Forum biznesowo pracowe
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Krem pod oczy

+2
Michalina676
janek332
6 posters

Go down

Krem pod oczy Empty Krem pod oczy

Pisanie by janek332 Czw Paź 27, 2022 5:10 am

Teraz to na pewno bardzo dużo osób przeczyta artykuł krem na cienie pod oczami . Sam o tym artykule wiem od znajomej.

janek332
Szyszka Vip Ekspert, Wyżej w statusie na forum już się nie da:)
Szyszka Vip Ekspert, Wyżej w statusie na forum już się nie da:)

Liczba postów : 1184
Data rejestracji : 05/08/2020

Powrót do góry Go down

Krem pod oczy Empty Re: Krem pod oczy

Pisanie by Michalina676 Wto Lis 08, 2022 8:34 am

Zdecydowanie kosmetyki powinny być przede wszystkim w odpowiedni sposób przygotowane i dostosowane do konkretnych potrzeb oraz problemów skórnych. Tutaj zdecydowanie polecam sprawdzić ofertę apteki Gemini w której również tutaj propozycji jest naprawdę wiele. Dlatego zajrzyj bezpośrednio na https://gemini.pl/grupa-produktow/retinol gdzie znajdziesz propozycje zawierające w składzie Retinol, które zaleca się do codziennego stosowania kobietom w wieku od 50 lat. Pozdrawiam Smile

Michalina676
Wpadam tu
Wpadam tu

Liczba postów : 34
Data rejestracji : 28/10/2022

Powrót do góry Go down

Pisanie by cblock Czw Lis 17, 2022 12:02 pm

Nie używam takich rzeczy.
cblock
cblock
Świeżynka
Świeżynka

Liczba postów : 4
Data rejestracji : 17/11/2022

Powrót do góry Go down

Pisanie by vizzka Pią Wrz 29, 2023 6:05 am

zamiast kremu polecam to serum pod oczy z serii Vitamin C 3xAction z Eveline Cosmetics Smile w formie roll on, bardzo wygodne w użyciu. Super chłodzi, nawilża, rozjaśnia. znikają cienie, opuchlizna i ogólnie skóra jest gładka i napięta.

Krem pod oczy 382570756-1643153992839843-4850123048649240476-n

vizzka
Oblatywacz
Oblatywacz

Liczba postów : 124
Data rejestracji : 13/06/2022

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sara212 Sro Sty 03, 2024 9:31 am

Na stronie https://ziololek.pl/klub-zdrowej-skory/nieprawidlowy-wynik-cytologii/ można znaleźć produkty medyczne maści, kremy czy też suplementy. Tam na stronie macie też ciekawego bloga o zdrowiu i urodzie. Poczytajcie bo poruszane sa ważne tematy.

Sara212
Oblatywacz
Oblatywacz

Liczba postów : 111
Data rejestracji : 25/03/2021

Powrót do góry Go down

Pisanie by prezes Pon Wrz 23, 2024 7:39 pm

Z kremami pod oczy jakoś nigdy nie było mi po drodze. Natomiast kremy na noc to już inna sprawa, na to zawsze znajdowałem czas, szczególnie, od kiedy zacząłem stosować kremy marki Janda https://janda.pl/krem-na-noc-typ-produktu-produkty-janda/, które co tu dużo mówić zaczęły mi pomagać. To cieszy, kiedy używasz kosmetyków i widzisz pozytywne zmiany w postaci zmniejszenia się zmarszczek, czy jak kto woli wygładzenia ich. Poza tym budząc się rano, z uśmiechem spoglądam w lustro. Czy macie podobne doświadczenia z marką Janda?
prezes
prezes
Oblatywacz
Oblatywacz

Liczba postów : 130
Data rejestracji : 18/03/2022

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Powrót do góry