Forum biznesowo pracowe
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Serwis komputerowy

+3
patcat
ozonee
akia
7 posters

Go down

Serwis komputerowy  Empty Serwis komputerowy

Pisanie by akia Pon Cze 25, 2018 11:10 am

Czasami warto w pierwszej kolejności poszukać pomocy w innych miejscach, nie od razu wysyłac komputer do serwisu. Często zdarza się, że problemy z komputerem są drobne i wystarczy zaledwie porada fachowców. Taką możecie otrzymać przez serwisantów od https://itvip.pl/zdalna-pomoc-informatyczna/ Proponują oni zdalną pomoc informatyczną, za niską cenę

akia
Wyjadacz forumowy
Wyjadacz forumowy

Liczba postów : 154
Data rejestracji : 05/02/2015

Powrót do góry Go down

Serwis komputerowy  Empty Re: Serwis komputerowy

Pisanie by ozonee Pią Lis 15, 2019 7:26 pm

Ja bym tam nie ryzykowała i oddała komputer tylko wyłącznie do serwisu komputerowego. Poza tym czy masz gdzieś zapisane najważniejsze dokumenty i zdjęcia, które warto jest mieć gdzieś zapisane. Dlatego też ja w razie czego mam zakupiony Adaptery bluetooth by móc bezprzewodowo przesyłać takie dokumenty najważniejsze

ozonee
Wyjadacz forumowy
Wyjadacz forumowy

Liczba postów : 163
Data rejestracji : 06/06/2019

Powrót do góry Go down

Pisanie by patcat Pon Sty 20, 2020 12:27 pm

Uważam, że warto jest mieć taki swój sprawdzony serwis w którym potrafią praktycznie naprawić wszystko.  Długo szukałam takiego i dopiero gdy dostałam namiary na ten serwis https://nano-serwis.pl/uslugi/naprawa-laptopow/ to przekonałam się, że tutaj są w stanie naprawić wszystko i do tego mają dość spore doświadczenie w tej kwestii więc na spokojnie można powierzyć im naprawę laptopa gdyż bardzo dobrze znają się na swoim fachu

patcat
Wyjadacz forumowy
Wyjadacz forumowy

Liczba postów : 155
Data rejestracji : 13/12/2019

Powrót do góry Go down

Pisanie by penopa Czw Maj 20, 2021 8:35 pm

Ja natomiast szukam serwisu do telewizora bo płyta główna telewizora samsung BN94-12432C się niestety uszkodziła i trzeba będzie ją wymienić. Nie chcę kupować nowego, jak stary można naprawić.

penopa
Wyjadacz forumowy
Wyjadacz forumowy

Liczba postów : 175
Data rejestracji : 17/12/2020

Powrót do góry Go down

Pisanie by Meliza Czw Lip 08, 2021 2:48 pm

Może z niektórymi naprawami dacie sobie sami radę? W wielu przypadkach jest to jak najbardziej możliwe. Co do porad komputerowych to portal Ekspert.Ceneo.pl powinien fajnie się sprawdzić. Warto zerknąć sobie na ich artykuły poradnikowe.

Meliza
Zagląda zagląda
Zagląda zagląda

Liczba postów : 64
Data rejestracji : 07/10/2019

Powrót do góry Go down

Pisanie by patcat Sro Lip 14, 2021 5:41 pm

No dobra jak już mowa o serwisach komputerowych to oczywiście warto namiary na taki dobry mieć. Bo jednak teraz znacznie więcej robi się przy pomocy komputerów. I tak na przykład taki serwis internetowy tego miasta https://aleksandrow-lodzki.pl/ pozwala nam na bycie na bieżąco jeśli chodzi o wszelkiego typu informacje związane z tym miastem. Także jestem zdania, że warto z takich nowoczesnych udogodnień korzystać.

patcat
Wyjadacz forumowy
Wyjadacz forumowy

Liczba postów : 155
Data rejestracji : 13/12/2019

Powrót do góry Go down

Pisanie by sowiet Nie Cze 05, 2022 11:21 am

Póki co ja jeszcze nigdy nie miałem okazji korzystać z serwisu komputerowego, ale na ten moment zdecydowanie bardzo zastanawia mnie to czy można zwiększyć pamięć w Macbooku. Muszę przyznać, że nawet niedawno o tym czytałem w https://tech.redpanda.pl/czy-mozna-zwiekszyc-pamiec-w-macbooku/ i właśnie dlatego zachęcam każdego aby zapoznał się z tym wpisem.

sowiet
Szyszka Vip Ekspert, Wyżej w statusie na forum już się nie da:)

Liczba postów : 1168
Data rejestracji : 24/03/2021

Powrót do góry Go down

Pisanie by Zdzisio92 Pią Paź 28, 2022 6:59 am

Jeśli szukacie autoryzowanego serwisu dla swoich sprzętów marki Apple to po polecam sprawdzić https://idream.pl/serwis/ . Certyfikowany przez Apple technik dokona pełnej diagnostyki, wymieni baterię lub rozbuduje pamięć RAM w komputerach. Napraw dokonują wyłącznie przy użyciu autoryzowanych części. Otrzymuje się na nie gwarancję, więc w razie awarii nie trzeba ponownie płacić. Cennik usług znajduje się na stronie, tak więc wszystko jest jasne i nie ma żadnych ukrytych opłat.

Zdzisio92

Liczba postów : 1509
Data rejestracji : 19/11/2021

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Powrót do góry

- Similar topics

Pozwolenia na tym forum: