OBRAZY NA PŁÓTNIE
+2
jaspis_imprerial
darek33232
6 posters
Strona 1 z 1
OBRAZY NA PŁÓTNIE
Jestem bardzo zadowolony bo kilka tygodni temu dowiedziałem się o digitaldruk.pl/ . Kto chce mieć ładne obrazy to warto skorzystać z tej oferty.
darek33232- Szyszka Vip Ekspert, Wyżej w statusie na forum już się nie da:)
- Liczba postów : 516
Data rejestracji : 04/08/2020
Re: OBRAZY NA PŁÓTNIE
A co sądzicie o muralach? To też obrazy, tylko znacznie większych rozmiarów W związku z wojną, powstały nawet ostatnio murale w poznaniu nawiązujące do harrego pottera
jaspis_imprerial- Szyszka Vip Ekspert, Wyżej w statusie na forum już się nie da:)
- Liczba postów : 313
Data rejestracji : 15/04/2022
Jeżeli chcielibyście kupić jakieś ciekawe obrazy z martwą naturą pomyślę że największe ich wybór bez problemu znajdzie się na stronie tego sklepu luelue.pl/. Poleciła mi to miejsce moja koleżanka i nie ukrywam, że kilka ich produktów przypadło mi do gustu. Dajcie znać, co wy uważacie o tym miejscu.
bociek- Szyszka Vip Ekspert, Wyżej w statusie na forum już się nie da:)
- Liczba postów : 358
Data rejestracji : 18/07/2021
Obrazy na płótnie to świetne dodatki które nadadzą wnętrzu stylu i dlatego odwiedź witrynę Pikoteka. Tutaj masz reprodukcje znanych malarzy z różnych okresów. Wszelkie znane obrazy ekspresjonizm barok czy każdy inna epoka miała swoich malarzy i tu na pewno ich znajdziesz.
Krysia1- Szyszka Vip Ekspert, Wyżej w statusie na forum już się nie da:)
- Liczba postów : 463
Data rejestracji : 30/07/2022
Mi bardzo podoba się sztuka nowoczesna, artyści sztuki nowoczesnej po prostu do mnie przemawiają. Wiadomo, że nie stać mnie, nie mogę pozwolić sobie na ich dzieła, ale fajnie i reprodukcję mieć. Obrazy reprodukcyjne są tanie, a oko cieszą podobnie. Mam nowoczesne wnętrze, więc idealnie się wpasowują takie działa.
Vookk32- Zagląda zagląda
- Liczba postów : 85
Data rejestracji : 17/02/2023
Dzięki Framed udało mi się stworzyć idealnie pasujący obraz drukowany na płótnie na wymiar do mojej nowej kuchni. Możliwość wyboru własnego wymiaru to ogromny plus. Obrazy drukowane na płótnie Jakość i estetyka wykonania są na najwyższym poziomie https://framedconcept.com/obrazy-drukowane-na-plotnie-kategorie
Weronika1975- Wpadam tu
- Liczba postów : 33
Data rejestracji : 12/05/2022
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: