recykling rzeczy
3 posters
Strona 1 z 1
recykling rzeczy
Witam, chciałbym was zapytać jaki macie stosunek do recyklingu? Czy myślicie, że jest to dobra rzecz czy raczej nieistotna dla naszego środowiska? Ostatnio znalazłem ciekawy artykuł https://esbud.pl/kreatywne-pomysly-recykling/
, w którym podpowiadają różne pomysły na to co można zrobić z rzeczami z recyklingu. Myślę, że warto popatrzeć.
, w którym podpowiadają różne pomysły na to co można zrobić z rzeczami z recyklingu. Myślę, że warto popatrzeć.
Zdzisio92- Szyszka Vip Ekspert, Wyżej w statusie na forum już się nie da:)
- Liczba postów : 1510
Data rejestracji : 19/11/2021
Re: recykling rzeczy
Mamy pozytywny stosunek do takich rzeczy. Jeżeli mamy możliwość, to jasne, że oddajemy swoje odpady do ich przetworzenia. W takich przypadkach korzystamy z usług firmy R.R.Metall w Środzie Wielkopolskiej. Oddajemy tam makulaturę i metale kolorowe, ceny mają atrakcyjne, ich oferta jest korzystne, polecam.
opio- Zagląda zagląda
- Liczba postów : 69
Data rejestracji : 06/04/2022
Re: recykling rzeczy
O ile mi wiadomo, odbiorydomowe.pl ma duże doświadczenie z elektrośmieciami. Zajrzyj na ich stronę internetową, jeśli jeszcze o niej nie słyszałeś. Posiadają duże doświadczenie w tego typu sprawach i z pewnością mogą zapewnić najwyższą jakość usług.
bociek- Szyszka Vip Ekspert, Wyżej w statusie na forum już się nie da:)
- Liczba postów : 358
Data rejestracji : 18/07/2021
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: