uzależnienia
5 posters
Strona 1 z 1
uzależnienia
Cześć. Zastanawiam się czy można jakoś zmusić osobę uzależnioną od leków do zgłoszenia się na odwyk i leczenia się z tego? Bo wydaje mi się, że moja znajoma ma z tym problem i nic złego w tym nie widzi. Dlatego też chciałabym jakoś jej pomóc ale nie do końca nie wiem jak. Szukając jakieś pomocy w necie trafiłam na ten ośrodek Detoks Fenix który to specjalizuje się w detoksie i pomoc takim właśnie osobą. Mam nadzieję, że w końcu uda mi się namówić ją na taki odwyk
patcat- Wyjadacz forumowy
- Liczba postów : 155
Data rejestracji : 13/12/2019
Re: uzależnienia
Nie wydaje mi się, abyśmy mogli taką osobę zmusić do pójścia na odwyk. Jedynie możemy takiej osobie uzmysłowić powagę sytuacji. Bo co jak co ale w każdym przypadku uzależnienia bardzo ważne jest poproszenie o pomoc i udanie się do dobrego ośrodka leczenia uzależnień. W każdym razie musimy taką osobę wspierać i możemy pokazać mu jakiś ośrodek. A że znajdziemy tutaj Ranking ośrodków terapii także warto spróbować
ozonee- Wyjadacz forumowy
- Liczba postów : 163
Data rejestracji : 06/06/2019
Jak zmusić osobę uzależnioną do leczenia? Na to i podobne pytania można znaleźć odpowiedz w jednym z postów na blogu medyczny detox. Myślę, że to będzie pomocne.
asel- Wpadam tu
- Liczba postów : 31
Data rejestracji : 30/05/2022
Moim zdaniem w przypadku spraw związanych ze zdrowiem warto korzystać z usług specjalistów.
biustonosze sculptresse
biustonosze sculptresse
Hakuna31- Szyszka Vip Ekspert, Wyżej w statusie na forum już się nie da:)
- Liczba postów : 781
Data rejestracji : 20/11/2021
Jeśli chodzi o uzależnienia to warto zasięgnąć porady specjalistów których znajdziesz w tym centrum https://passion4life.pl/praca/ Mają świetnych psychologów i psychiatrów oraz skuteczne terapie. Najważniejsze że działają 7 dni w tygodniu więc łatwo dobierzesz terminy spotkań.
lulu88- Oblatywacz
- Liczba postów : 142
Data rejestracji : 23/12/2022
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: