zadaszenie tarasu
3 posters
Strona 1 z 1
zadaszenie tarasu
Wkrótce kończymy budowę naszego wymarzonego tarasu. Brakuje nam jedynie pomysłu na jego zadaszenie. Zależy nam aby nie ograniczał on dostępu światła dziennego no i przy tym bardzo fajnie się prezentował. Wtedy wpadła nam w rękę oferta Plexicord Firma ta zajmuje się od lat dystrybucją płyt z tworzywa sztucznego. W sumie to i nie jest zły pomysł aby za pomocą takich płyt zadaszyć taras. W końcu oni znają się na tym co robić no i najważniejsze że dotną nam płyty na tai wymiar jaki potrzebujemy
ozonee- Wyjadacz forumowy
- Liczba postów : 163
Data rejestracji : 06/06/2019
Re: zadaszenie tarasu
Ja polecam na tarasie zrobić sobie miejsce na fajny, zgrabny Grill gazowy Monarch 340 Ja kupowałam ze strony ze strony decofire.pl Mają bardzo fajne modele zarówno węglowe jak i gazowe oraz akcesoria do grillowania. Myślę, że taki sprzęt każdemu się przyda
Daniel332- Oblatywacz
- Liczba postów : 131
Data rejestracji : 17/07/2019
Re: zadaszenie tarasu
Współczesne pergole tarasowe stały się nie tylko funkcjonalnym dodatkiem, ale również elementem dekoracyjnym. Dla osób z Krakowa, które szukają solidnej i estetycznej pergoli, polecam odwiedzić stronę https://surma.co/pl/pergole-tarasowe/krakow/ ponieważ ich doświadczenie i dbałość o szczegóły sprawiają, że każda pergola jest prawdziwym dziełem sztuki.
sowiet- Szyszka Vip Ekspert, Wyżej w statusie na forum już się nie da:)
- Liczba postów : 1167
Data rejestracji : 24/03/2021
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: