Sklep internetowy - z czym?
+9
skubi
ewa.sloboda
Zdzisio92
sophia charlotte
Sara212
ozonee
sowiet
akia
Alfa
13 posters
Strona 1 z 1
Sklep internetowy - z czym?
Sklep internetowy - z czym, żeby to się udało, żeby wypalił?
Oczywiście nie myślę o dopalaczach itd, ale o czymś zupełnie legalnym
Oczywiście nie myślę o dopalaczach itd, ale o czymś zupełnie legalnym
Alfa- Oblatywacz
- Liczba postów : 111
Data rejestracji : 14/03/2014
Re: Sklep internetowy - z czym?
Ale jak chcesz mieć sklep internetowy to musisz mieć gdzie tymać towar. Pokój w domu raczej Ci nie wystarczy. Podstawa to chyba hala magazynowa, w tym miejscu znajdziesz firme która Ci taką hale postawi. Towar w końcu trzymać gdzieś musisz.
akia- Wyjadacz forumowy
- Liczba postów : 154
Data rejestracji : 05/02/2015
W sumie to od nas zależy co będziemy sprzedawali w naszym przyszłym sklepie. Jestem także zdania, że warto jest wiedzieć co nieco na temat wysyłania paczek. Jakiś czas temu czytałem wpis https://www.sendit.pl/blog/jak-tanio-wyslac-paczke-do-niemiec o tym jak tanio do Niemiec wysłać paczkę.
sowiet- Szyszka Vip Ekspert, Wyżej w statusie na forum już się nie da:)
- Liczba postów : 1173
Data rejestracji : 24/03/2021
Jeśli chodzi o sklep internetowy to nie powiem zawsze jest to jakieś rozwiązanie. Lecz ja mam sklep z wędlinami to za bardzo internetowo tego sprzedawać nie dam rady. I jak na złość popsuła nam się krajalnica w związku z tym muszę kupić nową. I tak przeglądałam internet i między innymi na tej stronie https://revolution.pl/obrobka-mechaniczna/krajalnica znalazłam w bardzo dobrej cenie taką krajalnicę.
ozonee- Wyjadacz forumowy
- Liczba postów : 163
Data rejestracji : 06/06/2019
Widziałam bardzo fajny poradnik na temat oferty hurtowe z chin Zobaczcie sobie na stronę bo tam dowiecie się między innymi o tym czym jest portal 1688.com, jak się na niego zarejestrować, jak wyszukiwać najlepszych produktów i jak je zamawiać by to się naprawdę opłacało.
Sara212- Oblatywacz
- Liczba postów : 111
Data rejestracji : 25/03/2021
If anyone wants to develop an online store, eCommerce store, or website and is looking for a web development agency. So simply hired Website Development Dubai, which is also offering website designing, video animations, digital marketing, and merch printing services at affordable prices.
sophia charlotte- Świeżynka
- Liczba postów : 2
Data rejestracji : 23/10/2021
W zasadzie każdy biznes ma szansę na sukces, pod warunkiem, że produkt i podejście do klienta są na odpowiednim poziomie
Zdzisio92- Szyszka Vip Ekspert, Wyżej w statusie na forum już się nie da:)
- Liczba postów : 1514
Data rejestracji : 19/11/2021
W sumie mnie najbardziej na ten moment zainteresowało to jak wygląda z praktyki tłumaczenie takiego sklepu internetowego i sprawdź także, jak wiele właśnie takich sklepów już tłumaczenia zawiera. Jestem zdania, ze gdy zależy nam na zagranicznym kliencie to na pewno warto jest takie tłumaczenie zrealizować.
