Hurtownia gastronomiczna z dobrym sprzętem - wybór
4 posters
Strona 1 z 1
Hurtownia gastronomiczna z dobrym sprzętem - wybór
Z jaką hurtownią gastronomiczną warto według Was współpracować i przede wszystkim gdzie warto szukać wysokiej jakości wyposażenie, głównie w zakresie frytkownic, płyt grillowych oraz warników do wody i zaparzaczy. Może powiecie mi coś więcej w tym zakresie i przede wszystkim na które rozwiązania zwrócić uwagę według Was. Pozdrawiam!
Sewilla- Oblatywacz
- Liczba postów : 134
Data rejestracji : 03/09/2022
Re: Hurtownia gastronomiczna z dobrym sprzętem - wybór
No to zabierając się za poszukiwania wysokiej jakości w zakresie wyposażenia gastronomicznego, w tym zarówno jeśli chodzi o frytkownice, ale również płyty grillowe to zawsze możecie zajrzeć na https://investhoreca.pl/plyty-grillowe-elektryczne-gazowe-grille-lawowe gdzie będziecie mogli znaleźć wszystko co potrzebne. Licząc na jakość wykonania, różne rozmiary, jak i mocy. W gastronomii zawsze warto zainwestować w porządny sprzęt, tutaj bez problemów będziecie mogli je dobrać. Pozdrawiam!
KamilEz- Wyjadacz forumowy
- Liczba postów : 183
Data rejestracji : 12/09/2022
Jak najbardziej mogę się zgodzić z wypowiedzią poprzednika, że przede wszystkim szukając zarówno wysokiej jakości sprzętu gastronomicznego tutaj jak najbardziej mogę się zgodzić z wypowiedzią poprzednika, że właśnie warto wziąć pod uwagę Invest Horeca. To co ich wyróżnia to przede wszystkim terminowa dostawa i nigdy nie było problemów z poziomem obsługi oraz kontaktem. Dlatego warto się przekonać i przede wszystkim mam nadzieję, że podejmiecie racjonalną decyzję zakupową w tym zakresie.
Buzek- Zagląda zagląda
- Liczba postów : 52
Data rejestracji : 19/09/2022
O to fajnie, chętnie sprawdzę w takim razie i mam nadzieję że jeszcze temat będzie się nam rozwijał
Sewilla- Oblatywacz
- Liczba postów : 134
Data rejestracji : 03/09/2022
Bardzo wiele jeszcze zależy od tego czego tak naprawdę szukamy i potrzebujemy. Jeżeli ktoś jest zainteresowany zakupem odzieży damskiej kucharskiej to zdecydowanie w sklepie https://horecapolska.pl/damska-odziez-kucharska jest w stanie bez najmniejszego problemu ją nabyć.
sowiet- Szyszka Vip Ekspert, Wyżej w statusie na forum już się nie da:)
- Liczba postów : 1167
Data rejestracji : 24/03/2021
Similar topics
» Hurtownia gastronomiczna - piece, meble ze stali nierdzewnej
» Kiedy okna zespolone są dobrym wyborem?
» Hurtownia stali
» Wybór ubezpieczenia
» Hurtownia materiałów tapicerskich
» Kiedy okna zespolone są dobrym wyborem?
» Hurtownia stali
» Wybór ubezpieczenia
» Hurtownia materiałów tapicerskich
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: