Forum biznesowo pracowe
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

sprzęt medyczny

+3
Kacper77
Kubuśja
mariusz13
7 posters

Go down

sprzęt medyczny Empty sprzęt medyczny

Pisanie by mariusz13 Sro Cze 01, 2022 6:29 am

Może ktoś z was zna dobrego producenta sprzętu medycznego? Polecajcie

mariusz13
Wpadam tu
Wpadam tu

Liczba postów : 27
Data rejestracji : 03/04/2022

Powrót do góry Go down

sprzęt medyczny Empty Re: sprzęt medyczny

Pisanie by Kubuśja Sro Cze 01, 2022 2:16 pm

Ja znam tę firmę tu https://www.inmed.pl/kontakt/ To firma z długoletnim doświadczeniem na rynku medycznym. Ich sprzęt medyczny posiada certyfikat CE. I cieszy się uznaniem nie tylko na naszym rynku krajowym. N stonie masz formularz kontaktowy.

Kubuśja
Wpadam tu
Wpadam tu

Liczba postów : 16
Data rejestracji : 03/04/2022

Powrót do góry Go down

Pisanie by Kacper77 Pią Cze 24, 2022 9:24 pm

Jeśli macie gabinet stomatologiczny, to myślę, że warto odwiedzić dobry sklep z wiertłami diamentowymi. W ten sposób można zrobić kompleksowe zakupy i przede wszystkim zainwestować w profesjonalne akcesoria. Przemyślcie wszystko bardzo dokładnie, aby wybrać rozwiązania, które będą dopasowane do konkretnych potrzeb.

Kacper77
Szyszka Vip Ekspert, Wyżej w statusie na forum już się nie da:)

Liczba postów : 583
Data rejestracji : 24/11/2020

Powrót do góry Go down

Pisanie by nina83 Wto Cze 28, 2022 4:29 pm

Myślę, że sprzęt medyczny najlepiej kupować w sprawdzonych sklepach. W ten sposób mamy pewność, że ich jakość jest dobra. Jeśli macie problemy z kręgosłupem, to przyda się specjalistyczna poduszka ortopedyczna. Zapobiega drętwieniu mięśni, odciąża kręgosłup, a dodatkowo ma pozytywny wpływ na kość ogonową. Tutaj można je dostać https://megamedic.pl/poduszki-ortopedyczne . Mają do siedzenia i spania.

nina83
Oblatywacz
Oblatywacz

Liczba postów : 149
Data rejestracji : 09/03/2022

Powrót do góry Go down

Pisanie by Alberto Pią Wrz 23, 2022 10:08 am

W pewnym wieku wykorzystanie takich sprzętów może być niezbędne do samodzielnego funkcjonowania. Właśnie dlatego warto podejść do tematu w sposób racjonalny i zdecydować się, co będzie dla Was najkorzystniejsze. Na stronie https://www.brandvital.eu/produkty-medyczne/balkoniki-i-kule/ widziałem produkty wspierające dla starszych osób. Myślicie, że to dobry wybór?

Alberto
Wyjadacz forumowy
Wyjadacz forumowy

Liczba postów : 232
Data rejestracji : 19/09/2022

Powrót do góry Go down

Pisanie by skubi Pon Wrz 26, 2022 10:00 am

Jeżeli chcielibyście wyposażyć swój gabinet stomatologiczny w jakiejś nowe narzędzia i akcesoria, to myślę że spory wybór tego typu produktów bez wątpienia dostaniecie na stronie tego sklepu https://sklep.marrodent.pl/stomatologia/profilaktyka/higiena-jamy-ustnej.html . Asortyment mają tam bardzo zróżnicowany, więc myślę że nie będziecie rozczarowani.

skubi

Liczba postów : 294
Data rejestracji : 12/08/2021

Powrót do góry Go down

Pisanie by Jolka Wto Lis 29, 2022 11:59 am

Nie wiem jakiego sprzętu i asortymentu szukasz. Bo takich sklepów jest sporo. Ja mogę zostawić namiar na Stripping. Jest to sklep z wiertłami chirurgicznymi. wiertłami do okluzji, wiertłami diamentowymi oraz wiertłami strauss. Mają też inne materiały i akcesoria niezbędne w ortodoncji i stomatologii. Sprawdź, może tego akurat szukasz.

Jolka
Zagląda zagląda
Zagląda zagląda

Liczba postów : 58
Data rejestracji : 06/05/2022

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Powrót do góry

- Similar topics