serwis samochodowy
+13
reynolds.yoshiko
abraham.emard
balistreri.emerald
Bolek091555
Aron876
sowiet
Aralkaa
flavio678
Lubomir4432
setka
Sara212
PatkaM
ragi27
17 posters
Strona 1 z 1
serwis samochodowy
u https://www.hondaplaza.pl/pl/samochody/czesci-i-akcesoria/czesci-zamienne-detal.html dostaniecie oryginalne części do wszystkich modeli samochodów marki Honda. W sprzedaży znajdują się zarówno części eksploatacyjne, jak też blacharskie. Polecam
ragi27- Wpadam tu
- Liczba postów : 16
Data rejestracji : 11/07/2019
Re: serwis samochodowy
Ja ma już swojego sprawdzonego mechanika:)
PatkaM- Zagląda zagląda
- Liczba postów : 80
Data rejestracji : 06/10/2019
Zobaczcie na stronę skup pojazdów w Katowicach ta firma skupuje samochody ale też to oni złomują pojazdy: osobowe, dostawcze, ciężarowe, autobusy, naczepy, przyczepy i inne maszyny. Jeśli macie coś co chcecie oddać na złom. To zgłoście sie do nich,
Sara212- Oblatywacz
- Liczba postów : 111
Data rejestracji : 25/03/2021
Jeśli jesteście z Gliwic, bądź okolicy to koniecznie sprawdźcie sobie ofertę https://ponicki.pl/ To nowoczesna stacja kontroli pojazdow. Świadczą szeroki zakres usług, także dla kierowców - kompleksowo.
setka- Szyszka Vip Ekspert, Wyżej w statusie na forum już się nie da:)
- Liczba postów : 381
Data rejestracji : 11/08/2021
dokładnie każdy ma swojego zaufanego mechanika w swoim mieście
Ostatnio zmieniony przez flavio678 dnia Wto Sty 18, 2022 5:14 pm, w całości zmieniany 1 raz
flavio678- Świeżynka
- Liczba postów : 4
Data rejestracji : 14/01/2022
Dobrze wiedzieć.
Aralkaa- Świeżynka
- Liczba postów : 11
Data rejestracji : 18/01/2022
W sumie ja większość rzeczy moim aucie sam naprawiam i jestem zdania, że przy VW Garbusie to nie jest wcale trudne. Muszę przyznać, że również całkiem niedawno czytałem na stronie https://garbus.pl/pl/n/22 w jaki sposób można zaplanować wyjazd właśnie takim pojazdem. Chodzi oczywiście o wyjazd turystyczny.
sowiet- Szyszka Vip Ekspert, Wyżej w statusie na forum już się nie da:)
- Liczba postów : 1167
Data rejestracji : 24/03/2021
Akurat na takie tematy nic totalnie nie wiem. Ciężko mi wypowiedzieć się w tej kwestii.
Ostatnio zmieniony przez Aron876 dnia Pon Lut 28, 2022 11:15 am, w całości zmieniany 1 raz
Aron876- Świeżynka
- Liczba postów : 1
Data rejestracji : 24/02/2022
Po czym według was można poznać dobry serwis samochodowy, gdzie na pewno naprawa przebiegnie sprawnie? Zawsze mnie to zastanawia, czym kierować się przy wyborze mechanika. Może znacie jakieś rady w tym temacie?
balistreri.emerald- Świeżynka
Data rejestracji : 19/12/2022
Nie ma nic gorszego niż wielokrotne usuwanie tej samej usterki. Korzystając z aso volvo - https://chorzow.volvocarautoboss.pl/serwis/, nie ma takiego zagrożenia. Każda wymieniona część i każda wykonana usługa objęte są gwarancją. Tymczasem w wielu warsztatach często mamy problem z otrzymaniem faktury. Decydując się na „tańszą” naprawę bez dokumentu potwierdzającego wykonana usługę, klient nie ma żadnego dowodu jej wykonania w danym warsztacie.
abraham.emard- Świeżynka
- Liczba postów : 10
Data rejestracji : 23/01/2023
Niedawno brałam udział w kolizji samochodowej, gdzie niestety ucierpiał mój samochód. Niestety, nie wiedziałam, co dokładnie uległo zniszczeniu, ale coś było z nim nie tak. Postanowiłam udać się do sprawdzonego serwisu Peugeot - https://peugeot-zdunek.pl/serwis/. Tam zajęli się moim samochodem i dość szybko go naprawili. W ich zakresie usług jest: serwis gwarancyjny, serwis pogwarancyjny, przeglądy okresowe, części zamienne i akcesoria, serwis klimatyzacji, wymiana opon, pomiar ogumienia, a także oferują samochody zastępcze. Korzystaliście może kiedyś z ich usług?
reynolds.yoshiko- Świeżynka
Data rejestracji : 24/01/2023
Ja staram się wybierać tylko i wyłącznie sprawdzone serwisy samochodowe cieszące się dobrą renomą i opinią. Z usług obecnego serwisu samochodowego korzystam już od kilku lat.
qstrosin- Świeżynka
Data rejestracji : 25/01/2023
Regularne serwisy i dbanie o sprawność pojazdów w flotach jest niezwykle istotne dla efektywności i bezpieczeństwa działania firmy szczególnie jeśli działacie w branży transportowej. Jeśli szukacie w tym zakresie specjalistów to możecie też wziąć pod uwagę Gizo QService https://gizoqservice.pl/ ponieważ dzięki regularnym przeglądom i konserwacji można uniknąć kosztownych awarii, utrzymać flotę w optymalnym stanie technicznym oraz zminimalizować ryzyko opóźnień w dostawach. Dlatego warto starać się o to, aby utrzymać pojazdy w jak najlepszym stanie technicznym i później nie narazić się na ogromne koszty ściągnięcia auta z drogi.
KamilEz- Wyjadacz forumowy
- Liczba postów : 183
Data rejestracji : 12/09/2022
Blacharka to ciężka sprawa wg mnie.
carroll.darion- Świeżynka
Data rejestracji : 07/07/2023
skoro już o blacharce mowa to czy ktoś z z Was odwiedził już może serwis blacharsko lakierniczy w Bosch Car Service MATRASZEK w Markach pod Warszawą ? Warto się do nich przejechać ? mieszkam w stolicy i tu niby mechaników nie brakuje ale jest też dużo drożej...
vizzka- Oblatywacz
- Liczba postów : 124
Data rejestracji : 13/06/2022
Similar topics
» Serwis samochodowy w Kaliszu - kogo polecacie?
» Serwis samochodowy - który wybrać w Krakowie?
» Warsztat samochodowy
» Serwis komputerowy
» Salon samochodowy Honda
» Serwis samochodowy - który wybrać w Krakowie?
» Warsztat samochodowy
» Serwis komputerowy
» Salon samochodowy Honda
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: