Warto wstawić okna aluminiowe?
5 posters
Strona 1 z 1
Warto wstawić okna aluminiowe?
Co wy o tym sądzicie?
Warto będzie wstawić takie okna aluminiowe?
Poszperałam trochę w internecie i tutaj https://www.internorm.com/pl-pl/produkty/okna-drewniano-aluminiowe/ znalazłam sporo ciekawych informacji na ten temat.
Będę jednak wdzięczna za jakieś podpowiedzi od was.
Może ktoś z was miał z tym tematem coś więcej do czynienia?
Co sprawdza się u was?
Warto będzie wstawić takie okna aluminiowe?
Poszperałam trochę w internecie i tutaj https://www.internorm.com/pl-pl/produkty/okna-drewniano-aluminiowe/ znalazłam sporo ciekawych informacji na ten temat.
Będę jednak wdzięczna za jakieś podpowiedzi od was.
Może ktoś z was miał z tym tematem coś więcej do czynienia?
Co sprawdza się u was?
czystyhary- Zagląda zagląda
- Liczba postów : 88
Data rejestracji : 16/04/2014
Re: Warto wstawić okna aluminiowe?
To wszystko zależy od tego czy akurat tego rodzaju okna nam się podobają czy też nie. Bo według mnie to bardzo ważne jest aby dane okna podobały nam się i były trwałe. Poza tym w dzisiejszych czasach nawet takie okna aluminiowe bardzo fajnie się prezentują. Chociażby we firmie Drutex S.A znajdziemy szeroki wybór w oknach aluminiowych ale także drewnianych czy z pcv. A że jest to firma jedna z lepszych to wiemy, że takie okna są trwałe i wytrzymają nam sporo długich lat.
patcat- Wyjadacz forumowy
- Liczba postów : 155
Data rejestracji : 13/12/2019
Możesz sprawdzić ofertę drutex. Tak jak wyżej napisano, Drutex to ogólnie jeden z liderów i mają te okna naprawdę fajne. Generalnie możesz tam wybrać jeszcze pcv i drewniane. Poczytaj sobie na stronce, tam masz wiele info.
bjorn23- Świeżynka
- Liczba postów : 8
Data rejestracji : 14/11/2021
Przede wszystkim warto postawić na jakość wykonania, dobre parametry izolacyjne i jednocześnie efekt wizualny. Teraz w modzie są okna panoramiczne jeśli macie piękny widok i dlatego tutaj mogę akurat polecić bardzo dobry artykuł - https://www.internorm.com/pl-pl/blog/przeglad-wpisow/artykuly/okna-panoramiczne-i-ich-najwazniejsze-zalety z którego będziecie mogli dokładniej dowiedzieć się na temat tego rozwiązania i oczywiście jakie posiada to zalety. Pozdrawiam, daj znać jak już coś wybierzecie.
Sewilla- Oblatywacz
- Liczba postów : 134
Data rejestracji : 03/09/2022
Na co powinienem zwrócić uwagę podczas zakupu okien i dlaczego?
staniki panache
staniki panache
Hakuna31- Szyszka Vip Ekspert, Wyżej w statusie na forum już się nie da:)
- Liczba postów : 781
Data rejestracji : 20/11/2021
Similar topics
» Okna aluminiowe
» Okna aluminiowe
» Stolarka aluminiowa – Okna aluminiowe
» Okna aluminiowe