Forum biznesowo pracowe
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Urządzenia kosmetyczne - infuzja tlenowa

5 posters

Go down

Urządzenia kosmetyczne - infuzja tlenowa Empty Urządzenia kosmetyczne - infuzja tlenowa

Pisanie by Sewilla Pon Paź 10, 2022 8:37 pm

Hej!
Chciałabym zapytać Was, czy możecie powiedzieć mi coś więcej na temat urządzeń kosmetycznych o wysokiej skuteczności i sprawności działania. Może korzystacie z OxyLab do infuzji tlenowej, będę ogromnie wdzięczna za wszystkie konkretne informacje z Waszych doświadczeń zawodowych i czy klientki są zadowolone Smile

Sewilla
Oblatywacz
Oblatywacz

Liczba postów : 134
Data rejestracji : 03/09/2022

Powrót do góry Go down

Urządzenia kosmetyczne - infuzja tlenowa Empty Re: Urządzenia kosmetyczne - infuzja tlenowa

Pisanie by Pistacja Sro Paź 19, 2022 9:42 am

Ja uważam za najrozsądniejsze chodzenie po prostu do sprawdzonych klinik - https://klinikamiracki.pl/klinika-miracki-warszawa-mokotow-aleja-wilanowska/ tam wiem że mają super urządzenia i do tego wykwalifikowany personel

Pistacja
Oblatywacz
Oblatywacz

Liczba postów : 135
Data rejestracji : 25/10/2021

Powrót do góry Go down

Urządzenia kosmetyczne - infuzja tlenowa Empty Re: Urządzenia kosmetyczne - infuzja tlenowa

Pisanie by Kella Czw Paź 20, 2022 5:48 pm

Zdecydowanie jedną z lepszych opcji tutaj będzie właśnie OxyLab, dlatego jeżeli masz trochę czasu i chęci to warto, abyś po prostu zerknęła na https://summe.pl/dla-profesjonalistow/ox-oxylab/ i więcej się na temat tego urządzenia dowiedziała. Tym bardziej, że kupuje się go wraz z preparatami MyCode na 100 zabiegów w pakiecie startowym.

Kella
Zagląda zagląda
Zagląda zagląda

Liczba postów : 51
Data rejestracji : 19/09/2022

Powrót do góry Go down

Pisanie by Michalina676 Pią Paź 28, 2022 5:38 pm

Osobiście również uważam, że warto wziąć pod uwagę ofertę przygotowaną przez Summe i dokładnie model Oxylab to urządzenie do infuzji tlenowej, a jest to metoda odmładzania skóry, która działa bardzo dobrze i co najważniejsze rośnie stale nam zainteresowanie tą usługą. Tym bardziej, że od razu będziecie mogli liczyć na pełny pakiet zabiegów do wykonania na start. Pozdrawiam!

Michalina676
Wpadam tu
Wpadam tu

Liczba postów : 34
Data rejestracji : 28/10/2022

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sewilla Pią Paź 28, 2022 5:50 pm

O to super, w takim razie będę musiał sprawdzić. No i mam nadzieję, że temat będzie się jeszcze rozwijał Very Happy

Sewilla
Oblatywacz
Oblatywacz

Liczba postów : 134
Data rejestracji : 03/09/2022

Powrót do góry Go down

Pisanie by Buzek Pią Paź 28, 2022 8:34 pm

Podzielam spostrzeżenia na temat OxyLab, bardzo dobre urządzenie do wykonywania zabiegu infuzji tlenowej. My wprowadzony z żoną salonie kosmetycznym również wprowadziliśmy taką usługę. Tym bardziej, że rekomendacje były bardzo pozytywne i teraz z perspektywy czasu mogę powiedzieć że jak najbardziej. Tym bardziej, że zabieg jest bezinwazyjną, kosmetyczną i bezbolesną alternatywą dla BOTOXU

Buzek
Zagląda zagląda
Zagląda zagląda

Liczba postów : 52
Data rejestracji : 19/09/2022

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Powrót do góry

- Similar topics

Pozwolenia na tym forum: