Projekt domu Narcyz
+8
Sewilla
Tymoteusz1
PaniPa
Maxim
sarcia
sowiet
ozonee
caffe
12 posters
Strona 1 z 1
Projekt domu Narcyz
HEJ, JAK WAM SIĘ PODOBA PROJEKT DOMU NARCYZ 3 https://www.mgprojekt.com.pl/narcyz-2 OD MG PROJEKT? Mi właśnie bardzo, ale staram się zrobić listę projektów, jakie jeszcze sa podobne i które warto zobaczyć. Myślę, że możecie mi w tym pomóc. Co wy na to?
caffe- Wpadam tu
- Liczba postów : 38
Data rejestracji : 01/05/2020
Re: Projekt domu Narcyz
Jeśli chodzi o projekty domu to wiadomo, że każdy szuka jak najlepszej opcji dla siebie. I tak najlepiej i najszybciej można znaleźć coś w internecie. I tak też udało mi się znaleźć taki projekty domów z wnętrzami bo jednak taki projekt zdecydowanie lepszy jest. Ale każdy sam decyduje o tym jaki projekt wybierze.
ozonee- Wyjadacz forumowy
- Liczba postów : 163
Data rejestracji : 06/06/2019
Kiedyś również myślałem o tym, aby mieć dom, ale trochę się na ten moment w moim życiu zmieniło. W sumie miałem okazję w dość krótkim czasie sprzedać moje mieszkanie i to było najważniejsze. Firma http://axnieruchomosci.pl/ bez najmniejszego problemu skupiła moją nieruchomość.
sowiet- Szyszka Vip Ekspert, Wyżej w statusie na forum już się nie da:)
- Liczba postów : 1168
Data rejestracji : 24/03/2021
Jestem na tym samym etapie i nie wiem czy wziąć projekt indywidualny czy gotowy. Są spore różnice i nie wiem czy postawić na cenę czy dopasowanie. Co Waszym zdaniem jest ważniejsze?
sarcia- Wyjadacz forumowy
- Liczba postów : 192
Data rejestracji : 21/05/2021
Wszystko musicie przemyśleć przy wyborze projektu, jak już ten wybierzecie to raczej nie będziecie mogli zbyt wiele zmienić. Każda decyzja będzie tu bardzo ważna. Zastanawialiście się już nad tym czy brać klimatyzacje? Jeżeli chodzi o mnie to mogę gorąco wam to polecić, szczególnie że teraz klimatyzatory mają funkcje chłodzenia jak i też funkcje grzania, którą wykorzystacie zimą. Zobaczcie sobie firmę https://erco-lodz.pl/klimatyzacja/klimatyzacja-do-domu/ Oni się już takimi rzeczami zajmą.
Maxim- Oblatywacz
- Liczba postów : 110
Data rejestracji : 08/10/2019
Całkiem niedługo ja również będę wybierał mój projekt domu, ale przede wszystkim na początku muszę szybko sprzedać mieszkanie. Bardzo fajnie, że firma http://szybkatransakcja.pl/ tak naprawdę zgodziła się skupić to mieszkanie ode mnie i co najważniejsze to całość transakcji jest gotówkowa.
sowiet- Szyszka Vip Ekspert, Wyżej w statusie na forum już się nie da:)
- Liczba postów : 1168
Data rejestracji : 24/03/2021
Jak już macie wybrany projekt domu to warto pokazać paru osobom, najlepiej takim, które się budowały. Zawsze coś praktycznego mogą doradzić co nie:) Ja dosyć długo przeglądałam projekty domów jednorodzinnych od Archon+, za dużo mi się podobało i ciężko było się zdecydować. Wygrały kwestie estetyczne Same projekty są tu super przygotowane, można też dostać płytkę z fajnie rozpisanym kosztorysem. Spoko opcją jest wsparcie ich specjalistów.
PaniPa- Świeżynka
- Liczba postów : 12
Data rejestracji : 25/03/2020
My jeszcze się nie budowaliśmy, ale już trochę tematem się interesujemy, bo planujemy za jakiś czas rozpocząć budowę. Wiem, że teraz jest o tyle prościej, że faktycznie da się w prosty sposób znaleźć inspiracje w internecie. Teraz gotowe projekty domów można znaleźć na różne sposoby. Ktoś z Was miał może do czynienia z takimi rozwiązaniami?
Tymoteusz1- Wyjadacz forumowy
- Liczba postów : 152
Data rejestracji : 16/12/2020
Szukając wymarzonego domu to warto sprawdzić także gotowe projekty domów z oferty biura Archon. Wygląda to bardzo dobrze jak się dokłądnie przyjrzałam, mają dobre opinie i kupiliśmy "projekt domu Dom w kronselkach" dla nas w zupełności wystarcza, bo chcieliśmy mieć dom w metrażu 100m2. Do naszej działki dość wąskiej bardzo dobrze się wpasował. Zostało jeszcze sporo miejsca do zabaw i na plac dla dzieciaków
Sewilla- Oblatywacz
- Liczba postów : 134
Data rejestracji : 03/09/2022
Opcji jest teraz naprawdę dużo. Wiele biur architektonicznych ma gotowe projekty. I wśród tylu propozycji można znaleźć idealny projekt domu jednorodzinnego. Popatrz na przykład na Domywstylu. Piękne, funkcjonalne i estetyczne projekty, przemyślane, a to szalenie ważne. Niezależnie od potrzeb można znaleźć coś atrakcyjnego.
nina83- Oblatywacz
- Liczba postów : 149
Data rejestracji : 09/03/2022
Jak mam być z wami sczzera, to mnie się podobają Projekty z wizją. Ponadczasowe - w takim domu, aż chce się mieszkać.
setka- Szyszka Vip Ekspert, Wyżej w statusie na forum już się nie da:)
- Liczba postów : 381
Data rejestracji : 11/08/2021
Dzięki projektom domów od Archon, proces budowy staje się prostszy i bardziej przewidywalny, zapewniając Ci spokój i satysfakcję z realizacji swojego domu marzeń. Poza tym to znacznie tańsze rozwiązanie i wygodniejsze
minka- Wyjadacz forumowy
- Liczba postów : 209
Data rejestracji : 07/04/2022
Jeśli ktoś poszukuje właśnie projektu dla swojego wymarzonego domu, to moze warto sprawdzić projekty domów. W mojej opinii, mają tam wiele różnorodnych propozycji, które mogą Was zainteresować.
lupka- Wyjadacz forumowy
- Liczba postów : 213
Data rejestracji : 13/10/2022
Jeśli marzysz o domu z dużym ogrodem, projekty domów na tej stronie często zawierają projekty z przestronnymi działkami.
lupka- Wyjadacz forumowy
- Liczba postów : 213
Data rejestracji : 13/10/2022
Similar topics
» Projekt elewacji domu
» IDEALNY PROJEKT KUCHNI NA WYMIAR I NA ZAMÓWIENIE
» Kot w domu
» Pies w domu
» budowa domu
» IDEALNY PROJEKT KUCHNI NA WYMIAR I NA ZAMÓWIENIE
» Kot w domu
» Pies w domu