Zapachowe świece sojowe
5 posters
Strona 1 z 1
Zapachowe świece sojowe
No to w takim razie jeżeli szukacie pięknych i dobrze wykonanych świec zapachowych to mogę polecić zdecydowanie markę Miluli u których będziecie mogli znaleźć szeroki wybór propozycji w naprawdę genialnych zestawieniach, poza tym super się prezentują. My wybraliśmy Świeca Sojowa Jagodowa konfitura znaleziona w https://miluli.pl/kategoria/swiece-sojowe-i-kadzidla/ moja ulubiona, ale jeszcze wszystkich nie przetestowałam i na pewno zamierzam jeszcze nie jedna sprawdzić
KamilEz- Wyjadacz forumowy
- Liczba postów : 183
Data rejestracji : 12/09/2022
Re: Zapachowe świece sojowe
Czy według Was świece zapachowe to dobry pomysł na prezent?
skup nieruchomości za gotówkę
skup nieruchomości za gotówkę
Hakuna31- Szyszka Vip Ekspert, Wyżej w statusie na forum już się nie da:)
- Liczba postów : 781
Data rejestracji : 20/11/2021
Jasne, że to bardzo dobry pomysł na prezent, zwłaszcza, gdy je ładnie zapakujemy. Warto też stawiać na dobrą markę, bo takie zapewniają intensywne zapachy, dzięki którym można zrobić odpowiedni nastrój w domu. Jesienią warto stawiać na zapachy cynamonowe, korzenne, żeby poprawić sobie humor. Marka Yankee takie oferuje. Tutaj możecie o nich poczytać https://piekne-rzeczy.pl/zapachy-yankee-candle-na-jesien-i-zime-2022/ .
nina83- Oblatywacz
- Liczba postów : 149
Data rejestracji : 09/03/2022
Czy te świecie są bardzo wydajne?
gdaugherty- Świeżynka
- Liczba postów : 5
Data rejestracji : 23/11/2022
Świece sojowe są bardzo wydajnie. Te dobrej jakości palą się równo, nie dymią i w zasadzie wypalają się do końca. W MadamNatura masz duży wybór takich świec. Ręcznie robione, z naturalnych wosków i olejków. Wiele pięknych zapachów. Myślę, że np. Świeca sojowa Palo Santo mogłaby ci się spodobać - nuty cytrusów z intensywnym zapachem drewna palo santo, cedru i bursztynu.
Jolka- Zagląda zagląda
- Liczba postów : 58
Data rejestracji : 06/05/2022
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: