Badania prenatalne
+2
oszela
iglot
6 posters
Strona 1 z 1
Badania prenatalne
Jakie badania prenatalne warto wykonać w ciąży i czy każda mama powinna na takie się zdecydować? one nie są ryzykowne? trzeba daleko jeździć?
iglot- Wpadam tu
- Liczba postów : 34
Data rejestracji : 20/12/2021
Re: Badania prenatalne
Jak najbardziej każda przyszła mama powinna się na takie badania zdecydować. Są badania które są zupełnie bezpieczne dla dziecka i dla mamy a przy tym potrafią wykryć kilkadziesiąt różnych chorób. Zobacz sobie na test nifty Gdynia, Kraków, Katowice, Warszawa - to są jedne z wielu miast gdzie znajdziesz autoryzowane punkty pobrań Nifty pro. Można się także umówić na wizytę domową w całej Polsce, już w cenie badania.
oszela- Zagląda zagląda
- Liczba postów : 94
Data rejestracji : 27/11/2021
I tu się zgodzę bo ja też zdecydowałam się na bezpieczny test sanco w laboratorium diagnostyka, lepiej się upewnić niż stresować całą ciążę. Tym bardziej że to dokładny test, gdzie zakres i rozdzielczość jest porównywalna z badaniem z płynu owodniowego.
greta- Zagląda zagląda
- Liczba postów : 52
Data rejestracji : 06/01/2022
No ja raczej takich badań nie będę teraz wykonywać ale musze przyznać, że właśnie jedną z najlepszych opcji jest posiadanie wiedzy gdzie w Blachowni najlepiej wykonać diagnostykę obrazową. Jak udało mi się ustalić to właśnie w https://goo.gl/maps/aRajFSXxZksGfrDC7 takie badania można zrobić.
sowiet- Szyszka Vip Ekspert, Wyżej w statusie na forum już się nie da:)
- Liczba postów : 1174
Data rejestracji : 24/03/2021
Jeżeli szukasz w stolicy miejsca gdzie masz zapewnioną najlepszą opiekę dla kobie w ciąży jak i planujących w nią zajść to odwiedź to miejsce https://gabinetylucka.pl To miejsce zapewni wszelkie badania diagnostyczne i daje dostęp do specjalistów z zakresu ginekologii. Każda kobieta poczuje się u nich bezpiecznie i komfortowo.
Krysia1- Szyszka Vip Ekspert, Wyżej w statusie na forum już się nie da:)
- Liczba postów : 476
Data rejestracji : 30/07/2022
Warto korzystać z usług specjalistów, zwłaszcza w przypadku spraw związanych ze zdrowiem. Dlatego sprawdźcie sobie stronę, na której znajdziecie ofertę nowoczesnego Centrum Rozwoju Małych i Dużych IMPULS - sensogimnastyka mózgu , czyli gabinet integracji sensorycznej impulsterapia .
Grzesiek13- Szyszka Vip Ekspert, Wyżej w statusie na forum już się nie da:)
- Liczba postów : 516
Data rejestracji : 26/03/2021
Similar topics
» Badania środowiskowe
» badania online
» endoskopia profesjonalne badania
» Przemysłowe badania termowizyjne
» Budowa a badania gruntu działki
» badania online
» endoskopia profesjonalne badania
» Przemysłowe badania termowizyjne
» Budowa a badania gruntu działki