Ja ostatnio zauważyłam dużo sklepów z kosmetykami, ale wydaje mi się jakby ktoś otworzył sklep z hybrydami od A do Z do zarobiłby krocie. Ja kocham hybrydy. Duzo ciekawych informacji znalazłam na https://kosmetykigaja.pl/silcare-zachwyc-sie-kolorami-lakierow-hybrydowych/b_nhup
ewa.sloboda- Świeżynka
- Liczba postów : 2
Data rejestracji : 22/08/2022
Poniekąd to od nas samych przede wszystkim zależy co będziemy sprzedawali i ja chcę dodać, że niezwykle ciekawą kwestią jest to aby wiedzieć dokładnie jak wygląda sprawa związana ze sprzedażą za granicę. Uważam, że doskonale o tym napisano w https://www.slaskibiznes.pl/wiadomosci,sprzedaz-za-granice-poznaj-rozne-mozliwosci,wia5-1-6951.html i właśnie takie informacje bywają bardzo ważne.
Moja żona ostatnio szukała dobrych odżywek do włosów i trafiła na fajną ofertę tego sklepu https://hair-shop.pl/pl/menu/pielegnacja-wlosow-306.html . Mają tam naprawdę szeroki asortyment, więc nikt nie powinien mieć problemu ze znalezieniem czegoś do włosów. Ja sam kupiłem tam sobie kilka kosmetyków do ich pielęgnacji.
Zdzisio92- Szyszka Vip Ekspert, Wyżej w statusie na forum już się nie da:)
- Liczba postów : 1514
Data rejestracji : 19/11/2021
Ostatnio udało mi się znaleźć ciekawy sklep internetowy, pod tym linkiem: https://www.taniaksiazka.pl/prezenty/najlepsze-prezenty-dla-rodzicow-na-swieta . Wydaje mi się, że znajdziecie tam ciekawe książki w bardzo dobrych cenach. Moim zdaniem warto sprawdzić ichniejszą ofertę. Na pewno nie będziecie żałować.
skubi- Szyszka Vip Ekspert, Wyżej w statusie na forum już się nie da:)
- Liczba postów : 298
Data rejestracji : 12/08/2021
Jeżeli chcecie zrobić zakupy lub znaleźć jakieś usługi w Waszym mieście to moim zdaniem warto najpierw poszukać informacji o firmach w internecie. Dzięki temu będziecie mieć pewność, że dobrze traficie.
jerad.lang- Świeżynka
- Liczba postów : 1
Data rejestracji : 09/10/2022
Jeżeli chcecie zwiększyć standard obsługi klientów online na swojej stronie internetowej, to polecam Wam rozwiązanie jakim jest FullCall, które pozwala m.in. na kontakt za pomocą czat na stronę internetową . Jakie Wy macie zdanie w tym temacie?
Hakuna31- Szyszka Vip Ekspert, Wyżej w statusie na forum już się nie da:)
- Liczba postów : 788
Data rejestracji : 20/11/2021
Ja ostatnio poszukiwałem jakiegoś sprawdzonego sklepu internetowego w którym mogłabym kupić kosmetyki na prezent. Na szczęście moja znajoma podpowiedziała mi, że na stronie https://www.bee.pl/12214-zestawy-kosmetykow-dzieciecych-na-prezent można znaleźć ogromny wybór tego typu produktów w całkiem dobrych cenach. Dajcie znać, czy wy kiedykolwiek tam coś kupowaliście
bociek- Szyszka Vip Ekspert, Wyżej w statusie na forum już się nie da:)
- Liczba postów : 359
Data rejestracji : 18/07/2021
Z czym? To już zależy od was, najlepiej z tym na czym chociaż trochę się znacie . A czy wiecie dlaczego wybrać magento 2? Jakie zalety ma ten system? Warto troszkę poczytać sobie na ten temat, ponieważ jest to istotne przed wybraniem hostingu dla sklepu.
joanna- Zagląda zagląda
- Liczba postów : 57
Data rejestracji : 01/08/2022
Similar topics
» Sklep internetowy a hosting
» Sklep internetowy z meblami
» Internetowy sklep rowerowy
» Profesjonalny sklep internetowy
» Sklep internetowy ze spinkami
» Sklep internetowy z meblami
» Internetowy sklep rowerowy
» Profesjonalny sklep internetowy