.pl/ tak naprawdę zgodziła się skupić to mieszkanie ode mnie i co najważniejsze to całość transakcji jest gotówkowa.

sowiet

Liczba postów : 1168
Data rejestracji : 24/03/2021

Powrót do góry Go down

Pisanie by PaniPa Czw Sie 26, 2021 6:30 am

Jak już macie wybrany projekt domu to warto pokazać paru osobom, najlepiej takim, które się budowały. Zawsze coś praktycznego mogą doradzić co nie:) Ja dosyć długo przeglądałam projekty domów jednorodzinnych od Archon+, za dużo mi się podobało i ciężko było się zdecydować. Wygrały kwestie estetyczne Very Happy Same projekty są tu super przygotowane, można też dostać płytkę z fajnie rozpisanym kosztorysem. Spoko opcją jest wsparcie ich specjalistów.

PaniPa
Świeżynka
Świeżynka

Liczba postów : 12
Data rejestracji : 25/03/2020

Powrót do góry Go down

Pisanie by Tymoteusz1 Sob Sie 20, 2022 6:58 pm

My jeszcze się nie budowaliśmy, ale już trochę tematem się interesujemy, bo planujemy za jakiś czas rozpocząć budowę. Wiem, że teraz jest o tyle prościej, że faktycznie da się w prosty sposób znaleźć inspiracje w internecie. Teraz gotowe projekty domów można znaleźć na różne sposoby. Ktoś z Was miał może do czynienia z takimi rozwiązaniami?

Tymoteusz1
Wyjadacz forumowy
Wyjadacz forumowy

Liczba postów : 152
Data rejestracji : 16/12/2020

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sewilla Nie Paź 09, 2022 2:08 pm

Szukając wymarzonego domu to warto sprawdzić także gotowe projekty domów z oferty biura Archon. Wygląda to bardzo dobrze jak się dokłądnie przyjrzałam, mają dobre opinie i kupiliśmy "projekt domu Dom w kronselkach" dla nas w zupełności wystarcza, bo chcieliśmy mieć dom w metrażu 100m2. Do naszej działki dość wąskiej bardzo dobrze się wpasował. Zostało jeszcze sporo miejsca do zabaw i na plac dla dzieciaków Smile

Sewilla
Oblatywacz
Oblatywacz

Liczba postów : 134
Data rejestracji : 03/09/2022

Powrót do góry Go down

Pisanie by nina83 Sob Sty 14, 2023 11:26 am

Opcji jest teraz naprawdę dużo. Wiele biur architektonicznych ma gotowe projekty. I wśród tylu propozycji można znaleźć idealny projekt domu jednorodzinnego. Popatrz na przykład na Domywstylu. Piękne, funkcjonalne i estetyczne projekty, przemyślane, a to szalenie ważne. Niezależnie od potrzeb można znaleźć coś atrakcyjnego.

nina83
Oblatywacz
Oblatywacz

Liczba postów : 149
Data rejestracji : 09/03/2022

Powrót do góry Go down

Pisanie by setka Pon Sty 30, 2023 7:11 pm

Jak mam być z wami sczzera, to mnie się podobają Projekty z wizją. Ponadczasowe - w takim domu, aż chce się mieszkać.

setka

Liczba postów : 381
Data rejestracji : 11/08/2021

Powrót do góry Go down

Pisanie by minka Pią Lip 28, 2023 12:22 pm

Dzięki projektom domów od Archon, proces budowy staje się prostszy i bardziej przewidywalny, zapewniając Ci spokój i satysfakcję z realizacji swojego domu marzeń. Poza tym to znacznie tańsze rozwiązanie i wygodniejsze Smile

minka
Wyjadacz forumowy
Wyjadacz forumowy

Liczba postów : 209
Data rejestracji : 07/04/2022

Powrót do góry Go down

Pisanie by lupka Wto Wrz 26, 2023 11:17 am

Jeśli ktoś poszukuje właśnie projektu dla swojego wymarzonego domu, to moze warto sprawdzić projekty domów. W mojej opinii, mają tam wiele różnorodnych propozycji, które mogą Was zainteresować.

lupka
Wyjadacz forumowy
Wyjadacz forumowy

Liczba postów : 213
Data rejestracji : 13/10/2022

Powrót do góry Go down

Pisanie by lupka Sro Lis 29, 2023 11:21 am

Jeśli marzysz o domu z dużym ogrodem, projekty domów na tej stronie często zawierają projekty z przestronnymi działkami.

lupka
Wyjadacz forumowy
Wyjadacz forumowy

Liczba postów : 213
Data rejestracji : 13/10/2022

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Powrót do góry

- Similar topics