Moja praca, której pragnęłam od dawna + pytanie
2 posters
Strona 1 z 1
Moja praca, której pragnęłam od dawna + pytanie
Cześć wszystkim!!!
Dostałem w końcu telefon na rozmowę kwalifikacyjną do pracy, którą chciałem od dawna - analityka danych w Niemczech. Rozmowa kwalifikacyjna będzie jutro w Monachium, a mój lot był cholernie opóźniony, mogę się spóźnić (( Czy moglibyście mi powiedzieć, jak mogę być reasekurowany? Żebym mogła dotrzeć na czas, to dla mnie naprawdę ważne, nie wiem co robić!!!
Dostałem w końcu telefon na rozmowę kwalifikacyjną do pracy, którą chciałem od dawna - analityka danych w Niemczech. Rozmowa kwalifikacyjna będzie jutro w Monachium, a mój lot był cholernie opóźniony, mogę się spóźnić (( Czy moglibyście mi powiedzieć, jak mogę być reasekurowany? Żebym mogła dotrzeć na czas, to dla mnie naprawdę ważne, nie wiem co robić!!!
Ankakka91- Świeżynka
- Liczba postów : 2
Data rejestracji : 23/02/2023
Ankakka91- Świeżynka
- Liczba postów : 2
Re: Moja praca, której pragnęłam od dawna + pytanie
Wiem o co chodzi.Ja musiałem jechać prosto z lotniska w 42 minuty bo był inny lot i nie było taksówki do złapania...Mogę Ci doradzić usługę z której często korzystam.Tylko zarezerwuj teraz i zdążysz https://atobtransfer.com/germany/munich-airport-transfers/ Jak długo opóźniony jest lot?
Okolekk- Świeżynka
- Liczba postów : 1
Similar topics
» Moja opinia
» jaki pies - pytanie
» Lampa obrysowa przednia led- pytanie
» Której marki kosmetyków wolisz używać?
» Skontaktuj się z osobą której przypadkowo wysłałeś przelew
» jaki pies - pytanie
» Lampa obrysowa przednia led- pytanie
» Której marki kosmetyków wolisz używać?
» Skontaktuj się z osobą której przypadkowo wysłałeś przelew
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: