Forum biznesowo pracowe
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Hurtownia gastronomiczna z dobrym sprzętem - wybór

4 posters

Go down

Hurtownia gastronomiczna z dobrym sprzętem - wybór  Empty Hurtownia gastronomiczna z dobrym sprzętem - wybór

Pisanie by Sewilla Nie Paź 02, 2022 8:06 am

Z jaką hurtownią gastronomiczną warto według Was współpracować i przede wszystkim gdzie warto szukać wysokiej jakości wyposażenie, głównie w zakresie frytkownic, płyt grillowych oraz warników do wody i zaparzaczy. Może powiecie mi coś więcej w tym zakresie i przede wszystkim na które rozwiązania zwrócić uwagę według Was. Pozdrawiam!

Sewilla
Oblatywacz
Oblatywacz

Liczba postów : 134
Data rejestracji : 03/09/2022

Powrót do góry Go down

Hurtownia gastronomiczna z dobrym sprzętem - wybór  Empty Re: Hurtownia gastronomiczna z dobrym sprzętem - wybór

Pisanie by KamilEz Czw Paź 06, 2022 9:32 am

No to zabierając się za poszukiwania wysokiej jakości w zakresie wyposażenia gastronomicznego, w tym zarówno jeśli chodzi o frytkownice, ale również płyty grillowe to zawsze możecie zajrzeć na https://investhoreca.pl/plyty-grillowe-elektryczne-gazowe-grille-lawowe gdzie będziecie mogli znaleźć wszystko co potrzebne. Licząc na jakość wykonania, różne rozmiary, jak i mocy. W gastronomii zawsze warto zainwestować w porządny sprzęt, tutaj bez problemów będziecie mogli je dobrać. Pozdrawiam!

KamilEz
Wyjadacz forumowy
Wyjadacz forumowy

Liczba postów : 183
Data rejestracji : 12/09/2022

Powrót do góry Go down

Hurtownia gastronomiczna z dobrym sprzętem - wybór  Empty Re: Hurtownia gastronomiczna z dobrym sprzętem - wybór

Pisanie by Buzek Pią Paź 07, 2022 11:41 am

Jak najbardziej mogę się zgodzić z wypowiedzią poprzednika, że przede wszystkim szukając zarówno wysokiej jakości sprzętu gastronomicznego tutaj jak najbardziej mogę się zgodzić z wypowiedzią poprzednika, że właśnie warto wziąć pod uwagę Invest Horeca. To co ich wyróżnia to przede wszystkim terminowa dostawa i nigdy nie było problemów z poziomem obsługi oraz kontaktem. Dlatego warto się przekonać i przede wszystkim mam nadzieję, że podejmiecie racjonalną decyzję zakupową w tym zakresie.

Buzek
Zagląda zagląda
Zagląda zagląda

Liczba postów : 52
Data rejestracji : 19/09/2022

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sewilla Pią Paź 07, 2022 11:44 am

O to fajnie, chętnie sprawdzę w takim razie i mam nadzieję że jeszcze temat będzie się nam rozwijał Smile

Sewilla
Oblatywacz
Oblatywacz

Liczba postów : 134
Data rejestracji : 03/09/2022

Powrót do góry Go down

Pisanie by sowiet Pią Mar 24, 2023 2:29 pm

Bardzo wiele jeszcze zależy od tego czego tak naprawdę szukamy i potrzebujemy. Jeżeli ktoś jest zainteresowany zakupem odzieży damskiej kucharskiej to zdecydowanie w sklepie https://horecapolska.pl/damska-odziez-kucharska jest w stanie bez najmniejszego problemu ją nabyć.

sowiet
Szyszka Vip Ekspert, Wyżej w statusie na forum już się nie da:)
Szyszka Vip Ekspert, Wyżej w statusie na forum już się nie da:)

Liczba postów : 1167
Data rejestracji : 24/03/2021

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Powrót do góry

- Similar topics

Pozwolenia na tym forum: