Dieta pudełkowa
+22
minka
Hakuna31
szarlottka
nina83
Zdzisio92
Konrad71245
Kacper77
setka
sarcia
loca
bociek
patcat
Dżess
franek
mleczko90
Dorotta.a
Tymoteusz1
barbutar33
ozonee
Daniel332
miarus2133
krokos3469
26 posters
Strona 2 z 2
Strona 2 z 2 • 1, 2
Re: Dieta pudełkowa
A mnie teraz interesowałaby dieta bez mięsa i zastanawiam się co tutaj zrobić, aby zadbać o potrzeby swojego organizmu. Bo jak wykluczę mięso, to co? Będę musiała, chyba coś dodatkowego w to miejsce wprowadzić? A wy co mi radzicie?
Dżess- Oblatywacz
- Liczba postów : 124
Data rejestracji : 24/04/2021
Osobiście mogę polecić ci genialną dietę pudełkową od https://dietyzchatki.pl/ . Oferują też dietę bez mięsa, a do tego posiłki układane są przy pomocy dietetyka i szefa kuchni, więc doskonale wytłumaczą ci czym zastąpić mięso. Mają przystępne ceny, a jeżeli mieszkasz w obrębie ich dostaw, to możesz też się pokusić i na to.
Zdzisio92- Szyszka Vip Ekspert, Wyżej w statusie na forum już się nie da:)
- Liczba postów : 1510
Data rejestracji : 19/11/2021
Ostatnio zmieniony przez bociek dnia Nie Lip 24, 2022 1:54 pm, w całości zmieniany 1 raz
bociek- Szyszka Vip Ekspert, Wyżej w statusie na forum już się nie da:)
- Liczba postów : 358
Data rejestracji : 18/07/2021
A ja uważam, że dieta pudełkowa jest super i jak najbardziej warto w nią zainwestować. Tutaj https://primate.diet/malpie-miasta/warszawa znalazłam duży wybór diet i zastanawiam się czy wybrac klasyczną czy wege. Chcę schudnąć, ale chciałabym ograniczyć mięso. Kusi mnie dieta wege.
szarlottka- Oblatywacz
- Liczba postów : 119
Data rejestracji : 31/03/2022
Ja słyszałam, że białko herbalife jest mega. Może kup sobie? Ja własnie sie nad nim zastanawiam. Schudłam sporo, teraz buduję mięśnie i przydałoby mi się więcej białka w diecie a cieżko jest mi dobić je jedzeniem. Nie przepadam za jogurtami itd.
szarlottka- Oblatywacz
- Liczba postów : 119
Data rejestracji : 31/03/2022
Jeśli poszukujecie diety pudełkowej, to na pewno warto sobie zerknąć tutaj https://dietyzchatki.pl/makow-mazowiecki/ . Jest tam wiele opcji do wyboru. Taka dieta przede wszystkim jest niezwykle praktyczna. Nie trzeba gotować, robić zakupów, a codziennie macie inne dania. Myślę, że jest to naprawdę ciekawa opcja. Rozejrzyjcie się tam koniecznie.
Kacper77- Szyszka Vip Ekspert, Wyżej w statusie na forum już się nie da:)
- Liczba postów : 583
Data rejestracji : 24/11/2020
Według mnie jest to świetne rozwiązanie, z którego sam korzystam i jestem bardzo zadowolony.
NR1 Przeprowadzki
NR1 Przeprowadzki
Hakuna31- Szyszka Vip Ekspert, Wyżej w statusie na forum już się nie da:)
- Liczba postów : 781
Data rejestracji : 20/11/2021
kochani poszukuję takiego specjalisty jak dietetyk kraków najlepiej. macie kogoś polecanego kto ogarnia dietę w refluksie żółądkowym? Będę wdzięczna za każdy namiar.
minka- Wyjadacz forumowy
- Liczba postów : 209
Data rejestracji : 07/04/2022
Nigdy z takiej nie korzystałam.
oleleffler- Świeżynka
- Liczba postów : 4
Data rejestracji : 28/12/2022
Też sporo czytam na temat diet i sama myślę o tym, aby przejść na catering dietetyczny. Na stronie https://bodychief.pl/blog/594917-dieta-3000-kcal-dla-kogo-efekty-przykladowy-jadlospis czytałam o diecie 3000 kalorii. Myślę, że będzie ona odpowiednia dla osób ćwiczących siłowo.
setka- Szyszka Vip Ekspert, Wyżej w statusie na forum już się nie da:)
- Liczba postów : 381
Data rejestracji : 11/08/2021
Diety pudełkowe maja ten mankament że niestety są robione masowo. Dlatego jak ktoś pilnuje kaloryki, to może sie zdziwić jak się okaze że niestety waga nie będzie się zgadzała. Najlepiej według mnie skupić się na współpracy indywidualnej z bariatra w szpitalu jak ten https://odchudzanie.medicover.pl/bariatria-czym-jest-zabiegi-i-poradnie/ który działa w bezpieczny sposób bo oparty na badaniach danej osoby
Czerwik- Wpadam tu
- Liczba postów : 39
Data rejestracji : 15/07/2022
Moim zdaniem jest to spora wygoda i oszczędność czasu.
Reklama : maszyny czyszczące
Reklama : maszyny czyszczące
Grzesiek13- Szyszka Vip Ekspert, Wyżej w statusie na forum już się nie da:)
- Liczba postów : 510
Data rejestracji : 26/03/2021
Dieta pudełkowa od firmy Light Catering okazała się dla mnie super rozwiązaniem, jej regularnie smaczne, zdrowe, lekkie i apetycznie wyglądające posiłki i nie muszę już godzinami kombinować w kuchni. Teraz dostępna jest również opcja odroczonej płatności, więc jeśli nie mamy aktualnie pieniędzy, to możemy z niej skorzystać.
007- Wpadam tu
- Liczba postów : 38
Data rejestracji : 11/06/2023
Strona 2 z 2 • 1, 2
Similar topics
» dieta pudełkowa
» Dieta jesienna
» suplementy a dieta
» Dieta wegetariańska z rybami
» Dieta wegetariańska z rybami z dostawą
» Dieta jesienna
» suplementy a dieta