Serwis od automatycznych skrzyń biegów - Warszawa
5 posters
Strona 1 z 1
Serwis od automatycznych skrzyń biegów - Warszawa
Witam!
Szukam dobrego i konkretnego serwisu od automatycznych skrzyń biegów. Kogo możecie mi polecić w Warszawie oraz okolicach, bo zależy mi na dużym doświadczeniu i też serwisie w którym będę mógł liczyć na dobre warunki gwarancyjne. Mogę na Was liczyć?
Szukam dobrego i konkretnego serwisu od automatycznych skrzyń biegów. Kogo możecie mi polecić w Warszawie oraz okolicach, bo zależy mi na dużym doświadczeniu i też serwisie w którym będę mógł liczyć na dobre warunki gwarancyjne. Mogę na Was liczyć?
Sewilla- Oblatywacz
- Liczba postów : 134
Data rejestracji : 03/09/2022
Re: Serwis od automatycznych skrzyń biegów - Warszawa
Zawsze możesz skontaktować się z serwisem Auto Józefów, który zajmuje się automatyczni skrzyniami i to różnymi typami. Mają przede wszystkim obsługę, która zna się na różnych modelach i typach skrzyń zarówno w autach osobowych i ciężarowych. Jednocześnie zapewniają pomoc drogową oraz terminowo wykonują naprawy zgodnie z ustalonym terminem i niezłymi warunkami gwarancyjnymi.
KamilEz- Wyjadacz forumowy
- Liczba postów : 183
Data rejestracji : 12/09/2022
Zdecydowanie, bardzo dobry i profesjonalny serwis zajmującymi się automatycznymi skrzyniami biegów od lekkich poprawek, przez bardziej wymagające naprawy i też wymiany pełnej skrzyni. Ogólnie na pewno plusem jest to, tak jak pisze poprzednik że zapewniają po wykonanych pracach roczną gwarancję bez limitu kilometrów.
Buzek- Zagląda zagląda
- Liczba postów : 52
Data rejestracji : 19/09/2022
Ogromne dzięki za informacje, w takim razie wezmę pod uwagę i liczę, że to nie koniec podpowiedzi z Waszych doświadczeń. Pozdrawiam!
Sewilla- Oblatywacz
- Liczba postów : 134
Data rejestracji : 03/09/2022
Bardzo dobry serwis który specjalizuje się w automatach i dotrzymuje terminów prac realizacji. Pełen profesjonalizm obsługi klienta, zapewniają darmowe holowanie do 50km, no i jeśli tego oczekujecie również możecie liczyć na jasne warunki gwarancyjne. Serwisy wykonują terminowo, cennik konkurencyjny na tle aso.
Kella- Zagląda zagląda
- Liczba postów : 51
Data rejestracji : 19/09/2022
I jak już podjęliście jakąś decyzję w tym zakresie? Jeżeli tak, to koniecznie daj znać jak poszły prace i przede wszystkim czy auto wróciło do pełnej sprawności przez przeciągania biegów, szarpnięć i wycieków.
KamilEz- Wyjadacz forumowy
- Liczba postów : 183
Data rejestracji : 12/09/2022
Bardzo dobry i profesjonalny serwis to zdecydowanie Auto Józefów. Terminowi, konkretni i co najważniejsze są w stanie zapewnić wszystkie warunki które obiecują. Od diagnozy po oddanie auta nie ma się do czego przyczepić. Pozdrawiam i oby się wszystko udało!
Michalina676- Wpadam tu
- Liczba postów : 34
Data rejestracji : 28/10/2022
Similar topics
» Serwis Apple Warszawa
» Zalety regeneracji skrzyni biegów
» OLEJ W SKRZYNI BIEGÓW – WYMIENIAĆ CZY NIE?
» Serwis GSM Bełchatów
» Serwis komputerowy
» Zalety regeneracji skrzyni biegów
» OLEJ W SKRZYNI BIEGÓW – WYMIENIAĆ CZY NIE?
» Serwis GSM Bełchatów
» Serwis komputerowy
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: