Urządzenia kosmetyczne - infuzja tlenowa
5 posters
Strona 1 z 1
Urządzenia kosmetyczne - infuzja tlenowa
Hej!
Chciałabym zapytać Was, czy możecie powiedzieć mi coś więcej na temat urządzeń kosmetycznych o wysokiej skuteczności i sprawności działania. Może korzystacie z OxyLab do infuzji tlenowej, będę ogromnie wdzięczna za wszystkie konkretne informacje z Waszych doświadczeń zawodowych i czy klientki są zadowolone
Chciałabym zapytać Was, czy możecie powiedzieć mi coś więcej na temat urządzeń kosmetycznych o wysokiej skuteczności i sprawności działania. Może korzystacie z OxyLab do infuzji tlenowej, będę ogromnie wdzięczna za wszystkie konkretne informacje z Waszych doświadczeń zawodowych i czy klientki są zadowolone
Sewilla- Oblatywacz
- Liczba postów : 134
Data rejestracji : 03/09/2022
Re: Urządzenia kosmetyczne - infuzja tlenowa
Ja uważam za najrozsądniejsze chodzenie po prostu do sprawdzonych klinik - https://klinikamiracki.pl/klinika-miracki-warszawa-mokotow-aleja-wilanowska/ tam wiem że mają super urządzenia i do tego wykwalifikowany personel
Pistacja- Oblatywacz
- Liczba postów : 135
Data rejestracji : 25/10/2021
Zdecydowanie jedną z lepszych opcji tutaj będzie właśnie OxyLab, dlatego jeżeli masz trochę czasu i chęci to warto, abyś po prostu zerknęła na https://summe.pl/dla-profesjonalistow/ox-oxylab/ i więcej się na temat tego urządzenia dowiedziała. Tym bardziej, że kupuje się go wraz z preparatami MyCode na 100 zabiegów w pakiecie startowym.
Kella- Zagląda zagląda
- Liczba postów : 51
Data rejestracji : 19/09/2022
Osobiście również uważam, że warto wziąć pod uwagę ofertę przygotowaną przez Summe i dokładnie model Oxylab to urządzenie do infuzji tlenowej, a jest to metoda odmładzania skóry, która działa bardzo dobrze i co najważniejsze rośnie stale nam zainteresowanie tą usługą. Tym bardziej, że od razu będziecie mogli liczyć na pełny pakiet zabiegów do wykonania na start. Pozdrawiam!
Michalina676- Wpadam tu
- Liczba postów : 34
Data rejestracji : 28/10/2022
O to super, w takim razie będę musiał sprawdzić. No i mam nadzieję, że temat będzie się jeszcze rozwijał
Sewilla- Oblatywacz
- Liczba postów : 134
Data rejestracji : 03/09/2022
Podzielam spostrzeżenia na temat OxyLab, bardzo dobre urządzenie do wykonywania zabiegu infuzji tlenowej. My wprowadzony z żoną salonie kosmetycznym również wprowadziliśmy taką usługę. Tym bardziej, że rekomendacje były bardzo pozytywne i teraz z perspektywy czasu mogę powiedzieć że jak najbardziej. Tym bardziej, że zabieg jest bezinwazyjną, kosmetyczną i bezbolesną alternatywą dla BOTOXU
Buzek- Zagląda zagląda
- Liczba postów : 52
Data rejestracji : 19/09/2022
Similar topics
» urządzenia kosmetyczne
» urządzenia kosmetyczne
» zabiegi kosmetyczne
» Stoliki i biurka kosmetyczne do manicure
» urządzenia
» urządzenia kosmetyczne
» zabiegi kosmetyczne
» Stoliki i biurka kosmetyczne do manicure