zabawki erotyczne
+9
eltan
Sara212
Pistacja
patcat
Grzesiek13
dana
daren
Kacper77
ozonee
13 posters
Strona 1 z 1
zabawki erotyczne
Zastanawiam się nad tym czy warto jest korzystać z takich zabawek erotycznych? Bo wiecie od jakiegoś czasu bardziej mi się nudzi w łóżku z mężem a partnera nie chcę zmieniać. Dlatego też pomyślałam o kupnie kilku zabawek erotycznych. Ale z racji, że nie mam w tym doświadczenia popytałam się koleżanki i tak ona podesłała mi ten link http://kroliczek.com.pl/ Nawet nie wiedziałam, że można znaleźć takie informacje w necie
ozonee- Wyjadacz forumowy
- Liczba postów : 163
Data rejestracji : 06/06/2019
Re: zabawki erotyczne
Warto zerknąć sobie na spokojnie tutaj https://sekspoint.pl/jak-uzywac-wibratora-porady-dla-poczatkujacych/ i poczytać na temat wibratora. Macie tam bowiem opisane w jaki sposób go używać. Jest tam wiele różnych porad dla początkujących. Myślę, że takie informacje mogą okazać się niezwykle przydatne. Przejrzyjcie sobie również inne artykuły na tym portalu.
Kacper77- Szyszka Vip Ekspert, Wyżej w statusie na forum już się nie da:)
- Liczba postów : 582
Data rejestracji : 24/11/2020
A w sumie czemu nie, zawsze to urozmaicenie
daren- Wpadam tu
- Liczba postów : 36
Data rejestracji : 08/01/2021
Pewnie, że można sobie urozmaicać seks. Do tego żeby dawał jeszcze więcej satysfakcji warto pomyśleć o skutecznym zabezpieczeniu. U mnie sprawdza się belara, dzięki której zbliżenia nie są dla mnie stresujące. A wręcz przeciwnie, większy spontan i przyjemność.
dana- Wpadam tu
- Liczba postów : 19
Data rejestracji : 08/01/2021
Może zerknijcie sobie na stronę lalki miłości wydaje się to ciekawa zabawka i fajny gadżet. Przy takich gadżetach ważne by były wykonane z najlepszych materiałów i bezpieczne. Sprawdźcie sobie poczytajcie i zamawiajcie.
Grzesiek13- Szyszka Vip Ekspert, Wyżej w statusie na forum już się nie da:)
- Liczba postów : 505
Data rejestracji : 26/03/2021
Cześć. Jak już jesteśmy w takim temacie to zastanawiam się nad tym czy takie masturbatory dla mężczyzn to dobre rozwiązanie jest? Bo wiecie ja rozumiem nowoczesność ale chciałabym się dowiedzieć czy oby to nie jest może jakaś przesada w tego typu gadżetach erotycznych.
patcat- Wyjadacz forumowy
- Liczba postów : 155
Data rejestracji : 13/12/2019
A co sądzicie o tego typu ubraniach erotycznych https://lovita.pl/collections/zmyslowe-stroje ? W ogóle najważniejsze: czy wy takie ubieracie, lubicie?
Pistacja- Oblatywacz
- Liczba postów : 135
Data rejestracji : 25/10/2021
Macie spory wybór takich gadżetów na stronie https://szpilkiwsypialni.pl/18500-wibrator-lovense-lush-3-najnowsza-wersja-rozowego-jajeczka powinniście się z tym dokładnie zapoznać. Zamówicie na stronie bez komplikacji i dyskretnie. Dostawa w ciągu 24 godzin. Fajna oferta i dobre ceny. Polecam.
Sara212- Oblatywacz
- Liczba postów : 111
Data rejestracji : 25/03/2021
Jak tylko zaczęłam stosować drovelis, to stałam się bardziej odważna w takim eksperymentowaniu w sypialni. Nawet sama kilka gadżetów zamówiłam w jednym ze sklepów internetowych. Mój mąż był bardzo mile zaskoczony. Jednak skuteczne zabezpieczenie poprawia intymne relacje, większe zadowolenie daje ze zbliżeń.
eltan- Świeżynka
- Liczba postów : 5
Data rejestracji : 04/11/2021
Akurat każdy używa zupełnie innych zabawek erotycznych ale z tego co wiem to klasyczny czarny silikonowy wibrator jest dosyć często kupowany. Chyba takie wibratory są naprawde dobre i dlatego jest na nie takie wzięcie.
Jan6218- Świeżynka
- Liczba postów : 1
Data rejestracji : 13/12/2021
Jestem w szoku, że tak dużo osób kupuje takie rzeczy. Jakoś to do mnie nie przemawia.
_____
lesbian sex
_____
lesbian sex
Adam912414- Świeżynka
- Liczba postów : 1
Data rejestracji : 16/12/2021
Nie jest to nic złego oczywiście. Takie zabawki mogą sporo fajnego wnieść do waszego życia erotycznego, polecam spróbować a potem jak coś wydawać opinie. Taki wibrator to już super sprawa, na początek myślę, że nic lepszego się nie znajdzie:) Polecam też różnego rodzaju lubrykanty, czy też olejki do masażu.
Maxim- Oblatywacz
- Liczba postów : 110
Data rejestracji : 08/10/2019
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: