Czytacie gazetki reklamowe sklepów?
+2
Ulala22
Alfa
6 posters
Strona 1 z 1
Chodzi mi dokładnie o papierowe lub eketroniczne wersje wydań w temacie gazetki promocyjne jak z Ikei, Carrrefoura, Lidla, Biedronki itd?
Ostatnio zerkam na takowe na stronie ding.pl, tak online, bo nie chce mi się nosić do domu makulatury i zastanawiam się czy faktycznie aż tyle osób korzysta z takiej opcji sprawdzenia oferty marketu, sklepu itd?
Jak wam się to sprawdza przy planowaniu zakupów?
Chodzi mi dokładnie o papierowe lub eketroniczne wersje wydań w temacie gazetki promocyjne jak z Ikei, Carrrefoura, Lidla, Biedronki itd?
Ostatnio zerkam na takowe na stronie ding.pl, tak online, bo nie chce mi się nosić do domu makulatury i zastanawiam się czy faktycznie aż tyle osób korzysta z takiej opcji sprawdzenia oferty marketu, sklepu itd?
Jak wam się to sprawdza przy planowaniu zakupów?
Alfa- Oblatywacz
- Liczba postów : 111
Data rejestracji : 14/03/2014
Re: Czytacie gazetki reklamowe sklepów?
Aktualnie przeglądam gazetki promocyjne na stronie https://gazetkipromocje.pl/
Ulala22- Świeżynka
- Liczba postów : 1
Data rejestracji : 11/02/2020
Jak mam wolną chwilę, to tak, czytam. Ale kiedy nie mam jej wolnej, to wystarczą mi ekspozytory i standy w sklepach i wtedy wiem, co i jak. Ogólnie mam wrażenie, że to do mnie najbardziej trafia i jak sama w końcu puszczę coś na rynek, to skorzystam z oferty Exposite w tym względzie i też na to postawię.
caffe- Wpadam tu
- Liczba postów : 38
Data rejestracji : 01/05/2020
ZDecydowanie nie - wole wejść na stronę sklepu który mnie interesuje i rozejrzeć sie czy mają np. oferte w PDFie do pobrania. Tak robi duzo firm przemysłowych jak np. https://www.dyszeprzemyslowe.pl/dysze-powietrzne
mleczko90- Wpadam tu
- Liczba postów : 46
Data rejestracji : 28/08/2020
Zawsze można tak upolować jakieś fajne promocje:) Jednak jakoś bardzo tak się przy tym nie upieram. Jeżeli chodzi o zakupy w internecie to i tak można liczyć na bardzo dobre ceny. Porozglądajcie się też po sklepach internetowych. Ja tak kupiłam w super cenie samsung s20 fe 5g, telefon jest super.
Meliza- Zagląda zagląda
- Liczba postów : 64
Data rejestracji : 07/10/2019
Oczywiście, że tak. Przecież dzięki temu da się zaoszczędzić na zakupach. Ja zaglądam na stronę https://blix.pl/sklep/aldi gdzie mam dostęp do aktualnych promocji w sklepach spożywczych i nie tylko.
setka- Szyszka Vip Ekspert, Wyżej w statusie na forum już się nie da:)
- Liczba postów : 381
Data rejestracji : 11/08/2021
Similar topics
» reklamy sklepów
» Projektowanie sklepów online
» Reklamowe koszulki
» Reklamowe gadżety
» NAMIOTY REKLAMOWE
» Projektowanie sklepów online
» Reklamowe koszulki
» Reklamowe gadżety
» NAMIOTY REKLAMOWE