Inwestycje
+5
Krysia1
greta
opio
marylka
loca
9 posters
Strona 1 z 1
Inwestycje
W co inwestowac pieniadze?? Zastanawiam sie co sie oplaca
loca- Zagląda zagląda
- Liczba postów : 96
Data rejestracji : 22/11/2021
Re: Inwestycje
Ja poszlam w kierunku nieruchomosci, bo obecnie inflacja szaleje, a tak bede mogla kapital troche przed jej skutkami ochronic. Zlozylam oferte na https://novafinances.pl/inwestycje/ - szybka weryfikacja i zatwierdzenie, potem tylko formalnosci i wszystko poszlo sprawnie
marylka- Zagląda zagląda
- Liczba postów : 73
Data rejestracji : 02/03/2022
No właśnie też mieliśmy takie pytanie kilka lat temu. Szukaliśmy pomocy, bo inwestowanie samodzielne, bez znajomości rynku, jest bardzo ryzykowne. Skorzystaliśmy z usług firmy REALM z Warszawy, która na rynku inwestycyjnym zna się, jak mało kto. Z nimi inwestujemy w nieruchomości, oni nam wszytko sprawdzają, szukają wsparcia, być może jakichś partnerów biznesowych. Obecnie oprócz analiz, optymalizacji kosztowych, itp. zarządzają także naszymi nieruchomościami. Maksymalnie nas odciążają, wykonują kawał dobrej roboty w atrakcyjnej cenie.
opio- Zagląda zagląda
- Liczba postów : 69
Data rejestracji : 06/04/2022
Opłaca się na pewno odkładać dzięki pracowniczym planom kapitałowym bo wtedy inwestujesz we własną przyszłość no na emeryturze, dla mnie to idealna opcja bo nie mam pieniędzy na inne inwestycje a dzięki ppk jednak będę miała w przyszłości środki do wykorzystania
greta- Zagląda zagląda
- Liczba postów : 52
Data rejestracji : 06/01/2022
Jeżeli chodzi o inwestycje to najlepiej będzie jak postawisz na nieruchomości w dobrych lokalizacjach. Polecam Kraków i tego dewelopera https://www.mieszkania.inter-bud.pl/ bo to dobra inwestycja. Ich lokale są wysokiej jakości i nawet jak będzie je trzeba sprzedać to szybko znajdziesz nabywcę.
Krysia1- Szyszka Vip Ekspert, Wyżej w statusie na forum już się nie da:)
- Liczba postów : 463
Data rejestracji : 30/07/2022
Przede wszystkim własne oszczędności należy inwestować w bezpieczny sposób, aby budować swoją niezależność na starość i też lepszy start dla dzieci. Dlatego jeżeli zależy Wam przede wszystkim na bezpiecznych inwestycjach to mogę zdecydowanie polecić do sprawdzenia ofertę Mennicy Skarbowej gdzie można kupić zarówno złote i srebrne monety oraz sztabki w różnych gramaturach.
KamilEz- Wyjadacz forumowy
- Liczba postów : 183
Data rejestracji : 12/09/2022
Ja uważam, że szczególnie teraz ważne jest mądre inwestowanie. W szczególności ważna jest dywersyfikacja portfela inwestycyjnego dzięki której można zminimalizować ryzyko inwestycyjne.
wodna12- Wpadam tu
- Liczba postów : 18
Data rejestracji : 17/08/2022
Na pewno warto się dobrze zastanowić nad tym, w jakim kierunku chcecie ruszyć z inwestycjami. Moim zdaniem to ważne kwestie, więc warto podejść do tematu z głową. Na stronie https://chianetwork.pl/aktualnosci/nid-10-chia-pomaga-rozkrecic-handel-emisjami-co2-prasowka czytałem o tym, jak intensywnie rozwija się Chia. Nie pomyślałbym, że Chia Network wspiera Międzynarodową Korporację Finansową w uruchomieniu funduszu Carbon Opportunities. Słyszeliście o tym?
Alberto- Wyjadacz forumowy
- Liczba postów : 232
Data rejestracji : 19/09/2022
Nie rozumiem również, co robić teraz i jak spędzać wolny czas... Poczekaj chwilę, mam pomysł! Pamiętam jedną rzecz, o której zapomniałem. Wolę czasem grać ggbethome.net/pl jest to bardzo wygodny system zakładów i poleceń śledzenia. Cieszę się, że mogę tam grać. W rzeczywistości nie tylko z przyjemnością, ale także z wymierną korzyścią dla siebie. Naprawdę można zarobić dobre pieniądze.
Keleksa- Świeżynka
- Liczba postów : 14
Data rejestracji : 26/08/2021
W mojej opinii warto pójść w kierunku inwestycji swoich oszczędności, szczególnie przy tak wysokiej inflacji. Są różne formy tego jak to można robić. Na przykład taką podstawową dla pracowników w firmach są pracownicze plany kapitałowe o których będziecie mogli dowiedzieć się więcej z artykułu - https://warsawnow.pl/autozapis-do-ppk-od-2023-dowiedz-sie-wiecej/ który porusza ten temat. Tym bardziej, ze w 2023 roku nastąpi do nich autozapis, a warto wiedzieć czy to na pewno opcja dla Was. Pozdrawiam serdecznie!
Na pewno warto w odpowiedni sposób inwestować swoje oszczędności w coś, co przyniesie nam zyski. Jedną z opcji może być rozwiązanie od Car For Friend, który proponuje platformę inwestycyjną, która pozwoli Ci na udzielanie pożyczek dla rozwijającej się w tym biznesie spółki JCK. Dzięki temu możesz mieć pewność, że Twoje pieniądze zostaną odpowiednio wykorzystane, a przy tym zyskasz szansę na spore zyski finansowe. Możesz dowiedzieć się o tym rozwiązaniu tutaj https://carforfriend.pl/platforma-inwestycyjna/ i pewnie przy bliższym kontakcie wszystko Ci odpowiednio wyjaśnią.
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: