Wózek dla dziecka
+10
oszela
Zdzisio92
Hommmar
Edeltraud431
Grzesiek13
PatkaM
romek33321
caffe
ozonee
jalinka
14 posters
Strona 1 z 1
Wózek dla dziecka
Hej. Za jakiś czas moja siostra rodzi, więc zaplanowałam, że kupię jej jakiś konkretny wózek, zależy mi na dobrym gatunku, a także na nowoczesności. ja widziałam Wózki wielofunkcyjne Silver Cross na Ceneo.pl co myslicie? Polecicie coś?
jalinka- Wpadam tu
- Liczba postów : 39
Data rejestracji : 05/02/2019
Re: Wózek dla dziecka
A czy Twoja siostra podjęła już decyzję do jakiego żłobka pośle swoje dziecko? Bo z tego co wiem to dzisiejsze mamusie są bardzo nowoczesne i dość szybko wracają do pracy. Dlatego też ważne aby wybrać odpowiedni żłobek, by nasze maleństwo czuło się w nim komfortowo i bezpiecznie. I taki właśnie jest Żłobek Warszawa Także to bardzo ważne by świadomie wybrać żłobek
ozonee- Wyjadacz forumowy
- Liczba postów : 163
Data rejestracji : 06/06/2019
No ja to normalnie nie dowierzam, ile pieniążków można na taki wózek wydać. Nie wiecie o czym mówię? To sobie spójrzcie na te https://swiat-rodzicow.pl/oto-wozki-w-cenie-samochodow-piec-najdrozszych-modeli modele i nie powiedzcie mi, że są super, ale dużo kosztują. Jeśli mogłabym, to bym dziecku kupiła, ale aż tyle, niestety, nie zarabiam.
caffe- Wpadam tu
- Liczba postów : 38
Data rejestracji : 01/05/2020
Dziecku zawsze powinno się kupić bardzo fajny wózek.Nawet jakby był bardzo drogi.
romek33321- Świeżynka
- Liczba postów : 5
Data rejestracji : 20/05/2020
Wcale jakiegoś drogiego kupować nie trzeba, takie wózki kupuje się tylko po to żeby rodzice mieli na co popatrzeć. No ale też czasem chce się kupić coś ładnego co nie;) Z takich koniecznych zakupów dla maluszka to my teraz mamy na tapecie Pieluchomajtki, mamy już troszkę większe dziecko
PatkaM- Zagląda zagląda
- Liczba postów : 80
Data rejestracji : 06/10/2019
Może ktoś właśnie poszukuje fotelika dla dziecka? Jeśli tak to koniecznie sprawdźcie na stronę adapter isofix ja taki kupiłam. Na stronie znajdziecie różnego rodzaju wysokiej jakości bezpieczne foteliki i nosidełka dla dzieci. Polecam.
Grzesiek13- Szyszka Vip Ekspert, Wyżej w statusie na forum już się nie da:)
- Liczba postów : 505
Data rejestracji : 26/03/2021
Jak już mowa o wózku to może powiecie mi jaka parasolka do wózka nadaje się idealnie? Nie mam pojęcia na co warto zwrócić uwagę podczas szukania takich akcesoriów. Jeśli ktoś z Was zna się na takich rzeczach to koniecznie zostawcie mi informacje na ten temat.
Edeltraud431- Świeżynka
- Liczba postów : 1
Data rejestracji : 02/02/2022
Zerknijcie sobie na polskiego producenta wózków dziecięcych- muuvo.eu . Ja uważam, że warto wspierać naszych rodzimych producentów, szczególnie, że ich produkty są najwyższej jakości. Dobry wózek dla malucha to podstawa. Tutaj nie ma co oszczędzać.
Hommmar- Wyjadacz forumowy
- Liczba postów : 172
Data rejestracji : 12/01/2021
Witam, jeśli szukasz dobrego wózka dziecięcego to polecam Ci zajrzeć na tę stronę https://mamaija.pl/wozki-dzieciece.html . Mają tam szeroki asortyment i naprawdę dobrej jakości wózki. My z żoną kupiliśmy tam wózek dla naszego dziecka i zdecydowanie jesteśmy zadowoleni z wyboru.
Zdzisio92- Szyszka Vip Ekspert, Wyżej w statusie na forum już się nie da:)
- Liczba postów : 1509
Data rejestracji : 19/11/2021
Dla dziecka na pewno fajny będzie wózek Riko Basic Pastel. Z szeroką gondolą, spacerówka też z wysokim oparciem. Posłuży i dla dużego dziecka, do samego końca wózkowania na pewno. Wózek ma pompowane koła i lekki aluminiowy stelaż.
oszela- Zagląda zagląda
- Liczba postów : 94
Data rejestracji : 27/11/2021
Riko Nano Pro jest wózkiem, który od razu przykuł moją uwagę. Zgrabny, lekki, ma super amortyzację, dużo miejsca dla dziecka i pojemny kosz zakupowy. Składanie spacerówki jest wygodne i szybkie dlatego sama rozważam jego zakup.
zoa63- Wpadam tu
- Liczba postów : 46
Data rejestracji : 17/05/2023
Ja mam zamiar kupić Riko Basic Sport. Wydaje mi się, że wózek dokładnie wychodzi naprzeciw moim oczekiwaniom.
welly32- Zagląda zagląda
- Liczba postów : 83
Data rejestracji : 17/05/2023
Cóż, w takim razie się podzielę) Mamy Anex m/type w kolorze mlecznym, to nasz pierwszy wózek, ale jesteśmy z niego po prostu niesamowicie zadowoleni! Bardzo mobilny i lekki, co jest dla mnie ważne. Chodzenie z takimi to sama przyjemność!
KLiana- Świeżynka
- Liczba postów : 3
Data rejestracji : 23/08/2023
Wózki dziecięcy, gondole, czy akcesoria do wózków w dobrych cenach, udało mi się znaleźć pod tym adresem bebeconcept.pl/collections/babyzen. Myślę, że warto sięgnąć do ich oferty, a na pewno będziecie zaskoczeni szerokim wyborem różnorakiego asortymentu i dobrymi cenami na te produkty. Moim zdaniem warto tam zajrzeć.
fiołek- Wyjadacz forumowy
- Liczba postów : 229
Data rejestracji : 21/02/2023
Similar topics
» Wózek dla dziecka
» Przedszkole dla dziecka
» wózek jaki
» Wózek platformowy
» Wózek inwalidzki z NFZ - gdzie kupić?
» Przedszkole dla dziecka
» wózek jaki
» Wózek platformowy