Forum biznesowo pracowe
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Kredyty frankowe

5 posters

Go down

Kredyty frankowe Empty Kredyty frankowe

Pisanie by janek332 Sro Kwi 20, 2022 6:29 am

Wczoraj bardzo przypadkowo dowiedziałem się o odfrankowanie kredytu kancelaria Poznań . Mam problemy z kredytem we frankach to na pewno skorzystam z tej oferty.

janek332
Szyszka Vip Ekspert, Wyżej w statusie na forum już się nie da:)

Liczba postów : 1184
Data rejestracji : 05/08/2020

Powrót do góry Go down

Kredyty frankowe Empty Re: Kredyty frankowe

Pisanie by skubi Nie Sty 22, 2023 1:23 pm

Gdy potrzebujemy pieniędzy, pożyczka od rodziny wydaje nam się najlepszym rozwiązaniem. Warto jednak pamiętać, że tego typu zobowiązania mogą później niekorzystnie odbić się na waszych relacjach. Ostatnio przeczytałam na ten temat całkiem ciekawe artykuł na stronie https://taktofinanse.pl/pozyczki/pozyczka-od-rodziny, więc jeżeli jesteście zainteresowani, to może warto byłoby tam zerknąć w wolnej chwili

skubi

Liczba postów : 294
Data rejestracji : 12/08/2021

Powrót do góry Go down

Pisanie by oszela Wto Paź 03, 2023 11:39 pm

Wiecie, że można założyć sprawę bankowi nawet jeśli się już spłaciło cały kredyt we frankach? I są naprawdę duże szanse, że uda się ją wygrać? Na https://ipragapoludnie.pl/artykul/jak-zlozyc-pozew-frankowy/1426248 ostatnio znalazłam takie informacje właśnie. Sama nie mam takiego kredytu ale moi znajomi owszem i cały czas zwlekają z podjęciem jakichś kroków. A mogą jak się okazuje odzyskać sporo pieniędzy i to nawet w ciągu kilku miesięcy.

oszela
Zagląda zagląda
Zagląda zagląda

Liczba postów : 94
Data rejestracji : 27/11/2021

Powrót do góry Go down

Pisanie by Zdzisio92 Nie Gru 31, 2023 10:44 am

Sytuacja kredytobiorców posiadających kredyty frankowe w Getin Noble Bank S.A. ulega coraz większym zmianom. Najwięcej zmieniło ogłoszenie upadłości banku w lipcu tego roku. Tutaj https://www.galinski-kleina.pl/1709/sprawy-sadowe-przeciwko-getin-noble-bank-po-21-sierpnia-2023/ znajdziecie więcej informacji w tym temacie.

Zdzisio92

Liczba postów : 1510
Data rejestracji : 19/11/2021

Powrót do góry Go down

Pisanie by Beti22 Sro Lip 31, 2024 11:15 am

W obecnych czasach niestety wiele osób ma trudności z kredytami, zwłaszcza ci z kredytami frankowymi. Wiadomo, że samodzielne zmaganie się z bankiem może być skomplikowane, ale na rynku są specjaliści, którzy mogą pomóc. Na przykład Grzegorz Kowalski, radca prawny Legnica, oferuje pomoc prawną dla frankowiczów i kredytobiorców. Warto dowiedzieć się o możliwość współpracy z nim.

Beti22
Wpadam tu
Wpadam tu

Liczba postów : 28
Data rejestracji : 18/01/2023

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Powrót do góry

- Similar topics