akcesoria do samochodu
4 posters
Strona 1 z 1
akcesoria do samochodu
Ludzie szukam czy felgi aluminiowe będą pasowały do czarnego BMW? Mam trochę oszczędności chce je zainwestować w auto ale kompletnie nie wiem jak to wszystko zorganizować. Doradzicie coś?
jowiłka- Zagląda zagląda
- Liczba postów : 95
Data rejestracji : 21/11/2021
Re: akcesoria do samochodu
Poniekąd to tylko i wyłącznie od nas zależy jakie akcesoria będą dla nas ważne przy naszym aucie i ja raczej skupiam się bardziej na kwestiach mechanicznych. Muszę dodać, że jakiś czas temu również czytałem na stronie https://polscykierowcy.pl/wszystko-o-naprawie-zabytkowego-volkswagena/ jak tak naprawdę wygląda naprawa zabytkowego VW.
sowiet- Szyszka Vip Ekspert, Wyżej w statusie na forum już się nie da:)
- Liczba postów : 1173
Data rejestracji : 24/03/2021
Jeśli chodzi o akcesoria do auta jak np. dywaniki samochodowe to śmiało można ich szukać w sklepach internetowych. Wybór jest naprawdę duży, często większy niż stacjonarnie i jednocześnie ceny są bardziej atrakcyjne
sarcia- Wyjadacz forumowy
- Liczba postów : 192
Data rejestracji : 21/05/2021
Zgłębiając temat sprowadzania zabytkowych aut z zagranicy, natknąłem się na ciekawy artykuł. Zawiera on wiele przydatnych wskazówek i rad, które mogą okazać się nieocenione dla osób planujących taki zakup.
Ostatnio zmieniony przez sowiet dnia Sro Paź 04, 2023 4:34 pm, w całości zmieniany 1 raz
sowiet- Szyszka Vip Ekspert, Wyżej w statusie na forum już się nie da:)
- Liczba postów : 1173
Data rejestracji : 24/03/2021
Gdzie kupię takie akcesoria?
ahane- Świeżynka
- Liczba postów : 4
Data rejestracji : 19/06/2023
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: